Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 94 378
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 585
Че от какво те е срам Меган? Тя си го е направила, нали знаеш ... Никой не я е карал да "клати палатката" и със Заньо и с Марчо.

# 586
  • София
това се продава в България, това гледаме.
Милошев ТВ
но така е като има хора които го харесват и даже искат отново това недоразумение да продължи да се гаври с този велик формат това ще гледаме.

# 587
  • Пловдив
Романтичката Дамяна се смее в хор с Йори, когато втората коментира Надя  Crazy

# 588
Ох и журито се разприказва ,ама и Влади като някоя селска клюкарка наливаше масло в огъна и разпитваше ,разпитваше
Явно Занев е комплексар/ какво откритие направих/ и Йори го потвърди- самотен човек, на когото се подиграват .защо ли?

Че от какво те е срам Меган? Тя си го е направила, нали знаеш ... Никой не я е карал да "клати палатката" и със Заньо и с Марчо.

Да правилно.и сега се чуди как да оправдае себе си  за простотиите и обвинява други

# 589
  • Пловдив
Владо разпитва, докато Милошев му шепне в ухото.

# 590
Митака и Ваня минавайки в алеята на отпадналите  сървайвъри са може би единствените, които не се присмяха на нито един участник. Направиха пътя като пречистване и мили спомени за всички.  

Д-р Емануил Найденов много хубаво го каза: Надя е лъжичката катран в кацата с мед на Занев, на която пише "герой". До болка точно.

# 591

Не знам защо, досрамя ме. Да ти вадят кирливите ризи по телевизията, да те гледат толкова хора. Сама си го направи вярно е, но ме досрамя.

# 592
Смях в залата  Joy

# 593
  • София
Нещо много бързо сдадоха багажа момите. Tired

# 594
# 595
Каква беше тази игра? Докато започна и свърши.

# 596
  • София
срам срам срам
ебати подарената игра

майко мила  ooooh! ooooh! ooooh!

# 597
Защо Занев не вика Йес Йес Йес?  Sad

Последна редакция: чт, 11 дек 2014, 22:35 от tonegawa

# 598
Най-кратката игра в СВ  Joy

# 599
Те изобщо не му легнаха... Не  Naughty Така ви се струва.

Общи условия

Активация на акаунт