Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 924
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 225
Да да аз съм от ниско интелигентните люде, които взимат пример от телевизора и затова съм на вълна Йори в момента  Joy Просто ми е интересно как може на някой да му доставя удоволствие да бди за някакви негативни коментари на всички виртуални фронтове срещу някакви измислени звезди и да ги брани все едно живота му зависи от това Grinning

# 226
Е, аз не видях да съм ти дал определение каква си. Трудно ми е да кажа как зад някой ник някой е такъв или онакъв. Виж с обидите и епитетите към хора, които не познаваш всеки ще си прецени.

# 227
  • София
Преекспонирали, друг път.
Ти пък точно с 10-те мнения по темата от снощи насам хич ама хич не си преекспонирала.
...
Не съм, ходих да си ги проверя. В общи линии казуса съм го коментирала в 3 изречения.
Освен ако не ти е известно значението на думата преекспонирам. Flutter

# 228
  • София
Сейнт Ваня... Joy
Това, което виждате с очите си, не е истина!
Имаше едно стихотворение за Партията, в което се казваше, че е права, дори, когато греши. Та така и Ванчо.
Идеалната зрителка си! Гледала си 5-6 монтирани кадъра и вече до последната подробност си запозната с това как и какво точно се е случвало там. Вие нали съзнавате,че те са там заедно 24/7 а сега се замислете колко време на епизод се отделя на живота в племето(извън игрите и племенните съвети) Най много по 15-20 минути от поне два дни събития.
Аз предлагам Одри като посланник на добра воля да убеди Митето да се разпише тук отново и да изкаже своята версия за нещата hahaha
Ами ти сигурно гледаш някаква друга версия, не това, което излъчват по телевизията. В нея вероятно Ваня се грижи за световния мир и изхранва гладуващите в Африка. Ние, простосмъртните, се задоволяваме с епизода по БТВ. В него екипа на Сървайвър нарочно не ни показва геройските постъпки на Джаферович и изобщо, ама хич не го толерира! Laughing

# 229
Не си спомням да съм казала, че ти си ме определил bigfish, аз се самоопределих в случая Wink

# 230
Сейнт Ваня... Joy
Това, което виждате с очите си, не е истина!
Имаше едно стихотворение за Партията, в което се казваше, че е права, дори, когато греши. Та така и Ванчо.
Идеалната зрителка си! Гледала си 5-6 монтирани кадъра и вече до последната подробност си запозната с това как и какво точно се е случвало там. Вие нали съзнавате,че те са там заедно 24/7 а сега се замислете колко време на епизод се отделя на живота в племето(извън игрите и племенните съвети) Най много по 15-20 минути от поне два дни събития.
Аз предлагам Одри като посланник на добра воля да убеди Митето да се разпише тук отново и да изкаже своята версия за нещата hahaha
Ами ти сигурно гледаш някаква друга версия, не това, което излъчват по телевизията. В нея вероятно Ваня се грижи за световния мир и изхранва гладуващите в Африка. Ние, простосмъртните, се задоволяваме с епизода по БТВ. В него екипа на Сървайвър нарочно не ни показва геройските постъпки на Джаферович и изобщо, ама хич не го толерира! Laughing
Казах го във връзка с това което bigfish написа миналата страница. Реално нито ти, нито аз знаем как точно са се развили отношенията и събитията там.

# 231
  • в резерват
Одри е на театър с Митето  Laughing

Peace  И аз бих отишла, ама ми е доста далече.

# 232
Чета ви и вече започвам да заподозирам bigfish за извънбрачен партньор на боснянеца, а Тина за кандидат такава Simple Smile Съжалявам, но то бива да си фен бива, ама да се вживявате до болка в защитата на някакъв смешен реалити персонаж, който се излага от самото начало и се показва като пълен мишкар, подлец и всичко лошо, което според моите представи може да притежава един човек като характерови черти ... вече започва да прилича на проблем ама не в чуждия, а във вашия телевизор Simple Smile Казвам го с усмивка и се надявам да се наблегне на обективността, а не на някаква фанатична защита на един или друг участник.  Sunglasses
Майко мила Joy. Ние уж сме си били налагали мнението и всеки пост едно и също- "как може да харесвате този и онзи след като е мишкар и т.н" Аз колкото и да не харесвам Занев не съм си позволявала да търся сметка на феновете му за това,че го харесват.

# 233
  • Другата България
Тина, кой точно на теб лично ти потърси сметка за каквото и да е?
Буквално?
Това
Цитат
"как може да харесвате този и онзи след като е мишкар и т.н"
кой кога и в кой пост те попита?
Ти наистина ли си вярваш, говорейки ги тези неща?
Или не можеш да асимилираш правилно чуждите постове?Смешно става.
И досадно.
Точно като за финал.

След всеки негативен пост за Ваня следва твой или на фиш опровергаващ и ...хайде да се въздържа от друго определение. А иначе на теб ти търсели сметка.... ooooh!

# 234
 То и аз имах някакви хора , които харесвах и се надявах да стигнат максимално напред като Финдо, Марчо и Силвето Радулова, но тук не можеше дума да се каже , то не бяха какви ли не епитети по техен адрес и едва ли не дружно бяхме обявени за прости, ограничени и какви ли не всички хора, които НЕ харесваме боснянеца ... Не си правя труд да водя статистики и да си записвам кой точно ник какво говори, а и не ми пречи, просто ми стана смешно вече като ви чета феновете му , нищо лично, щом ви кефи действайте. Навремето за клакьори хората пари са давали Simple Smile

# 235
  • София
Предлагам Мистър Сървайвър да се включи най-сетне в темата с няколко голи снимки с цел опазване на форумния мир. newsm18

# 236
То и аз имах някакви хора , които харесвах и се надявах да стигнат максимално напред като Финдо, Марчо и Силвето Радулова, но тук не можеше дума да се каже , то не бяха какви ли не епитети по техен адрес и едва ли не дружно бяхме обявени за прости, ограничени и какви ли не всички хора, които НЕ харесваме боснянеца ... Не си правя труд да водя статистики и да си записвам кой точно ник какво говори, а и не ми пречи, просто ми стана смешно вече като ви чета феновете му , нищо лично, щом ви кефи действайте. Навремето за клакьори хората пари са давали Simple Smile
Ние всички си коментираме участниците, но е грозно сами да се ядем тук. И аз съм писала какви ли не епитети за Марчо, Занев и т.н но никога не съм тръгнала да нападам еди кой си потребител и да му искам обяснения за това кой и защо харесва. Свободна държава е все пак. Съжалявам,ако понякога моето мнение ви дразни,но аз няма да си го променям само за да се харесам на дадени потребители и да вървя със стадото.

# 237
 Споделих възмущението си още снощи в другата тема и нямах намерение да пиша и днес, но се радвам, че и други са стигнали до аналогията между действията на четиримата и съдържанието на "Повелителят на мухите". Нито за миг не съм харесала Ваня - отначало ми е подъл и слузест. Бях за Занев заради силата му в игрите, но ми писна от инфантилното му поведение и демонстрираните комплекси. Да си с акъл на 10-годишен не е осъдително, но когато към това се прибави и злобно поведение на прецакан женчо става гнусно. Така че вече от немайкъде съм за Митко. Може да е леко отнесен за моя вкус, но е най-умен и засега почтен пред себе си и пред другите. Колкото до Мартинов -  той е летвата, по която всеки се равнява и всеки се оказва отдолу. Няма общо между това, че той криеше храна и отмъстителните дребнавости на тазгодишната жалка компания.

# 238
16 страници само Ваня, Ваня, Ваня. Мишкар, подлец, негодник, подъл, слузест и каквото друга се сетите. Други участници не останаха ли, че само Ваня ви е в устата?

# 239
Ох, честно казано се радвам, че свършва този сезон, защото откровено ми писна да пиша/чета, а и да пускам теми. Като страничен наблюдател, в какъвто умишлено се превърнах, разграничавам няколко лагера - "Ваня", "Митко", "Занев" + разни, които нямат фаворит или пък други, които хейтват всичко. И едните започват да се чудят какви хора са тези, които харесват участник Х, другите започват  да се отбраняват и става мазало и едно безсмислено и безспирно търсене на сметка. И се разгъват едни чаршафи, пишат се едни километрични постове, дъвче се едно и също... Голямо вживяване, голямо чудо! Изморена се чувствам някак си! Tired

ПП Сега някой ще ми каже, че не съм длъжна да чета и пиша... Ама в началото ми беше приятно... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт