Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 14 (Финал)

• 92 823
  • 2 494
  •   1
Отговори
# 2 220
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали ще има шести сезон на survivor, ако да кога ще се провежда  и дали Милошев ще е продуцент? Благодаря предварително Simple Smile

# 2 221
...
И за разлика от Биг Брадър, не само трябва да се справиш с това предизвикателство, ами и да зависиш от останалите накрая.

Което го отличава от останалите реалитита.

Колкото до цитата ми в поста те - аз не детайлизирам играта въобще, а играта на Ваня. Така че не съм адресата на въпроса ти.

# 2 222
  • в морето до колене
Колкото до цитата ми в поста те - аз не детайлизирам играта въобще, а играта на Ваня. Така че не съм адресата на въпроса ти.
Пак ще цитирам, за да стане ясно, кое е "адресатът" на моята публикация.
Значи смяташ, че в играта "въобще" не е задължително когато
Цитат
някой декларира че принадлежи към дадена коалиция и се отъждествява с нея значи оглеждайки се, той трябва да е сред себеподобни,
обаче конкретно за играта на Ваня това е необходимост?
Опитвам се да разбера това ли е тезата ти?
Защото на мен ми се стори, че поставяш някакви особени критерии за Ваня. И затова цитирах тази част от предното ти мнение. За да попитам, това индивидуално изискване към Ваня ли трябва да е, или към всички участници?
Според мен и в двата случая е неизпълнимо, де.
И именно това казах - според мен в самата игра е заложено това много рядко да е изпълнимо. Ерго, не е логично да имаме такова изискване към участниците. Към никой от тях. Дори и към Ваня

Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали ще има шести сезон на survivor, ако да кога ще се провежда  и дали Милошев ще е продуцент? Благодаря предварително Simple Smile
Никой не знае със сигурност, защото никъде нищо официално не е обявено.
Но според непотвърдени информации bTV ще инвестират / или вече са инвестирали в закупуване на лиценз за нови пет сезона. (Може и да са потвърдили, де - аз телевизия не гледам, а публикации на тази тема също не съм чела напоследък.) Вероятно ще ги възложат отново на Милошев. Освен ако някой друг не им направи наистина добро предложение...
Така че ако не искаме Милошев, да вземем да запретнем ръкави и да се кандидатираме ние, а.
Предлагам име за нова фирма - Продуцентска къща "От дивана пред телевизора" ООД.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 01:32 от мячик

# 2 223
Като чета интервютата на Ваня не оставам с впечатление, че има нещо против да го изкарват злодей Sunglasses. Даже много се кефи на това определение!

# 2 224
  • UK
Първо, мячик, благодаря, че ми припомни подробно първите 4 сезона и схемите в тях  bouquet

Второ, почнах да гледам АС от първи сезон, (бях предубедена малко, че може би първоте сезони няма да ми харесат, защото са много стари), обаче напротив! Само 4 епизода съм изгледала и съм възхитена от тежките условия, дъжда, глада (плъхове!), коалиции, заченки на стратегии, и О! ДА! ИГРИТЕ! Какви яки игри - съкровища, карти, оцелели след самолетни катастрофи, креативни игри - да измислят оригинален бедствен сигнал! Къде през джунглата преминават за съветите! Ами да ме прощават Милошев и Ко, ама нашите сървайвъри ряпа да ядат! То те са на ваканция, какво му било тежко на Ваня, леле, срам! #Crazy

# 2 225
  • София
Едно от нещата, които най-много ме подразниха в този сезон е, че не разбрахме много неща станали вътре в племето. И после се маехме тук във форума чакай бе този защо така го мразят, тия кога станаха съюзници, това защо е така, онова защо е така и пр. Чак като свърши играта разбрахме, че кръгът около Агонцев е изгонил Янита и Силвия, защото са потенциална коалиция с Дамяна, Надя и Ваня.
И много други неща от сорта. Не видяхме също така нищо от бита, от дребните нещица в племето. Само готов, пошло монтиран материал за любов, любов и пак любов (то поне да я имаше) гарнирано с простотии и скандали  ooooh!
Абсолютно съм съгласна. И 5 епизода в началото почти нищо не се даваше за Нага.Не познавахме играчите,нито чувахме уговорките им, а се оказаха едни от най-важните за цялостната игра.

# 2 226
  • София
Като чета интервютата на Ваня не оставам с впечатление, че има нещо против да го изкарват злодей Sunglasses. Даже много се кефи на това определение!
Само че не го "изкарват" злодей, а подлец.  Sunglasses

# 2 227
И кой го "изкарва" такъв освен шепа хора, които мразят всичко на този свят?

# 2 228
  • Berlin
Ако не се лъжа в 1ви сезон имаше една игра, в която трябваше да направят голям знак SOS и който се вижда най-добре от хеликоптер, печели. Освен ако не е било в американския. Laughing
Йорданка хич няма да я изтрая на остров, много ще ми вдигне нервичките. Laughing А познати като Кехайов имам, даже 2-3, та хич няма да ми е интересно. ooooh!

# 2 229
  • София
И кой го "изкарва" такъв освен шепа хора, които мразят всичко на този свят?
Давайте да се броим, аз съм първата/пък не се сещам нещо да мразя изобщо на този свят  Wink/.

На Ваня му се иска да е злодей,по-мъжествено е някак  Laughing,сравнено с това, което излезе в очите на хората /да не се повтарям/.Но да е жив и здрав! Grinning

# 2 230
Давайте да се броим, аз съм първата/пък не се сещам нещо да мразя изобщо на този свят  Wink/.

На Ваня му се иска да е злодей,по-мъжествено е някак  Laughing,сравнено с това, което излезе в очите на хората /да не се повтарям/.Но да е жив и здрав! Grinning

+1

# 2 231
Добре, до една степен разбирам да не харесвате Ваня, разбирам да не харесвате Йори, но ... Доктора и Крум не мога да го разбера.

# 2 232
haters gonna hate Wink

Абсолютно все едно е какво мислим ние за Ваня - в позитивен или негативен аспект - и дали някой го мисли за стратег, злодей, подлец, лицемер - човекът си има име, което няма как да му бъде отнето. А от тук нататък където и да иде ще бъде обявяван и като победителят в Сървайвър Камбоджа. Впрочем в "Търси се..." вероятно много хора ще бъдат изненадани.

# 2 233
  • София
Явно на клакьорите ви е важно какво мислим за Ваня, ще си счупите пръстите тук да адвокатствате. Mr. Green

# 2 234
Явно на клакьорите ви е важно какво мислим за Ваня, ще си счупите пръстите тук да адвокатствате. Mr. Green

Всъщност точно ти какво мислиш едва ли е интересно на някого предвид факта, че ти положително мнение за никой не си написала. Ти повече от 2 изречения в пост нямаш и всичките са провокация към някой друг, но не и собствено мнение.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 11:43 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт