Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 400
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 415
След финала на MasterChef не беше пуснат кастинга за нов сезон. Има голяма вероятност Сървайвър да заеме мястото му догодина през пролетта. Simple Smile

# 2 416
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че кастингът на Мастъра вече е направен.

# 2 417
  • Sunshine state
Измъчени са сезоните на МШ напоследък и без това, имат нужда от почивка, но пък от друга страна ще има какво да св гледа, ако пуснат и двете. ☺

# 2 418
Някой да е кандидатствал и да е получил обаждане след това?

# 2 419
Ето една новина от последните минути свързана със Сървайвър: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9864738

Водещ: Владимир Карамазов
Продуцент: Вътрешна продукция на bTV Media Group
Локация: Филипини
Начало на снимки: Юли 2021 г.

Очаквайте Сървайвър през пролетта на 2022  г. ! Simple Smile

# 2 420
Аз съм доволна😁

# 2 421
  • Другата България
Ето една новина от последните минути свързана със Сървайвър: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9864738

Водещ: Владимир Карамазов
Продуцент: Вътрешна продукция на bTV Media Group
Локация: Филипини
Начало на снимки: Юли 2021 г.

Очаквайте Сървайвър през пролетта на 2022  г. ! Simple Smile
Страхотна новина!

# 2 422
  • София
Супер новина. Надявам се качеството на предаването да се запази.

# 2 423
Преди малко мина реклама на ново риалити шоу по БТВ “Ергенът”, явно ще е през есента. 20 убавици ще се борят за един ерген-убавец

# 2 424
Тепърва ще има кастинги и ще се снима. Казаха следващи сезони. Догодина ще е.

# 2 425
  • София
Много се радвам, че пак Владо ще е водещ, пасва му идеално.
Вчера видях Силвия ( не помня фамилията) викаха и голямата и помня, че участваше два пъти. Изобщо не се е променила, поне от това, което видях. 😀

# 2 426
Радулова? Два пъти ли участва тя?
Помня ги там като се бяха изгубили в горите, бяха ходили на разходка. Дали не ги и наказаха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 427
  • София
Другата, ама убий ме, не мога да се сетя за фамилията - висока, със сини очи и тъмна коса. 😀

# 2 428
Егати колко участници съм забравила... Сега като каза - потърсих и ми излезе Силвия Димитрова. Като я видях и веднага се сетих. Grinning
Те за да го излъчат догодина, няма да е зле да отиват да снимат, да не ударят пак кепенците за пътуване.

# 2 429
  • София
Егати колко участници съм забравила... Сега като каза - потърсих и ми излезе Силвия Димитрова. Като я видях и веднага се сетих. Grinning
Те за да го излъчат догодина, няма да е зле да отиват да снимат, да не ударят пак кепенците за пътуване.
Тя,тя... 🤣

Общи условия

Активация на акаунт