Грижа за лицето и грим за дами в прекрасната възраст 40+ No. 2

• 108 419
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Мерси за съвета за Биокарите - околоочен. И според мен хиалуроновата к-на не трябва да се превъзнася.

# 526
  • София
Esmee, този околоочен био карите крем има ли го в Лили или ДМ?

# 527
  • SF
в Лили, но само понякога. Много им се харчи Simple Smile

# 528
От цялата серия съм доволна и е доста икономична. Още имам от очния крем, а съм го купувала преди 3 месеца сигурно, пък не пропускам да се намажа и сутрин и вечер.
Само хидратиращия гел бързо ми свърши.

# 529
  • София
От цялата серия съм доволна и е доста икономична. Още имам от очния крем, а съм го купувала преди 3 месеца сигурно, пък не пропускам да се намажа и сутрин и вечер.
В ЛИЛИ не са чували за такова нещо. Откъде може да се намери?

# 530
  • Велико Търново
Има ги в Лили Wink поне в Габрово, Плевен и Русе/ че не са го чували консултантките, е друг въпрос Crossing Arms

# 531
Може да се закупи и он лайн този околоочен био карите
http://beautycosmetic.biz/biokarite-okoloochen-krem-p-13389.html

# 532
В ЛИЛИ не са чували за такова нещо. Откъде може да се намери?
Нещо си попаднала на нова продавачка.
Намират се на щендера с биокозметиката в Лили. Те са малко стоки там. Ще ги намериш - 4-5 продукта са на Biokarite.
био в лили

# 533
Тази вечер си припомних една чудесна маска/ пилинг за лице и не само.
Кафе+ прясно мляко/ може да се замести с кисело мляко, мед и въобще каквото имате подръка, аз съм фен на пълномасленото прясно мляко/, толкова колкото е нужно, като количество. Кожата е чудесна след лек пилинг и престой от около 5мин. Хубаво би било да остане поне 20мин., но не ми се висеше толкова дълго под душа. Може да се нанася и само като маска, ако не понася човек пилинг. 
Направих си и усърден пилинг на цялото тяло, усещането след това е страхотно. Повече ми харесва от пилинга с кафява захар.

# 534
  • Шотландия
Кафе+ прясно мляко/
От моя опит, кафето боядисва вани, светли плочки и т.н, внимавайте да не се откинете от лъскане след това.  Heart Eyes

# 535
Кафе+ прясно мляко/
От моя опит, кафето боядисва вани, светли плочки и т.н, внимавайте да не се откинете от лъскане след това.  Heart Eyes
И аз имах същите опасения, но нищо не се оцветява и съм доволна от резултатите. Вече три пъти я правя. Ползвам утайка от кафе, а това може би има значение.

# 536
  • Шотландия
Кафе+ прясно мляко/
И аз имах същите опасения, но нищо не се оцветява и съм доволна от резултатите. Вече три пъти я правя. Ползвам утайка от кафе, а това може би има значение.
Възможно е.  Peace Може да зависи и от материала на ваната.

# 537
  • София
Сега ползвам Матрициум на Биодерма. Препоръчаха ми да го ползвам два пъти годишно - пролет и есен. Има много добър ефект, кожата на лицето ми се освежи много. Препоръчвам.

# 538
Popule Матрициума какво е?
Серу, крем, капсули, нещо за пиене newsm78

# 539
  • София
Popule Матрициума какво е?
Серу, крем, капсули, нещо за пиене newsm78

Стерилна течност, съдържа много неща, между които и хиалуронова киселина, продукт на специална разработка, която се маже на лицето сутрин и вечер, аз слагам и на врата (едната ампулка я деля на две - за сутрин и вечер). В аптеките без рецепта.

Общи условия

Активация на акаунт