iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 685
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
И аз чакам от 24.11, но вече започвам да се примирявам с мисълта, че няма да дойде... Явно трябва да се избягват поръчки в периода от Деня на благодарността до Нова година или може би дори още по-рано трябва да се спре с поръчването и да се изчаква януари. Дори и да не е открадната в пощата, явно в този период е по-вероятно да изчезнат... На мен ми изчезна поръчка точно януари миналата година, ако си спомням правилно. ooooh!

# 511
За тези, които се безпокоят за пратките си- аз онзи ден получих поръчката си  от 15.11.2014.

# 512
И аз чакам поръчка от 24.11 - явно това е критична дата:)

# 513

Денис данке ! Доста порових в сайта, но неможах да открия къде са условията за доставка с international airmail

# 514
  • София

Денис данке ! Доста порових в сайта, но неможах да открия къде са условията за доставка с international airmail
Няма посочени в сайта - изпратиха ми ги по мейл,
но преди ден-два отново ги промениха - отпадна цената $2.22:
тегло                   - цена    -  50% намаление /при поръчки над 20$/
1lbs  (0.454 kg)  -   $4.45  - $2.22  - вече е 4$

# 515
 Писах в контактната им форма, отговора  е че вече минимума за доставка е 4$ и за това намалението е само 0,45$

# 516
  • видин
Моята поръчка е от 28.11, а е шипната на 29 или на 30.11. Миналата година пак така не пристигнаха доста поръчки от един и същ период. Лошото е ,че имам добавки, които точно сега са ми нужни.

# 517
Писах в контактната им форма, отговора  е че вече минимума за доставка е 4$ и за това намалението е само 0,45$

Практиката от Черния петък насам показва, че всяка "техническа грешка" всъщност не е грешка. Просто късно се сещат да уведомят операторите си за промяната.

# 518
  • гр. София
Expedited (1-5 Day) Shipping -- FREE for orders over $20.00 regardless of weight, anywhere in the contiguous United States, where available. For this shipping method, iHerb uses either Fedex Smartpost, which delivers through U.S. Postal or UPS.

Това нали означава, че пратки до адрес в USA са безплатни над 20$? А като направя поръчка ми излиза транспорт 4$...... Аз ли бъркам нещо?  newsm78
Subtotal (2 items)  Savings  Estimated Shipping
$42.05                 ($22.52)          $4.00
Apply Coupon Code
Rewards
$0.00
Estimated Order Total
$23.53

# 519
  • Русе
И аз чакам пратка от фаталната 24.11 с добавки, които се наложи да прекъсна, защото ми свършиха  ooooh!. И друг път ми се е случвало забавяне по това време, но не повече от 40 дена.

А как сте процедирали когато ви се изгуби пратка? Thinking

# 520
Иленка, аз написах най-напред на сайта - във формуляра за контакт. Отговориха ми, че при тях няма проблем, а вероятно причината е в пощенската служба. Аз предполагам същото. Rolling Eyes Попитах в тукашния пощенски клон, но началничката само дето не подскочи от възмущение - как така питам за непристигнала пратка, нямало такова нещо при тях. Rolling Eyes Отидох и в митницата и платих символична такса, за да направят проверка и там - също нищо. И така и пратката не пристигна - вече има 1 година оттогава.

# 521
  • Пловдив
А парите не ти ли възстановиха? Нямат ли такава практика? Или да я изпратят наново  newsm78

И на мен за пръв път ми се случва такова забавяне. Подозирам, че проблемът обаче е в нашите пощи. В началото на декември си подменяха компютърната система и всички компютри, или поне в Пловдив. Случайно бях там 2-3 дни поред и видях за какъв хаос става въпрос. Ако това е било в цялата страна, нищо чудно да има много загубени пратки.

От друга страна пък много хора не са получили пратките си от определени дати - горе-долу 24-30/11.
Не знам вече какво да мисля, за всеки случай хич не е приятна тази ситуация.

# 522
Препоръчайте ми лосион за тяло, който е 100% органичен на добра цена, също и шампоан за нормална коса ?

Код за отстъпка при първа поръчка iherb.com -  QGZ107

# 523
  • София
Безумно бавни са станали поръчките в последно време.  ooooh! Чак ми се отщява да поръчвам.

# 524
Здравейте!

Вчера пристигна поръчката ми от 29.11! така, че на чакащите още - имайте повече търпение.
Аз почти бях загубила надежда. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт