Професионални серии за коса - тема 72

• 72 797
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,страхотна тема  bouquetза пьрви път пиша в темата,но ви следя с огромен интерес.Моми4ета имам нужда от вашия сьвет. Praynig.Косата ми е руса правя ки4ури на 2 месеца.Имам финен косъм.Не се къса,няма цъвтеж.В момента използвам шампоан на Goldwell Rich Repair,maska Wella Enrich,за термо защита Цимент Термик на Керастас Heart Eyesи финиш Cristaliste-серумьт за бляськ,слагам го на суха коса.Проблемът е ,4е напоследък косата ми изглежда като премита,разхвър4ана.Търся подредена коса,подвижна и обем.Как да постигна това.Голям фен съм на Керастас.Преди години серията Resistance направи 4удеса с моята коса.Благодаря предварително   bouquet
Никой не се отзова на моето питане Cryс кои професионални продукти да постигна подредена,подвижна , коса с обем. newsm78

# 361
Здравейте, имате ли идея от къде мога да поръчам боя за коса KEUNE? Освен от фризьорските салони има ли от къде другаде да се поръча?
Предварително благодаря   bouquet

# 362
Gabriela , ако има толкова универсален продукт за постигане на нещата , които ти искаш ние нямаше да хвърляме чували с пари да изпробваме как ни действат различните продукти , перфектната коса се постига с постоянство  в грижите . грижата трябва да е най-вече цялостна , от скалпа до връхчето и с времето със сигурност косата ти ще ти се отблагодари . Само с една маска или един финиш или един шампоан не очаквай чудеса... И все пак времето ... За съжаление не става и бързо .

# 363
Момичета, моля за сравнение на маските Вела Енрич за фина коса и Макадамия  Praynig.
Последно време може би косата ми привикна на подхранващата серия на Напура и имам чувството, че не й се отразява, както преди  Thinking.

Признак на какво беше, когато косата се наелектризирва и хвърчи (в случая след маска Deep Care на Lakme)  Thinking

# 364
  • гр. София
Момичета, моля за сравнение на маските Вела Енрич за фина коса и Макадамия  Praynig.
Последно време може би косата ми привикна на подхранващата серия на Напура и имам чувството, че не й се отразява, както преди  Thinking.

Признак на какво беше, когато косата се наелектризирва и хвърчи (в случая след маска Deep Care на Lakme)  Thinking

Това и мен много ме интересува...... newsm78

# 365
  • София

Обикновено признак на зима   Mr. Green якета, палта, вълнени половери, шалове - все наелектризиращи косата неща.
От някой продукти също се получава. Аз преди две зими имах страхотен проблем с това. Постоянно ми хвърчеше косата. Много гадно. Затова си взех на Алтерна един спрей против статично електричество.  Доволна съм.  Сега не ми се наелектризира, но аз пръскам от време на време превантивно, когато слагам едно дълго палто от пух. /Забелязала съм, че от него ми се получава наелетризиране на косата.

# 366
Здравейте,страхотна тема  bouquetза пьрви път пиша в темата,но ви следя с огромен интерес.Моми4ета имам нужда от вашия сьвет. Praynig.Косата ми е руса правя ки4ури на 2 месеца.Имам финен косъм.Не се къса,няма цъвтеж.В момента използвам шампоан на Goldwell Rich Repair,maska Wella Enrich,за термо защита Цимент Термик на Керастас Heart Eyesи финиш Cristaliste-серумьт за бляськ,слагам го на суха коса.Проблемът е ,4е напоследък косата ми изглежда като премита,разхвър4ана.Търся подредена коса,подвижна и обем.Как да постигна това.Голям фен съм на Керастас.Преди години серията Resistance направи 4удеса с моята коса.Благодаря предварително   bouquet
Никой не се отзова на моето питане Cryс кои професионални продукти да постигна подредена,подвижна , коса с обем. newsm78
Абсолютно съм съгласна с това, което Цветичка ти е отговорила Peace Няма универсални продукти и на всичкото отгоре един и същ продукт се оказва с коренно различно действие при много от момичетата тук. Така че, аз мога да ти препоръчам нещо, ама дали ще ти хареса и на теб, колкото и на мен, е друг въпрос. Като казваш, че търсиш като ефект "подвижна" коса, веднага в съзнанието ми изплува серията Керастаз Дисциплин. При мен обема в корените се запазва, а надолу дължините са много подвижни. Термоспреят от серията също е много хубав. За термокрема също се чуват само добри неща. Така че като цяло тази серия е страшно сполучлива Peace

Магнолия, първо, благодаря ти за отзивите за мароканското арганово масло на Keune So Pure Hug Имам въпросче - виждаш ли от него конкретно някакъв ефект върху косата? Трябва ми нещо за укрепване на връхчетата и реших, че това масло може и да е подходящо. А и доколкото разбрах попива в косата и не я утежнява, което за мен е страшен плюс. И без това не обичам масла на измита коса Naughty Косата ми ги понася само преди шампоан. Вторият ми въпрос е ако може да споделиш откъде го поръча? Имам спомен, че Keune се предлагаха главно по салоните (като изключим тук-там по нещо в Арлен).
И на мен ми беше много интересно да прочета за грижите ти за скалпа. Записвам си всичко и аз и започвам да полагам повече грижи Flutter Тъкмо тези дни си мислех да си подаря стимулатора за скалп на Алтерна - http://www.enzo.bg/alterna/caviar-clinical-stimulirassh-serum-za … renite-na-kosata/ newsm78 Laurii много ми го беше похвалила. Дали още някоя от вас го е ползвала, за да сподели? Hug

Цветичка, забравих да ти благодаря за отзивите ти за балсама на Филип Кингсли  bouquet  Ще се купува със сигурност, но по-нататък.

Момичета, помагайте с избора на хубава маша    bouquet Трябва много бързо да си избера коледен подарък  Grinning Търся някакъв по-скоро среден вариант като дебелина, конусовидните също ми изглеждат интересни. Днес разглеждах тези, които се продават в Технополис, и тези на Iso Beauty. Честно казано тотално се обърках. Хубавото на Iso Beauty е, че е с доживотна гаранция и освен това, ако не ми хареса или просто ми писне, винаги мога да отида и да я заменя с друг продукт на марката било то преса, сешоар или друга маша. Цената й е 140 лв. Тези в Технополис бяха доста по-евтини - от 60-70 лв. до към 110 лв., ама въобще не мога да се ориентирам дали са хубави и на коя точно да заложа newsm78

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 01:14 от bellisssima

# 367
  • София
Aу,колко много сте изписали!
 Аз си взех ботокс маската и ми харесва за разлика от ампулата.

# 368

Обикновено признак на зима   Mr. Green якета, палта, вълнени половери, шалове - все наелектризиращи косата неща.
От някой продукти също се получава. Аз преди две зими имах страхотен проблем с това. Постоянно ми хвърчеше косата. Много гадно. Затова си взех на Алтерна един спрей против статично електричество.  Доволна съм.  Сега не ми се наелектризира, но аз пръскам от време на време превантивно, когато слагам едно дълго палто от пух. /Забелязала съм, че от него ми се получава наелетризиране на косата.
Може и това да е, но странното е, че ефектът се получи веднага след изсушаване (вкъщи, с памучен потник  Thinking).  Сега си направих труда да попрочета и всъщност маската, която ползвах за пръв път Deep Care на Lakme, е протеинова, а в ЗР ми я представиха като хидратираща  ooooh!. Затова я ползвах и с хидратиращ шампоан. Дали не е това причината? Русса Мама, преди време мисля, че ти беше разяснила научно този въпрос, моля те да припомниш  Praynig

Цитат
Цитирам се, защото искам да си направя подарък  Mr. Green, а нямам време  Crazy

# 369
Loving...
прилика маска Макадамия и вела Енрич за тънка коса, няма.
Вела е лека маска, не до там икономична. След нея усещаш косата си напоена, много приятно усещане. Докато Макадамия е плътна, гъста, маслена маска и усещаш повече подхранване.
Вела имаше в състава си доста алкохоли, които в дългосрочен план водят до пресушаване. Нямам нищо против алкохолите, те са необходими, но не 4-5 вида  Mr. Green Имаше няколко добри кондиционера.
Макадамия е с изключително "прост", но функционален състав- глицерин в челна позиция, арган и макадамия масло също напред в състава, диметикон за корените, амодиметикон за дължините, натриево РСА, които в съвкупност дават качествено подхранване  Peace Състава не е уау, но има добри хлориди вкарани, не масовите евтини. Т.е. плащаш това, което получаваш  Peace

Аз не разбрах за кое съм била писала преди- за продуктите, които гидават като хидратиращи, а те не са ли?  Blush

Подхранване е много обхватна дума сред нас, а и сред производителите и търговците на козметика  Mr. Green Като цял мъртвец не се подхранва по НИКАКЪВ начин!!! Косата има нужда от "китосване" чрез протеини и заглаждане с хлориди и силикони.
Наелектризирането се получава, когато косата се зареди с отрицателен заряд. Така косата е като прахосмукачка и улавя положително заредени частици, като прах, затова и по-бързо се замърсява косата. По правило сухата коса се наелектризира по-често.

# 370
Явно чета между редовете,
Loving... наелектризиране  получаваш веднага след изсушаване?
Вероятно шампоана съдържа висок процент измивни агенти,СЛС примерно, който зарежда косата отрицателно.

# 371
РуСа-Мамма , благодаря, че така бързо се включи   bouquet
Шампоана беше Напура http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-podhranvane/napura-s-8- … -suha-kosa-200-ml и досега подобно нещо не ми се е случвало, затова реших, че може да е заради неправилна комбинация на продукти.

Явно няма да се взима Вела Енрич. Макадамия ми е любимец и ми се отразява чудесно, но ми се щеше да пробвам нещо ново  Blush

# 372
Момичета, коя маска е по-подхранваща- Маскинтенз за плътна коса или маска Еликсир ултим?

# 373
  • Варна
Маскинтенз за плътна коса  Peace

# 374
  • Сандански
Alterna България са пуснали някакви оферти с подаръци (предполагам подаръците са минита, но са неща, който искам да пробвам) и се чудя между шампоан и балсам Ten и хайверените шампоан и балсам RepairX. Косата ми харесва повече протеин, даже има нужда от мноооого силни протеини, затова се ориентирам към вторите, но... кажете нещо повече за серията Ten, ако сте я ползвали? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт