iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 863
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Много ти благодаря. Само Омега 7 не ми се отваря, разни мазила ми се отварят. И с каква комбинация ще ме посъветваш да започна. Че няма да мога да си ги купя всички наведнъж.  Hug
Ето, не съм копирала целия линк, извинявай:
http://www.iherb.com/Sibu-Beauty-Sea-Buckthorn-Oil-Cellular-Supp … ie-Softgels/46981
Ако няма да я поръчваш скоро, следи за продукти Омега 7 /Морски зърнастец/ капс. на: SeaBuckWonders
Започни с  ПроБ, Nutri-Mega, Цинк, Омега 3-DHA и CoQ10

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 631
  • Варна
Благодаря много. Така ще направя  bouquet А кое кога как да го пия, ако можеш да ми опишеш.

# 632
  • София
Благодаря много. Така ще направя  bouquet А кое кога как да го пия, ако можеш да ми опишеш.
Както е посочено от производителя  Peace

# 633
Момичета,получих странно нещо в пощата си,едно меко картонче-8/8 см,от едната страна има напечатан текст-
ДЕКЛАРЦИЯ
долуподписаният .....................
декларирам,че тази пратка не съдържа забранени предмети или стоки,както и акцизни стоки с неплатен акциз.
ПОДАТЕЛ НА ПРАТКАТА

ДАТА                                       (ПОДПИС)
на другАта страна ,която  е бяла,на ръка са написани името ми,кг на пратката,адреса ми и нещо като М РПС и има един нещастен пОдпис...подозирам,че е за митническо известие,пратката ми е 63 $ все пак,но какво значи подател на пратката,аз съм получател,а не подател...за първи път получавам такова съобщение,от нашия пощенски клон е,защото почерка го познавaм...на някой да му се е случвало такова нещо?
Кодът ми е FFP529

# 634
Много съм щастлива, днес си взех поръчка за $60.82 от 20.12 в пощата. Тиксото по кашончето беше срязано от едната страна, явно е проверявано, но нищо не липсваше.

http://www.iherb.com/Nutrex-Green-Complete-Superfood-Powder-Natu … 27-oz-7-6-g/61578 От това взех в 4 в една поръчка на промо цена, въпреки че е Trials. Утре ще го пробвам в комбинация с мляко + коластра на прах, дано не стане много ужасяващо на вкус  Laughing

# 635
Много съм щастлива, днес си взех поръчка за $60.82 от 20.12 в пощата. Тиксото по кашончето беше срязано от едната страна, явно е проверявано, но нищо не липсваше.

http://www.iherb.com/Nutrex-Green-Complete-Superfood-Powder-Natu … 27-oz-7-6-g/61578 От това взех в 4 в една поръчка на промо цена, въпреки че е Trials. Утре ще го пробвам в комбинация с мляко + коластра на прах, дано не стане много ужасяващо на вкус  Laughing

Да
И на мен ми дава 4 за 2 долара  Grinning

Код за 5-10 $ отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 636
  • Пловдив
Мрънкалка, вероятно митническото ти известие е пристигнало в пощата и са ти пратили бележка, за да си го вземеш.  Peace Твърде вероятно са използвали листче, каквото са имали /в случая за декларация/  Wink Просто се обади или отиди в пощата Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 637
мерси Lara1,
значи им свършили бланчиците,а аз си помислих,че има нововъведения през новата година Grinning

# 638
Здравейте малко съм изпуснала темата.Моля,който може да ми помогне.Става въпрос за тинейджърка с голям проблем с акнето.Да взема някакви добавки,витамини нещо което може да облекчи проблема.Който има опит с този проблем,моля да сподели.Огромно благодаря!!!

# 639
Има ли някой, който да е пил див ямс ( на чай или таблетки) и какви са му отзивите?

# 640
  • На остров
 bela ruja аз купих витамини за тинейджъри и съм доволна от ефекта, но моя син не е имал тежко акне .

http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Power-Teen-For … sr=null&ic=18

има и вариант за момичета .

# 641
Denis,някъде в старите теми беше писала за вит Д3,дъщеря ми има серумно ниво ОН-vit D3-25 ng/ml,т.е. недостатъчност,въпреки,че почти година всеки ден пие по 1000 IU,ти беше постнала таблица с необходимите дози за постигане на съответно серумно ниво на D3,искам да стигне-40-50 ng/ml,можеш ли да ми помогнеш,не мога да намеря тази таблица...благодаря ти предварително...

# 642
  • София
Denis,някъде в старите теми беше писала за вит Д3,дъщеря ми има серумно ниво ОН-vit D3-25 ng/ml,т.е. недостатъчност,въпреки,че почти година всеки ден пие по 1000 IU,ти беше постнала таблица с необходимите дози за постигане на съответно серумно ниво на D3,искам да стигне-40-50 ng/ml,можеш ли да ми помогнеш,не мога да намеря тази таблица...благодаря ти предварително...

Ето
2000 IU (50 mcg) на ден повишават vit. D нивата в кръвта с 20 ng/ml (50 nmol/L).
според мен по 2-3000 IU/дн., но ти си специалиста  Peace
ПП
Когато има проблем с ЩЖ, трябват малко по-високи дози вит.Д

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 643
  • София
Дали в този продукт има соя: http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Prenatal-DHA-500-mg-90-Soft-Gels/22736 ? Чета, но не виждам да споменават. Мерси много!

# 644
Здравейте,
Денис - благодаря за страхотната тема и за всички съвети.

Бих искала да попитам, ако някой ползва или може да ми препоръча коластра за засилване на имунитета. Интересувам се за синовете ми на 7 г. и на 1.6 г, дали има подходящ продукт, който да става и за двамата. От предишни постове съм си записала тези продукти:  .

Благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт