Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 933
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Соник, може ли линк за ръкавиците? Не можах да ги открия и с новото им име.  Blush
Отново е сменено https://m.facebook.com/profile.php?id=728736543803319

Добре де, аз не мога да разбера каква е толкова разликата дали ще ползвате обикновена кесия да си изтъркате лицето, или тази ръкавица? Все е еднакво брутално... Tired
В материята.

# 481
Момичета, споделете как се подготвяте за морето и по-специално за стягане на краката и против целулит... Търся нещо което видимо действа в тази насока... За сега правя през ден масажи с мед на краката и фрикции с кафе, мажа с какво ли не, но искам гел или крем с по-видим ефект... Peace Правя гимнастика и почвам и каране на колело, та да мога да вляза по-бързо във форма... Давайте изпробвани идеи....Мерси... Hug

# 482
Момичета, споделете как се подготвяте за морето и по-специално за стягане на краката и против целулит... Търся нещо което видимо действа в тази насока... За сега правя през ден масажи с мед на краката и фрикции с кафе, мажа с какво ли не, но искам гел или крем с по-видим ефект... Peace Правя гимнастика и почвам и каране на колело, та да мога да вляза по-бързо във форма... Давайте изпробвани идеи....Мерси... Hug

Абе то тук май не е много темата, ма карай.
Не мога да дам акъл за козметика, но сухото четкане (има тема в бг-мамма) доста помага за изглаждане на целулита. Ти си го комбинирай с всичко, за което се сетиш - диети, масажи. Също след сухото четкане ползвай някакво антицелулитно масло. Аз си купих вчера шипково, още нямам инфо дали е добро, но отзивите в нета са доста положителни.

# 483
  • София

Днес тръгнах на безиглена мезотерапия за целулита. Ако има ефект, ще пиша.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 18:33 от Popule

# 484
Popule, kakва беше тази мезотерапия, това с ултразвук ли се прави? Колко процедури се правят, за да има ефект? Дай малко подробности... Praynig
Пит, това сухо четкане съм го чувала, но дали наистина помага за целулит? newsm78 Ще видя и темата и коментарите в нея...

# 485
  • София
Popule, kakва беше тази мезотерапия, това с ултразвук ли се прави? Колко процедури се правят, за да има ефект? Дай малко подробности... Praynig
Пит, това сухо четкане съм го чувала, но дали наистина помага за целулит? newsm78 Ще видя и темата и коментарите в нея...

Нека да направя поне няколко процедури и ще дам подробности, ако има ефект. Днес ми беше първата и ми подейства доста отводнително...

# 486
Помага, казвам го от опит. Трябва да си редовна обаче - 4-5 пъти в седмицата. А всичко, което ти трябва е една четка.  Grinning
Пък и можеш да прочетеш мнения на момичетата в темата.
Успех!

# 487
  • София
Помага, казвам го от опит. Трябва да си редовна обаче - 4-5 пъти в седмицата. А всичко, което ти трябва е една четка.  Grinning
Успех!

Това четкане със сигурност не помага при по-тежки стадии на целулит. Все пак, целулитът не засяга само горният слой на кожата...То ако беше толкова лесно да се махне целулит...особено при жени над 40...

# 488
Успех!

Това четкане със сигурност не помага при по-тежки стадии на целулит. Все пак, целулитът не засяга само горният слой на кожата...То ако беше толкова лесно да се махне целулит...особено при жени над 40...
Не казвам, че за две-три седмици ще се махне с две махвания на вълшебната четка.
Трябва постоянство за подобряване на положението. Освен това сухото четкане не въздейства само върху повърхносния слой на кожата, това не е крем. То подобрява циркулацията на кръвта и стимулира лимфната система.

# 489
Успех!

Не казвам, че за две-три седмици ще изчезне с две замахвания на вълшебната четка.
Трябва постоянство за подобряване на положението. Освен това сухото четкане не въздейства само върху повърхносния слой на кожата, това не е крем. То подобрява циркулацията на кръвта и стимулира лимфната система.
Когато целулитът е по-сериозен трябва да се атакува с комбинация от методи - хранителен режим, масажи и т.н.

# 490
А колко твърда е тази четка за сухо четкане? Не се ли наранява и бели после кожата? То за да има ефект трябва доста да се натиска предполагам... newsm78

# 491
А колко твърда е тази четка за сухо четкане? Не се ли наранява и бели после кожата? То за да има ефект трябва доста да се натиска предполагам... newsm78
За да не спамим повече тук, ето темата за сухото четкане
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732130.0

# 492
Целулит се маха със сериозни тренировки. Как си я представяте тая работа да се стегне кожата с кремчета и терапии newsm78

# 493
  • София
Целулит се маха със сериозни тренировки. Как си я представяте тая работа да се стегне кожата с кремчета и терапии newsm78

Еми на една определена възраст вече не ни се тренира пък! Искаме си кремчетата и терапиите... Praynig

# 494
  • София
Мисля, че съфорумките са наясно, че с кремове не се премахва нито целулит, нито пък бръчки. Е, сигурно има и заблудени де, но повечето осъзнаваме, че козметичните компании продават мечти на различни цени за всеки джоб.

Продават ни кремчета с колаген / с частици златоперлидиаманти / стволови клетки и прочее фантасмагории, за които всеки, който е внимавал в училище в часовете по химия и биология е наясно че тая работа няма как да проработи.

Но пък какъв гъдел е ако кремчето е на престижна марка и в красиво бурканче и са ти се обадили специално по телефона от магазина да те информират, че са получени само няколко бройки и ти е запазено.... Blush

На всички ни се иска да си върнем младостта и красотата, а не на всички ни стиска да се подлагаме под скалпел, мързи ни или нямаме време да спортуваме. И тогава най-малкото, което можем да направим по въпроса е да си купим кремче.

И после влизаме тук да споделим впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт