iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 62-та тема

• 50 901
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Другарчета, какви са ви наблюденията напоследък за суми над колко отиват пратките в митница...?

За пратка от $23 знаете ли къде ще отиде?

Благодаря ви  Hug

# 661
  • София
Другарчета, какви са ви наблюденията напоследък за суми над колко отиват пратките в митница...?

За пратка от $23 знаете ли къде ще отиде?

Благодаря ви  Hug

По-рядко отиват на Митница
За твоята - почти 99%,  че ще пристигне в Пощата  Peace

Който рискува - печели .... Simple Smile  за сега

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 662
  • Варна
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Glucosamine-Chondroitin-MSM-120-Capsules/22
Самоцитирам се за да попитам пак. Търсих по състав, доколкото мога да се ориентирам. Може би това?  newsm78
Ще съм благодарна, ако някой се включи. Благодаря предварително Simple Smile

# 663
Самоцитирам се за да попитам пак. Търсих по състав, доколкото мога да се ориентирам. Може би това?  newsm78

да
мисля, че този продукт ще ти свърши работа
същите съставки има и дозата е по-голяма

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - sdb331

# 664
  • София
ФЛЕКСОДОН А  е Глюкозамин + Хондроитин
Това е добър аналог - хондроитина е с ниско молек. тегло / за по-добро усвояване/
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Glucosamine-Chondroitin-Com … -120-Capsules/211

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 665
Да си задам въпроса по друг начин:)
Можете ли да ми препоръчате добавка за деца за заздравяване на зъбния емайл?

Не знам за добавки ,но ако ползвате паста без флуорид ,със сигурност здравето на зъбите се подобрява .Изпитано!

# 666
не е вярно,че липсата на флуорид е предимство...липсата на флуорид води до разваляне на зъбите...някакъв пълнеж на кариес  е не по-малко опасен за здравето...с една дума-родата-зъболекари ме похвалиха,че ползвам флуорид...избрала съм за детето по-малкото зло...

# 667
  • София
не е вярно,че липсата на флуорид е предимство...липсата на флуорид води до разваляне на зъбите...някакъв пълнеж на кариес  е не по-малко опасен за здравето...с една дума-родата-зъболекари ме похвалиха,че ползвам флуорид...избрала съм за детето по-малкото зло...

естествено, че ще те похвалят, защото като студенти са ги учили, че флуоридът е полезен за зъбите... но не е... ето статия, и не само нея, а има много други източници, които твърдят обратното... и това не са само празни приказки
https://aloeverabg.wordpress.com/statii/fluorat-goliamata-iadrena-zabna-izmama/

# 668
скъпа...детето ми е на 26....няма кьорав кариес...разбира се,зъболекарят-не  роднина-каза-благодари се на майка си-добре е  направила,че ти е давала флуорид...ако си мислиш,че и аз знам коя е истината...бъркаш...пълнеж,пломба...-е по-опасен от флуорида...и аз не знам правилото...но кърмих дъщеря си 1 1/2 г,давах флуорид,по съвет на зъболекари-приятели...казаха ми-добре си направила...за6тото сега няма развалени зъби...вашите деца имат,нали?

# 669
И аз съм пред дилема за пустия му флуорид, толкова противоречиви мнения срещам... сега просто редувам пастите, със и без флуорид. За себе си не можах да изградя мнение, но много моля, когато заявявате своето - аргументирайте го. Здравите зъби на някой си не са никакъв довод, флуоридът далеч не е единственият фактор за образуване на кариеси.  Naughty

Влязох да се оплача, че  малките пакетчета зелени храни на прах са ужасни, ужасно, ужасни на вкус, ни помен от ваниилов аромат... спирулината на таблетки е далеч по-приемлива, гълташ и не се тормозиш Grinning от алоето на Нау, концетрата - също останах мн разочарована от вкуса, и от него не успях повече от глътка да поема.
В този ред на мисли няма да рискувам и с течното РМ засега, но пък искам да похваля капсулите омега 3 на LifeExtension, enteric coated - съответно не ми дразнят стомаха, както предишните на MadreLabs, и мисля, че по две таблетки на ден са ми достатъчни  newsm78

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 20:23 от Oфeлия

# 670
  • София
скъпа...детето ми е на 26....няма кьорав кариес...разбира се,зъболекарят-не  роднина-каза-благодари се на майка си-добре е  направила,че ти е давала флуорид...ако си мислиш,че и аз знам коя е истината...бъркаш...пълнеж,пломба...-е по-опасен от флуорида...и аз не знам правилото...но кърмих дъщеря си 1 1/2 г,давах флуорид,по съвет на зъболекари-приятели...казаха ми-добре си направила...за6тото сега няма развалени зъби...вашите деца имат,нали?
понеже детството ми мина през комунизма, тогава задължително се даваха флуорни таблетки, и се ползваше само паста с флуор...но, разбира се, зъбите ми са доста развалени Peace според мен е най- вече ген и начин на хранене, едва ли здравите зъби се дължат на флуорната практика Peace

# 671
  • Бургас
Аз съм абсолютно против флуорида. Използваме паста Билка хомеопатик, oт iherb съм попадала също на добри пасти (на Now) ама тежат Simple Smile

# 672
  • София

от алоето на Нау, концетрата - също останах мн разочарована от вкуса, и от него не успях повече от глътка да поема.

глътка е много, пише, че се приема 1/8 чаена лъжичка (това е супер малко). аз го пия винаги с вода, иначе вкусът му е доста неприятен, но с вода не се усеща Peace

# 673
Офелия...не можеш да си представиш колко съм се лутала...за себе си вземам-http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Liquid-Omega-3-Deep-Sea-Fish-Oil-EPA-DHA-Natural-Orange-Flavor-16-fl-oz-480-ml/57001
за дъщеря ми-Nordic Naturals, Ultimate Omega, Lemon, 1000 mg, 60 Soft Gels-просто защото ги питах...няма йод,за нея трябва да няма йод...с Хашимото е...родът ни е обременен...
от 1 година пия тая омега-отслабнах 14 кг,изчезна екзема ли,псориазис ли-да са живи и здрави колегите,но не знаят...но аз съм добре...болките в костите ми почти изчезнаха...наистина съм добре...
що се отнася за флуорида-  приятели са доволни,че съм давала флроуид на щерка ми...няма кариеси...съветват ме да ползва флуоридна паста...
не си мисли,че лесно вземам решения...лутам се и аз...

# 674
Можете ли да препоръчате нещо при високо очно налягане и сълзене на окото? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт