Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 810
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 235
честито на нас-жалко за фенчетата на Занчо. Благодаря-беше страхотно......кака отива на топло-живи ,здрави и прекрасни.

# 2 236
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали ще има шести сезон на survivor, ако да кога ще се провежда  и дали Милошев ще е продуцент? Благодаря предварително Simple Smile
Лицензът е подновен от бТВ, очаква се избор на продуцент след анализ на резултатите от този сезон като зрителска аудитория. Но тъй като бТВ са доволни новият продуцент ще е отново Dream Team. Въпрос на време. Доколкото знам Dream Team сега снимат филм, така че може и да се забави следващия сезон.

# 2 237
  • София
bigfish, ти си най-интересен естествено Sunglasses
Като имаш оплаквания, се обърни към модератор. Тон за песен у вас си можеш да даваш.

Много скучни и еднообразни бяха игрите в тоя сезон наистина. Само като им видех гредичките, пъзелите и дървените трупи, под които да копаят, за да се проврат...

За Кехайов ми беше много криво, че са го вкарали изобщо в играта. Не одобрявам да се гаврят и печелят на гърба на хора с проблеми разни алчни продуценти. Naughty

# 2 238
bigfish, ти си най-интересен естествено Sunglasses
Като имаш оплаквания, се обърни към модератор. Тон за песен у вас си можеш да даваш.

Много скучни и еднообразни бяха игрите в тоя сезон наистина. Само като им видех гредичките, пъзелите и дървените трупи, под които да копаят, за да се проврат...

За Кехайов ми беше много криво, че са го вкарали изобщо в играта. Не одобрявам да се гаврят и печелят на гърба на хора с проблеми разни алчни продуценти. Naughty
Че да не съм го закарала аз Кехайов на кастингите или пък продуцентите да са го хванали от улицата и да са го накарали без той да иска да влезе? Спечели ли? Спечели. На теб ти е криво, ама той си е имал 250хил (друг е въпроса, че вече ги няма  Mr. Green)

# 2 239
bigfish почваш с личните нападки срещу обикновени потребители... Защо? Не си ли вече удовлетворен, спокоен, шефовете ти спечелиха...

# 2 240
Оооо, 206, я стига. Не е като да не нападахте през цялото време и бигфиш и Тина.

# 2 241
Оооо, 206, я стига. Не е като да не нападахте през цялото време и бигфиш и Тина.
А нас - истинските фенове на Митко, тези, които, заради 30 сребърни думи към нас, не се продадохме на Ваня и компания - кой, кой ще ни защити?
Питам аз, и плача ли плача ...

# 2 242
......кака отива на топло-живи ,здрави и прекрасни.
Вярвах, че присъдата ще е само условна ... Нищо. Надявам се, че портокали и банани ще има кой да доставя.

# 2 243
А нас - истинските фенове на Митко, тези, които, заради 30 сребърни думи към нас, не се продадохме на Ваня и компания - кой, кой ще ни защити?
Питам аз, и плача ли плача ...
Обясни ми кой се е продал на Ваня?
Веско... повече от банален си ми с твоите вечни простотии, аз нямам нужда ти да ме признаваш, тъй като, който трябва вече го е направил.

# 2 244
bigfish почваш с личните нападки срещу обикновени потребители... Защо? Не си ли вече удовлетворен, спокоен, шефовете ти спечелиха...
В мнение, в което се "възмущаваш" от лични нападки, ползваш лична нападка. Висока класа. То не че цял сезон не се мъчеше да ме обидиш...

Съжалявам, но когато основните мнения на въпросната потребителка са провокации в едно изречение беше време някой да го каже.

# 2 245
  • Другата България
Вярвах, че присъдата ще е само условна ... Нищо. Надявам се, че портокали и банани ще има кой да доставя.
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 2 246
bigfish отново подгрява публиката!!!
[/color]

Анонсира леко, но достатъчно кифленско ефективно,  с подхвърлянето:
Цитат
Впрочем в "Търси се..." вероятно много хора ще бъдат изненадани.
С което ефектът "Уаууу" е постигнат.
Нямам търпение да намеря по коя телевизия и по кое време ще има "Търси се..."

# 2 247
  • София
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

hahaha  Joy

Сори, голяма рибо, който си го може, си може... Не е нужно да пиша досадни фермани формат А4 Mr. Green

# 2 248
Ами да, Веско... то направо ще ти се повръща сигурно, щото някой говори хубави думи за най-омразния ти човек. Ще го намериш в програмата, вярвам, че нямаш нужда от жокер за телевизията.

Елица, е много ясно, че не е нужно - когато човек няма собствено мнение и не харесва никой единствения начин да се включи е с провокация.

# 2 249
Изумена съм. Един трол като Веско да бъде харесван, а един от малкото, които се представи с истинските си имена тук да е толкова нападан. Естествено, лесно ви е ... нали вие всички сте анонимни.

Общи условия

Активация на акаунт