На море в България 2015

• 90 582
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • В.Търново
Истината е, че се насочих към хотел Сигма в Китен-НВ изхранване за края на юни, началото на юли.Децата като казаха, че искат на Серенити в Царево, загледах цените за края на август-началото на септември, които излязоха много добри.Сега за там се замислям, но като чета коментарите нивото май се е занижило през изминалата 2014г.Притеснявам се, че началото на септември може да не е достатъчно слънчево и топло за море.И като си позволих да гледам цените за септември се загледах и по Цезар Палас за септември, но той е по-нагоре от Царево.
Нямам много време да мисля, до кроя на януари трябва да сме резервирали.Но ми е притеснено, защото това лято буквално 3 дена преди морето влязохме с малкия в болница и беше под въпрос дали ще се оправи за морето, а ако не бяхме отишли губим на 100% резервацията.Не ми се рискува с голяма сума и идното лято.В Сигма поне ще е за по-малка сума резервацията.Не знам какво да правя.....

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 20:16 от rosinau.

# 76
И аз да се отчета.Запазих отново за Казабланка.От 7.7 за 7 нощувки.Офертата ме устроива.Бях пратила запитване и за други хотели но отново се спряхме на този.

# 77
  • Пловдив
Да се запиша и аз в темата. Досега в България сме ходили на Серенити Бей , Цезар Палас , Сириус, Елените, и Примасол Синева бийч.
Най-добрата анимация беше в Примасол.
Храната беше най-добра в Серенити.
Като условия най-комфортно сме се чувствали във Вили Елените може би защото си беше отделна вила ,а не стая в хотел.
В Сириус  голям плюс беше вътрешния топъл минерален басейн.
Цезар палас - като храна и условия нямам забележки , анимацията им е слаба обаче.

# 78
И аз да се отчета.Запазих отново за Казабланка.От 7.7 за 7 нощувки.Офертата ме устроива.Бях пратила запитване и за други хотели но отново се спряхме на този.

newsm10 Като гледам офертите изглежда и ние отново ще сме там юни 2015 г. Като цена и включени услуги не намирам подобен в този ценови диапазон. Цезар палас също е приемлив като цена, но ме притеснява, че няма осигурен паркинг и че ще трябва или да носим чадър за плажа или да се ръсим с по още поне 15 лв. на ден за чадър и 2 шезлонга.
Определено Гърция ми отпада като вариант, защото цените са много по-високи за ОИ дори през юни, освен това повечето тур. агенции искат плащане 50 % до края на януари или най-късно февруари и останалата част до края на март. Може евентуално да посетим съседите през майските празници за 2 или 3 нощувки. Ще изчакам още малко да видя и за Турция със самолет какво ще пуснат в края на май - началото на юни. Ако ме устройва ще резервирам, ако не ще сме в Казабланка - Обзор.

# 79
  • София
Здравейте, някой дали знае има ли паркинг в хотел Голдън бийч на Златните и колко се заплаща за него  и въобще дали си заслужава този хотел. Получих много примамлива оферта от Съни турс за там, но нищо не пише за паркинга.

# 80
Здравейте, някой дали знае има ли паркинг в хотел Голдън бийч на Златните и колко се заплаща за него  и въобще дали си заслужава този хотел. Получих много примамлива оферта от Съни турс за там, но нищо не пише за паркинга.
Ето ти инфо от сайта на хотела:
 Услуги

БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ:
туристическа информация
повикване на такси
събуждане
ползване на ютия
повикване на спешна медицинска помощ
джакузи
фитнес    ДОПЪЛНИТЕЛИ УСЛУГИ
сейф- 7 лв./ден
факс
сауна- 10лв./час
парна баня- 10лв./час
билярд / игри на маса - 3 лв./игра
детегледачка- 10лв./час (денем), 16лв./час (вечер)
автомобил под наем
пране
химическо чистене
конферентна зала с 40 места
паркинг - 10 лв./ден
масажни услуги
козметик
фризьор

# 81
  • София
Благодаря много, не съм гледала където трябва. В момента се колебая между този хотел и хотел Лебед от хотелите на Гранд Хотел Варна. Кой според вас е по-подходящ за почивка с деца?

# 82
Благодаря много, не съм гледала където трябва. В момента се колебая между този хотел и хотел Лебед от хотелите на Гранд Хотел Варна. Кой според вас е по-подходящ за почивка с деца?

Бях резервирала миналата година за Голдън бийч на Златните, но отпадна, тъй като влязохме в болница с малките. Отзивите от края на август обаче бяха лоши - за качеството на храната и обслужването, иначе локацията на хотела е перфектна - на плажа, удобно за семейства с деца. За Лебед нямам преки впечатления, само сме минавали от там, но мисля че в тази зона плажа не е от най-добрите.

# 83
Плажа пред Гранда, Лебед и Долфините е на бетонова платформа и малка част е на пясъка.

# 84
Според мен за деца ГХВ е по-добър избор - огромен двор, люлки и безплатни батути, водни пързалки.... Има 2 пясъчни плажа, освен бетоновата платформа.

# 85
Запис да ви следя   bouquet Нямам все още някакви набелязани оферти, най-вероятно ще почиваме началото на юли.

# 86
  • В.Търново
Обаждах се вчера до хотел Парайзо Б в Обзор.Тя каква била работата там....?!Понеже предлагат хотела със закуска или олинклузив се оказва, че самия хотел няма ресторант и се ходело до съседните хотели.Тогава си казах, че просто няма смидъл да се дават тези луди пари за този хотел , въпреки че е на самия плаж с басейнче.Там ми излиза близо 200лв. на ден без отстъпка за междинен сезон, а хотела реално не е кой знае какво.Даже ми каза, че задната сграда не била към хотела, а само тази в ниското, а от снимките човек може да се подведе, както и с мен стана така.

http://niktravel.com/content/view/8458/493/

А някой знае ли сградата зад хотела коя е, как се казва този хотел или съседния?

# 87
Мислех, че аз съм най- лудата да мисля толкова рано за море, но май не е така. Засега фаворит ми е Казабланка, набелязала съм го от миналата година. Ние сме с девойка на 14. Май само в този хотел искат само 50 % от цената за по- голямо дете, което ме устройва.

# 88
  • В.Търново
Искаш да кажеш за трети възрастен. Simple Smile
И аз исках тази година там, но смъкнаха възрастта за децата на 13г. Sad И процентите за отстъпка тази година не са им 25 като миналата.

# 89
И ние сме с младеж на 14 и никъде няма оферта поне малко отстъпка да има за ''големите деца''.
Иначе за лудост относно ранно записване, една година направих резервация на 31.10..

Общи условия

Активация на акаунт