Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 177
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Пия колаген от около 1,5 мес., имам предвидено за още толкова. За това време се смекчиха назолабиалните и леко понамаляха порите. Наистина някои дами споделят, че са много доволни. Предполагам значение оказват дозата, продължителността на приема и дефицита на организма. Това, което съм чела е, че след около 35 година количеството ма колагена в организма намалява с 1 % годишно, така че аз за себе си прецених, че е добре да наваксам.
Какъв колаген пиеш? Може ли линк?

# 391
  • София
Ето този. Дозата е по 6 мг/ден (6 таблетки), аз приемам по 5.

http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-250-Table … ;sr=null&ic=4

# 392

http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-250-Table … ;sr=null&ic=4
Мерси

# 393
  • в 1001-та нощ
divna_, Popule  Hug всички натам вървим Simple Smile аз ще стана на 40 в последните дни от годината. Природата си знае работата Simple Smile  Blush

Най-кофти вид, някак повехнал имам, като губя тегло  Crazy

При мен има ефект от ХК и колаген, също много видим от омегите  PeaceНа апетита ми не влияят Simple Smile

# 394
Хубаво кремче за зъряла, много суха и чувствителна кожа може ли да препоръчате?
Микса. Виждала съм тестери по магазините, пробвай. Специално за суха и чувствителна кожа са много добри.

# 395
  • Варна
Нямам проблеми с преглъщането на колагена, а винаги чупя хапчетата на две, ако позволяват, за да мога да ги изпия.

# 396
Здравейте, нямам 40, но вървя натам и хвърлям по едно око на темата.

Boreva, Biskvitka и тези, които правите радиочестотен лифтинг, при козметик ли го правите или дерматолог? Малко ме е страх да го правя при козметик, от друга страна цените в козметични студиа са много по-добри. Намирам такива с добри апарати, но малко ме е страх да се доверя на козметик за такова нещо. Но пък и с хвалени и уж добри дерматолози имам ресни случки, които не можа да повярвам, че са ми се случили (без съм правила нещо инвазивно).

Последна редакция: сб, 21 мар 2015, 13:20 от marigold_

# 397
Гледам любимият на американките д-р ОЗ ..рекламират крем против бръчки със СИЛОКСАН ....ефектът на снимките е УАУ ....потърсих инфо на български за тази съставка , но няма ....да знаете нещо повече ?
Дай линк за този УАУ крем  Peace

Това излиза от шоуто на Оз
http://womensnewsherald6.com/direct/tf/intl/1/index.php?s1=1044& … 271&s5=561741

https://www.truvisagetrial.com/live/
https://www.puressancetrial.com/live/

# 398

Boreva, Biskvitka и тези, които правите радиочестотен лифтинг, при козметик ли го правите или дерматолог? Малко ме е страх да го правя при козметик, от друга страна цените в козметични студиа са много по-добри. Намирам такива с добри апарати, но малко ме е страх да се доверя на козметик за такова нещо. Но пък и с хвалени и уж добри дерматолози имам ресни случки, които не можа да повярвам, че са ми се случили (без съм правила нещо инвазивно).

Сега виждам темата.......Ходя на козметик за RF и безиглена мезотерапия. Освен това си купихме с приятелки дарсонвал, йонофореза и портативна мезотерапия и се забавляваме и в домашни условия. Стига да се спазват точно указанията, всичко е ОК.

# 399

А този колаген само в интернет ли се продава? В смисъл някой купувал ли е нещо от тук, от аптека?

# 400
Bastet, благодаря  Peace

А дали има възможност да ми навредят и направят някоя беля с радиочестотния лифтинг? Че аз съм много страхлива.

# 401
Bastet, благодаря  Peace

А дали има възможност да ми навредят и направят някоя беля с радиочестотния лифтинг? Че аз съм много страхлива.

Може, ако ти е много горещо, докато ти правят процедурата, продължи повече от 20 минути или я правиш по-често от на 10 дни.

# 402
  • Бургас
На мен ми похвалиха този, но цената е много по-висока от на колагена в Айхерб. Rolling Eyes

Някой ако има ли по-съществено наблюдение изобщо върху техните продукти и дали си заслужава инвестицията?

# 403

Аз също правя тази процедура при козметик. От апарат до апарат, обаче, има голяма разлика. Когато започна интезивен курс, правя по 2 процедури седмично. Така, че това за 10те дни, може би, важи за някой друг апарат, различен от този, с който на мен ми правят процедурите.
Една процедура може да продължи и 30 мин., в зависимост от това кои зони се третират. Ако правиш лице, шия и деколте може и да отнеме повече от 30 мин. Обикновено или поне би трябвало, извършващият процедурата да следи температурата в обработваната зона. Не трябва да се надвишават определени градуси, като например в зоната около очите не трябва да се качва повече от 39 градуса.
И все пак, от голямо значение е самият апарат. Знам за дами, които са останали напълно разочаровани от РЧ. Аз лично съм много доволна. Моите приятелки, които съм завела, също останаха доволни от резултата.
Всъщност РЧ става и за лице, и за тяло.

# 404
Благодаря ви за бързото включване  Peace

Вчера си купих козметика от студио, в което има апарат за РФ.
За апаратът пише, че е триполярен, използва комбинация от ефектите на еднополюсен и биполярни радочестотна енергия в един апликатор. Това е информацията на страницата им.

Да очаквам ли добър резултат от такъв апарат?
Нямам приятелка, която да е правила такова нещо и да ми препъръча място и човек.

Общи условия

Активация на акаунт