На море в България 2015

• 90 577
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря, мислех, че само Силистар е такъв плаж, на посочените не съм ходила.

Аааааа...задължително е да стъпи човек на плаж Перла , но този който е в непосредствена близост в залива на бившата резиденция на Тодор Живков .....Там е просто природен басейн- плитко , чисто, равно , ситен пясък, плаж защитен от изкуствен залив създаден още в началото на 80-те години .....Изумително място ...просто ............Препоръчвам го горещо. Достъпът е почти само с личен превоз ......, но си заслужава!!!!!!!! Peace

# 706
И за мен Перла не може да се сравни с никой друг плаж  Peace
За деца е просто рай, непременно го посетете  Peace

# 707
Цената на Риу Хелиос в Слънчев бряг с отстъпката се получава повече от прилична - 112лв за УОИ в силен сезон, но е дразнещо, че вечерята е до 20,30ч.

Последна редакция: чт, 19 фев 2015, 22:23 от Ая

# 708
  • В.Търново
Да ви кажа и специално за хората, които много се вълнуваха от моите дерзания кой хотел да избера се отказах от Сигма, защото за мое щастие, по-скоро на децата има свободен апартамент в Серенити от 29 август.След като два пъти пращах запитване за Серенити и ми отговаряха, че всичко е заето за моя период, реших да ида на място и се отказа, че имало свободен апартамент... Laughing Явно си държат някакви резервни бройки, защото служителката сука-въртя за други дати, но казах, че тогава ми е отпуската и не мога да я местя. Та , така...имам резервация за Серенити. Grinning

# 709
Да ви кажа и специално за хората, които много се вълнуваха от моите дерзания кой хотел да избера се отказах от Сигма, защото за мое щастие, по-скоро на децата има свободен апартамент в Серенити от 29 август.След като два пъти пращах запитване за Серенити и ми отговаряха, че всичко е заето за моя период, реших да ида на място и се отказа, че имало свободен апартамент... Laughing Явно си държат някакви резервни бройки, защото служителката сука-въртя за други дати, но казах, че тогава ми е отпуската и не мога да я местя. Та , така...имам резервация за Серенити. Grinning
Честито  bouquet  bouquet  bouquet

# 710

Браво , май точно там искахте

# 711

Честито! Дано да е хубав апартамент, защото в активен сезон  ни бяха сложили на последен етаж , а шума от климатичната система беше отвратителен, не се издържаше , особено , за хора , които са свикнали да им е тихо.Нашите приятели още първата  вечер слязоха  на рецепция и помолиха  да ги изместят някъде.Предложиха им друг апартамент , като обзавеждане като останалите,но  само прозорци , нямаше тераса. Те са отказаха , т.к и двамата са пушачи и варианта да няма тераса, не ги устройваше.Не са от икономичните апартаменти , някъде над тях се пада.

# 712
Ние и двете години бяхме ввъ хубави апартаменти, изглед парк, втори и трети етаж   Peace
Чак ми беше странно като четях за течове в баните, ние не сме имали проблеми.
Росина, дано всичко е ОК и дано ви хареса отново Peace

# 713
  • В.Търново
Благодаря ви!   bouquet
Притиснено ми е само, че е в края на сезона и дали ще е приятно морето за къпане, басейните..., анимацията не ни е важна.
През 2013г. бяхме на последния етаж, шумът от анимацията не ни е бил проблем, климатика го пускахме само като ни няма и с това нямахме проблем.Само тогава ми се видя, че няма такова разнообразие на храната, но не беше болка за умиране.По е важно за мен децата ми да са нахранени, особено малкото, че е много злояд и не яде нищо.Другата седмица ще занеса депозита.
Да ви кажа, пуснах снощи запитване за Томас Резиденс, жената ме видя в системата, говорихме малко за този хотел.Каза, че нямало да има междинни хранения, само вероятно едно и то ще е кексчета или дребни сладки, нещо такова.Анимация няма да има, но това вече го знаем, басейна не се знае колко ще е голям, но и него ще го има.За Томас също имало вече доста резервации.Живот и здраве ще го огледам на живо края на август. Grinning Ако има добри отзиви остава за другата година, хотел Сигма, Бодуров в Китен, бунгала Далас - Поморие или хотел Градина -Златните, въпреки че е доста от плажа.Това ни е голям минус.

# 714
Ами то си пишеше за Томас, че няма да има междинки, а в тази пустош - какво друго за хапване?
Ние със злоядите деца да му мислим  Mr. Green

# 715
  • В.Търново
Ами то си пишеше за Томас, че няма да има междинки, а в тази пустош - какво друго за хапване?
Ние със злоядите деца да му мислим  Mr. Green
Да ти кажа като им писах имейл на Томас Резиденс и ми отговориха, че ще има късна закуска от 16-17ч.

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 17:19 от rosinau.

# 716
  • Berlin
Дайте да го видим тоя Томас, че много го споменавате. Simple Smile
Аз засега се спирам на Казабланка, Обзор, ще трябва да ходя да търся темата да чета. Simple Smile Всъщност др ми вариант е Оазис дел маре, Лозенец, някой може ли да ги сравни набързо?  Hug

# 717
Благодаря ви!   bouquet
Притиснено ми е само, че е в края на сезона и дали ще е приятно морето за къпане, басейните..., анимацията не ни е важна.

Чудесно си е в края на сезона , мисля че писах   за миналата година  юли бяхме на Серенити тръгнахме точно след като отвориха пътя след наводнението , бях се притеснила какво ли море ще е , но всичко беше чудесно, въпреки че малко по- претъпкано, Септември  от 9 до 14 бяхме на Примеа до Серенити , толкова топло море, аз се бях притеснила  , че точно началото на септември пак наводнения и дъждове.Морето беше много топло, плажа не населен , спокойно. Относно времето и морето няма как отсега да го знаем, риск.

# 718
Благодаря ви!   bouquet

Най - вероятно морето ще е идеално за къпане, стига да ги няма миналогодишните порои. Ходила съм не веднъж септември на море/ по работа/ Simple Smile и няма случай в който на юг морето да не е било топло

# 719
  • В.Търново
Дано да няма проблем с времето!  baby_neutral
Ще се наложи да отменя резервацията за Сигма, добре че не сме платили депзита все още.Изчквах умишлен, все се надявах, че ще има места в Серенити. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт