Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
Titina  Hug благодаря  Heart Eyes  bouquet

bib.bib, мисля, че ти коментира Intraceuticals?
Правят се 6 в началото, мисля през 10-тина дни. После по 1 на месец. Синята серия е подходяща за възрастта ни, но все пак е индивидуално. Не са много местата, където се прави и се рекламират много усилено в Интернет. Мога да споделя на ЛС, който се интересува кой е салона, където аз ходя.

Цената е зверска, така че не препоръчвам като панацея и не рекламирам. Вероятно филър, ботокс, мезоконци и прочие биха имали ефект за по-малко пари. Длъжна съм да предупредя  Embarassed

Цената е основна спирачка, разбира се  Peace Изобщо не мога да мисля за такива суми, а мисля и че нямам голяма нужда точно сега  Thinking Като започна да виждам нужда, вероятно ще преглътна цената  Blush

За разлика от мезоконци, филъри, ботокс и т.н. - грижата е на цялото лице или ръце, шия, деколте ... там, където се прилага - по-равномерно разпределена, ако мога да се изразя така  Peace

Аз ходих в Persona и съм очарована от дамата, която се занимава с козметика. Не е лекар, но е квлифицирана, познава продуктите, разговаряхме цели 2 часа. Разказва ми, задавах въпроси - има изключително гладка мисъл, изискан речник, логични обяснения .....Нямаше тема, от която да останах неудовлетворена  newsm76

Като жест ми направи страхотни вежди (15 лв) и мисля, че за вежди бих ходила, ако не реша да си ги правя у дома, но определено съвсем не ги правя, като нея  Blush

Винаги се радвам на такива събеседници  Peace Центърът е нов и едва ли много хора са ходили. Както и не очаквам много хора да отделят такива суми за грижа  Blush

# 61
  • София
За разлика от мезоконци, филъри, ботокс и т.н. - грижата е на цялото лице или ръце, шия, деколте ... там, където се прилага - по-равномерно разпределена, ако мога да се изразя така  Peace
Да, става дума за грижа, неинвазивна. Аз не бих се възприела с филър, ботокс, или нещо пипнато по тялото, не мисля, че някога ще направя нещо такова.
Ще те разочаровам, че една доза стига за лице и евентуално шия и то за по-немащабни жени, ако мога така да се изразя. Не мисля, че е подходящо за ръце. Филорга имат едни ръкавици-маска за тях, ако някой се интересува.

# 62
Може ли когато говорим за даден продукт да давате линкове към продукта, така по-лесно се търси самия продукт

# 63
Здравейте, от скоро време кожата ми е ужасна, порите ми се увеличиха и не знам какво да предприема. Излизат ми някакви вътрешни пъпки като на тийнейджър, козметичката ми каза че се нуждая от почистване но и това не помогна. Може ли да ме посъветвате как да се справя с големите пори.

# 64
  • София
Да, точно тази е  Simple Smile

Ето един по-достъпен вариант, описан в бг блог:
http://nailpolishayaska.blogspot.com/2014/06/balea-enzyme-peeling-mask.html

Аз наскоро купих тази, за нещо като 5 до 6 лева:
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pro … eling-431334.html

Пробвах я веднъж и съм много доволна, но и мързелива с маските  Embarassed Стоях точно колкото е описано, защото кожата ми е сравнително тънка и чувствителна. Измих, бях доста зачервена и се опасявах да не се обеля. За около половин час премина. Да си призная не се гледах много за уау ефект, че страхът от прегаряне беше голям.

Иначе най-любимата ми и щадяща почистваща маска е тази с розова глина на Кларанс. Цената е много приемлива, защото е от по-младежката серия за мазна кожа. Много нежна, но с отличен ефект за моята мазна кожа. На всяко намаление я купувам за запас.

# 65
Да продуктите на Балеа не са лоши, но доста силни са, няма го този фин ефект като на козметиката от висок клас
Ще поръчам тази с папята, но кажете 73лв добра цена ли е или да търся по магазините, ако въобще има там newsm78?

