Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 371
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Аз също не бих се доверила. Явно, обаче, има хора, които опитват, защото тези реклами продължават да се появяват навсякъде из мрежата.

# 181
  • София
Не вярвам в чудеса и фокуси относно излишните килограми и подмладяването.
Ежедневни леки грижи без крайности е единственото, което ми се струва здравословно и за двете области.

Но явно има индустрия зад всичко това...

# 182
  • Балчи-Варна
Здравейте момичета.Знам,че въпросът ми не е за тук, но ще попитам.Става въпрос за доктор-дерматолог от Варна.Ходила съм два пъти при др.Томов-младия и нямам никакъв ефект.Кажете ми ако обичате кой е най-добрият във Варна-става въпрос за лицето ми.Ще съм ви благодарна.

# 183
Използвате ли кремове с Ретинол? От кой сте доволни?

Retinology на Lancaster. Все пак техните лаборатории са патентовали ретинола и засега това е единственото средство, за което е научно доказано, че се бори с бръчките Peace

# 184
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета.Знам,че въпросът ми не е за тук, но ще попитам.Става въпрос за доктор-дерматолог от Варна.Ходила съм два пъти при др.Томов-младия и нямам никакъв ефект.Кажете ми ако обичате кой е най-добрият във Варна-става въпрос за лицето ми.Ще съм ви благодарна.

Бих препоръчала Д-р Даниел Янков - клиника "Дивна"  Peace

Пожелавам да се реши проблема  Peace

# 185
  • Балчи-Варна
Благодаря,но той не е ли пластичен хирург? Може и да греша.Аз търся кожен лекар.

# 186
  • Варна
 Аз се доверявам на д-р Друмева,приема в МЦ Европа.

# 187
  • Пловдив
   Моля да ми препоръчате крем за стягане на контура.
Нещо като Ревиталифт на Лореал, но да е ефикасно.
От крема на Филорга Iso Structure не съм доволна - нито стягане, нито нищо
не видях.Явно само на мен не ми действа.Продължавам да го ползвам
с надеждата да даде резултат.Замислям се за Ле лифт на Шанел.
Имате ли отзиви за него, или за ,който и да е друг?

# 188
  • в 1001-та нощ
Аз много харесвам и двата крема, но не бих казала, че при мен Ле Лифт постигна по-голям лифтинг ефект от Изо Структура на Филорга.  Възможно е да е индивидуално, но по-скоро мисля, че този ефект не настъпва мигновено и често не само козметика е достатъчна  Peace

# 189
От серията Apivita Wine Elixir съм изключително доволна. Кожата е по-плътна, тонизирана и изгладена. За лифтинг ефект не мога да коментирам, горните ефекти ме устройват.
Ползвам околоочния и дневния крем и не смятам да ги заменям на този етап. Flutter

# 190
  • Варна
И аз имам нужда от стягане на контурът и ползвам Изо структур. Също не виждам ефект от него в тази област, но и не очаквам. Смятам, че други са начините и с крем само не става.

Кремовете биха имали ефект при едно съвсем леко и почти невидимо отпускане, да кажем след 30г, а при мен след остлабване и на 38г, кремът няма как да стегне и вдигне контура. Това са моите разсъждения.

# 191
Използвате ли кремове с Ретинол? От кой сте доволни?
[/quote

Retinology на Lancaster. Все пак техните лаборатории са патентовали ретинола и засега това е единственото средство, за което е научно доказано, че се бори с бръчките Peace
Благодаря! Те са я спрели тази серия, Total age correction е сегашната, доколкото разбрах. Не съм сигурна дали не ми е рано началото на 30те за Ретинол, но мисля да пробвам. Видях, че Ла рош и Рок също имат кремове с Ретинол, но няма много отзиви из темите.

# 192
Мисля, че Рок спряха внос в България. Добра серия с ретинол е тази на Виши. Искай тестери, преди да купиш, обаче Wink

# 193
Мисля, че Рок спряха внос в България. Добра серия с ретинол е тази на Виши. Искай тестери, преди да купиш, обаче Wink
Да, няма ги, аз от Германия ще ги купя вероятно. От Виши никога не  съм оставала доволна, обаче.

# 194
  • София
Да, няма ги, аз от Германия ще ги купя вероятно. От Виши никога не  съм оставала доволна, обаче.
Здравейте!
Простете, че се намесвам, но тъй като горното мнение за Виши доскоро напълно съвпадаше с моето, а именно нощният им крем с ретинол го промени в положителна насока, се включвам да го похваля.  Peace
След проба с мостра останах очарована от моменталния ефект върху кожата ми - освежена, повдигната, сияеща. Купих го в пълен размер и в момента си го ползвам все така доволна от резултата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт