Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 419
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
И аз не станах фен на Есте. От кремовете, които пробвах никой не ми допадна. Ефект не видях. И едно такова тежко мазнеят. Нощният серум не е лош, но определено не си струва парите.

# 511
Мдам, аз пък от нощния серум никакъв ефект не видях. и аз не съм фен на Есте.  Peace

# 512
Предпочитам Ланком пред Ести. По-конкретно морфолифт/ мултилифт серията. Останалите са ми мазни, но аз съм със смесена кожа. Преди 2 год. поръчвах от тази серия за колежка с много суха кожа. Беше доволна, макар и по-възрастна от теб, с около 7-8г.

# 513
  • София
Някой ползвал ли е козметика от тази марка - SINGULADERM  ?

Много ми я похвалиха в аптеката,  а аз даже не бях я чувала newsm78

# 514
# 515
  • Пловдив
Малееее, Shocked
Аз в БГ живея ,и Да искам да си махна петната ама 100 лв .са ми доста .
Иначе козметиката може и да е добра ,но за мен е скъпичка .
Благодаря за линка !  bouquet

# 516
  • София
Малееее, Shocked
Аз в БГ живея ,и Да искам да си махна петната ама 100 лв .са ми доста .
Иначе козметиката може и да е добра ,но за мен е скъпичка .
Благодаря за линка !  bouquet

Не съм обърнала внимание за петната, но за шия и деколте казаха, че е много добра. Но без друго мнение не бих се решила. Нормално е там да си хвалят продуктите.............

# 517
Привет дами, искам да се похваля от червило на Кларинс, много приятно на вкус, Simple Smile омекотява и има нежен блясък! Simple Smile Изключително съм доволна! Освен от цената Crazy

# 518
Мисля, че съфорумките са наясно, че с кремове не се премахва нито целулит, нито пък бръчки. Е, сигурно има и заблудени де, но повечето осъзнаваме, че козметичните компании продават мечти на различни цени за всеки джоб.

.........................................................

Според мен грижата си е грижа и трябва да я има пък било то дори и с крем от 2 лева незнам дали има такъв де но го казвам образно казано или мазане със зехтин или олио, ...и смятам че има полза дори и с евтини неща....

# 519
Мисля, че съфорумките са наясно, че с кремове не се премахва нито целулит, нито пък бръчки. Е, сигурно има и заблудени де, но повечето осъзнаваме, че козметичните компании продават мечти на различни цени за всеки джоб.

.........................................................

Според мен грижата си е грижа и трябва да я има пък било то дори и с крем от 2 лева незнам дали има такъв де но го казвам образно казано или мазане със зехтин или олио, ...и смятам че има полза дори и с евтини неща....
Дори самата мисъл, че се грижиш за себе си ти дава сияен вид Joy
Една моя дружка два пъти седмично прави пилинг с утайка от кафе, мед и зехтин....има полза...
Аз също съм фен на луксозни мазила, но с удоволствие прилагам и бабешки методи...
добрият сън, не пушенето, многото вода също не са за пренебрегване, не може само мазила...    bouquet

# 520
Здравейте.
Възрастта ми е 41.
Не ползвам грим в повечето време. На периоди слагам очна линия и спирала.
Поддържането на лицето си е субективно, но - поне според мен - над 40 трябва да се правят упражнения за поддържане на лицевия контур, против двойна гуша и подобни. Масаж на лицето. Гледам да ги правя редовно. Grinning

# 521
Поддържането на лицето си е субективно, но - поне според мен - над 40 трябва да се правят упражнения за поддържане на лицевия контур, против двойна гуша и подобни. Масаж на лицето. Гледам да ги правя редовно. Grinning

А какви са тези упражнения и масажи? Имаш ли нещо специално, за което си проучила?

# 522
Aми аз правя упражнение против двойна брадичка всяка вечер.
Прави се, като застанеш, да речем в банята, отвориш уста и наведеш глава максимално назад. Затваряш и отваряш устата няколко пъти.
Друго упражнение - гримаси - то е за повече мускули на лицето.
Масажите съм гледала  от нета - основно са поглаждания отдолу нагоре по лицето, но е хубаво да се видят схемите. От брадичката, покрай бузите до слепоочията. Винаги отдолу-нагоре, както е при класическия масаж.
http://-reklamen-spam-/blog/masazh_na_liceto_masazhni_linii/2013-03-04-62
Не знам какво става с линка, но има доста инфо в нета за упражнения.

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 18:31 от Vasilene

# 523
Благодаря Vasilene   bouquet

# 524
  • SF
Аз се опитвам да хидратирам дехидратираната си кожа. Ползвам серум и сега крема за лице на Юсерин с хиалуронова киселина. Много ми харесва това кремче!
За околоочен, ако щете ми се смейте, но ползвам крем за 8 лева на Биокарите. Хидратира наистина!! Сравнявам го с 4 пъти по-скъпия за околоочен на Юсерин. Много е хубав и той, от серията с 2% хиалуронова киселина (което си е едно голямо нищо всъщност), но и този на Биокарите върши прекрасна работа.

Не мога да свикна да ползвам база за грим. През лятото ми стават много мазилата - серум, крем, задължително слънцезащитен 50 фактор и като сложа под ФДТ и база - ехеееее!!! Отгоре по правило тряба да се финишира и с пудра.
Гледам да си ги спестявам тези пластове. Сега например слънцезащитата ми е тонирана - на Авен 50 фактор. Преди това пък върху нетониран фактор, слагах ВВ крема на Филорга. Той свърши и сега съм с цветния на Авен.

Общи условия

Активация на акаунт