# 66
# 67
  • в 1001-та нощ
veni_fine , аз бих отишла на дерматолог - да види - дали има инфекция, хормонален дисбаланс, друго ...  Peace

Titina, ето два линка  Peace

1.) Intraceuticals

2.) HydraFacial

Могат да се правят по отделно и заедно. Първата процедура се прави с продукти Intraceuticals. Има пакети за процедури и пакети за процедури + продукти за домашна грижа. Те са с нано частици - много малки и преминават дермалните бариери, за да проникнат в дълбочина.

Процедурите се правят на различни места и като напише имената в търсачка - излизат центровете  Peace

bib.bib, на мен на място ми предложиха да се прилага и за ръцете. Има го и в ценоразписа - не е било моментно хрумване  Peace

# 68
  • София
За Интрасютикълс ли става дума? А коя серия?
Не са ми предлагали, не е ставало дума.

# 69
  • в 1001-та нощ
Книжката с описанията ми е останала в автомобила - ще я кача утре, за да видя по-точноо и да не говоря по памет  Peace

Устният коментар беше, че кожата на ръцете също е уязвима и издава възрастта много. Грижите за нея са важни ..... При мен особено, когато съм била на студено, кожата се деходратира и изглежда по-сбръчкана, дори виждам пигментации и предложиха третиране с гликолова киселина и хидратация с ХК ...

Коментирахме явлението сбръчкване от студ (което и за лицето се отнася, но не е така видимо) - че на студ кожата се дехидратира - отделя вода, като климатик, опитва да се стопли ....

За ръцете съм ходила на парафинотерапия и други подобни - не съм видяла голям ефект. Грижа си се у дома и това е, но не ми е приятно да се намажа и да стоя с ръкавици. Пробвах веднъж за краката уж докато гледах филм 0- беше ми мазно през цялото време, накрая станах и се измих  Crazy

# 70
За ръце използвам една загряваща хавайска маска + непрекъснато мазане със сурово кокосово масло. И няколко пъти дневно мажа с  хидратиращи кремове. Мисля, че има добър ефект

# 71
За ръце ползвам вечер и Ретин А. Предписва се основно при акне и го ползват тинейджърите, но все повече се пише и за ефекта му при стареещата кожа. Мажа и на лице, много тънък слой, 2-3 пъти седмично, изисква задължително слънцезащита. В пубертета с години го ползвах заради акнето, лющех се като таквоз, зачервява кожата, но сега при малко количество и слънцезащита нямам такива  странични оплаквания.

# 72
bubanka, пия масло от вечерна иглика от два месеца някъде. Започнах го заради алопецията, която ми се отключва от време на време. Четох, че помага и за нея. За ефекта на маслото върху кожата ми е трудно да говоря, тъй като напоследък полагам толкова много други грижи, от които виждам ефект. Може и то да е дало своя принос. Но има голяма промяна в месечния ми цикъл. Неприятните ПМС симптоми изчезнаха. Преди половин година се наложи да ми направят лека хирургическа намеса, след която цикълът ми беше супер оскъден. Сега кръвопролитието се завърна към обичайните си размери  Laughing
Зверският косопад също спря, но правя редовно маски със сто вида масла и не мога да преценя кое е причината. Забелязвам също значителна промяна в настроението ми и желанието ми за секс  Laughing
Взех си маслото от ибей, 365 капсули от 1000мг, та ще има да пия още 10 месеца.

# 73
  • София
Книжката с описанията ми е останала в автомобила - ще я кача утре, за да видя по-точноо и да не говоря по памет  Peace
Зачудих се снощи, тези процедури имат плъмпващия ефект на ХК и не ми се връзваше с ръце, но знае ли човек.

unterdenlinden, лицето им не можа да свикне с Ретин А, много се лющя и ме сърби, въпреки че се старая и мисля, че спазвам указанията и го правех под наблюдения и според напътстнията на лекар. Ще пробвам да измажа по ръцете, добра идея излезе  Simple Smile За лицето дълго упорствах, но стигах само до сърбежи и здраво излющване.

# 74
bib.bib, щом е било под наблюдение на лекар и не е сработило, тогава няма нужда да предлагам да ползваш най-малката концентрация от 0,025 и апликация веднъж седмично. Ако започнеш да мажеш ръцете, прави го само вечер и през деня слагай слънцезащитен крем.

Общи условия

Активация на акаунт