Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 109 147
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Подкрепям за Нюкс Peace Аз се изривам от почти всичките им продукти Tired
На мен пък ми действат страшно добре, явно е до типа кожа. newsm78 Истина е, че са до 98% естествени съставки, растителни! Naughty

# 436
Здравейте момичета,моля за съвет,реших да си взема четка за лице и потърсих информация в нета за видовете,марките,коя по-добра......ами то покрай тия четки открих,че имало шпатули,уреди с лед светлина,други за подмладяване кожата на лицето, станах разногледа....... сега незнам какво  да си взема,дали четка и допълнително друг уред или само уред по-висок клас newsm78?

# 437
mai4e zai4e, въпрос на пари. Вземи това, което можеш да си позволиш, без да се замисляш. Така или иначе чудотворно действие не очаквай. Инвестирай разумно Peace

# 438
Здравейте момичета,моля за съвет,реших да си взема четка за лице и потърсих информация в нета за видовете,марките,коя по-добра......ами то покрай тия четки открих,че имало шпатули,уреди с лед светлина,други за подмладяване кожата на лицето, станах разногледа....... сега незнам какво  да си взема,дали четка и допълнително друг уред или само уред по-висок клас newsm78?

Ти какво искаш да правиш, т.е. какво действие търсиш от апарата/приспособлението?

# 439
Благодаря момичета.Исках нещо,с което кожата на лицето да изглежда здрава ,чиста , жизнена и с гладък тен. За човек, който не посещава козметик като мен мисля,че си струва.Но пък после открих,че освен за почистване има и други уреди ,с повече  функции.Вече виждам ,че кожата на лицето ми  има нужда и от някаква допълнителна грижа.

# 440
 mai4e zai4e, точно за това, което искаш чудесна работа върши българската натурална хума. С две ръце препоръчвам тази:
http://shop-idea-vita.com/206-378-thickbox/-avia-300ml.jpg
Моята не е смляна на прах, а е натрошена на бучки. Трябва да се накисне предварително за половин час и изисква малко усилие да се разбърка до хомогенна смес, но резултатът си струва. Почиства, детоксикира и подхранва кожата, изравнява тена.

За ексфолиране, един път седмично след душ използвам ръкавица от сурова коприна /мокра/. Използвала съм на различни производители. Сега съм с тази:
http://kozmetikata.com/showimg.php?filename=dx300_22067.jpg
След нея съм с нова кожа.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 09:01 от Letsgo

# 441
  • Варна
Тази хума изсушава ли допълнително кожата?
Моята е много суха и това ме притеснява.

# 442
missNoir, при мен няма засушаване. Майка ми все се притеснява от това и си капва малко масло в хумата.

# 443
  • Варна
Благодаря Simple Smile
Ще пробвам тогава.

# 444
Благодаря Letsgo ,ще пробвам маската.

# 445
Пропуснах да спомена, че се препоръчва при суха кожа маската да не се оставя да изсъхне напълно върху лицето. За да се удължи времето на престой без изсъхване, хумата се нанася на дебел пласт и като започне да стяга се нанася още един слой. Също може да се разтвори в розова вода. И след нея веднага лицето се намазва с крем.
Другата домашна маска, в която се "кълна"  Laughing години наред е кисело мляко /по възможност домашно/ със смлени овесени ядки /покиснали известно време в млякото/. Лицето светва. Успокоява зачервявания и възпаления. Правя я задължително след като съм издевателствала върху лицето си  Blush.

# 446
  • софия
Пропуснах да спомена, че се препоръчва при суха кожа маската да не се оставя да изсъхне напълно върху лицето. За да се удължи времето на престой без изсъхване, хумата се нанася на дебел пласт и като започне да стяга се нанася още един слой. Също може да се разтвори в розова вода. И след нея веднага лицето се намазва с крем.
Другата домашна маска, в която се "кълна"  Laughing години наред е кисело мляко /по възможност домашно/ със смлени овесени ядки /покиснали известно време в млякото/. Лицето светва. Успокоява зачервявания и възпаления. Правя я задължително след като съм издевателствала върху лицето си  Blush.

А ръкавицата, откъде я купуваш?

# 447
Последно си взех от olx.
http://olx.bg/ad/piling-rakavitsa-raya-ID4Z2n8.html#f87589da5e
Купувала съм и по-скъпи, към 15лв мисля, но вършат една и съща работа. Все от сурова коприна са.
Бих те посъветвала да си вземеш две - една за лице и една за тяло. Нищо не ексфолира толкова ефективно. Трябва да се внимава колко дълго се търка на едно място по лицето. Чела съм за момичета, които са се протривали, тъй като почти не се усеща нищо. На мен лично малко ми е странно как са стигнали до там, явно са се престарали от мерак  Laughing

# 448
Последно си взех от olx.
http://olx.bg/ad/piling-rakavitsa-raya-ID4Z2n8.html#f87589da5e
Купувала съм и по-скъпи, към 15лв мисля, но вършат една и съща работа. Все от сурова коприна са.
Бих те посъветвала да си вземеш две - една за лице и една за тяло. Нищо не ексфолира толкова ефективно. 

Тези ръкавици са уникални! Ползвам такава 5-та година и никога не оставам без нея. Кожата е копринено гладка след като се ексфолирам и най-големия позитив за мен е, че откакто я ползвам, почти нямам пъпчици по лицето или тялото. И аз си я поръчвам от olx Peace

# 449
  • София
Трябва да се внимава колко дълго се търка на едно място по лицето. Чела съм за момичета, които са се протривали, тъй като почти не се усеща нищо. На мен лично малко ми е странно как са стигнали до там, явно са се престарали от мерак  Laughing

Страшно лесно се получава.  Laughing Аз лично съм се протривала доста пъти /и тялото, и лицето/, въпреки че от много години използвам копринена ръкавица и уж съм й свикнала - кожата ми е много тънка и фина и всеки по-силен натиск, съчетан с неколкократно минаване на мястото, води до протириване, защото наистина не се усеща в момента, в който го правиш.

Общи условия

Активация на акаунт