РУСЕнска тема

• 69 636
  • 721
  •   1
Отговори
# 300
Д-р Първанов,  много свестен, отговорен лекар и човек. От него съм научил толкова много. Не се е налагало скоро да го търся и  не съм сигурен дали и къде преглежда в момента. Последно, когато ходихме при него,  имаше кабинет в клиниката до Альоша. После разбрах, че е в клиниката на колежката от форума.

Все още преглежда и на двете места. За съжаление не мога да дам точни координати на кабинета му до Альоша, а второто място е тук, от 08:30 до 10:30 всеки делничен ден, без вторник.

Имай предвид обаче, че не преглежда по ЗК!

# 301
Здравейте!
След ледовете по улиците - ходите ли по разходки в тези реки?

# 302
  • в огледалото на живота
Здравейте!
След ледовете по улиците - ходите ли по разходки в тези реки?
Да,защо не  Rolling Eyes
Имаме гумени ботушки за това време  Wink

# 303
Аз пак за ортопедите. Питах и други близки, всеки почти ни казва да не е тук. Кофтито е, че няма време за чакане и има назначен ден. Ако обаче Плевен или Варна(София е далечко, а и ММ няма да има придружител на отиване) е вариант, на кого трябва да се обадим, как става уговорката? Пари под масата искат ли, че много го мразя това! Ако някой има идея и връзка къде има добър ортопед хирург, нека ми напише на лично съобщение телефона си, да се обадя да ми обясни.
mibobo, ти за Плевен или друг по-близък град не си ли запозната? Загубила съм ти телефона, изпрати ми го да го имам пак. Че нямам време да пиша.

# 304
⅞ ... ще ти пратя телефона си на лични   Peace . За на близо град не мога да помогна  Rolling Eyes , позната се оперира в Плевен, но трябва да я питам за подробности. Ама там май всички за предпочитане пред нашите тук. Иначе пари под масата не е давала до колкото знам, ходи до там на преглед и тогава назначиха дата за постъпване.

# 305
Хубава темичка! Записвам се да ви следя Simple Smile

# 306
  • Русе
Майка ми си сменя тазобедрена става в Авис Медика Плевен, но ходи предварително на преглед с направление при конкретен доктор. Операцията мина по ЗК, но за престоя в клиниката плати, а също така плати и за ставата. Така, че и излезе към 3-3 500 лева. Съседка на село се оперира година преди майка - отново смяна на тазобедрена става в клиниката по ортопедия и травматология към МБАЛ Плевен - платила си е ставата около 2 700 лв. + потребителската такса за престой в болница. Ставите се заплащат навсякъде.
За Плевен мога да препоръчам доц. д-р Аспарухов и доц. д-р Балтов. Съседката се е оперирала при Балтов. Един колега се оперира на частно при Аспарухов в клиниката му в Трявна, ако не се лъжа сменя ключица или раменна става. Имам съсед в Ловеч, който е от Русе, но е женен и живее тук. Сина му и майка му живеят в Русе и също са се оперирали при Аспарухов в Трявна.  

# 307
А аз искам да ви помоля за мнение за добър гастроентеролог в Русе   bouquet Вие на кого бихте се доверили?  Трябва ми подробен преглед на всички вътрешни органи, за да се открие проблем, който ме мъчи вече два месеца и слушам само предположения за евентуален проблем, а нещата се влошават  ooooh!

Точно тази седмица ходих на гастроентеролог в ІІІ поликлиника, д-р Хараламбиев.
Доволна останах. Прегледа ме на ехограф, разпита ме доста подробно и разсея съмненията ми. Имаше доста пациенти. Мисля, че мога да го препоръчам.

# 308
Момичета, събирате ли новия футболен албум със стикерите на футболисти от шампионската лига?
Имаме вече за размяна, та за това питам...
Ние започнахме да събираме стикерите....

# 309
А аз искам да ви помоля за мнение за добър гастроентеролог в Русе   bouquet Вие на кого бихте се доверили?  Трябва ми подробен преглед на всички вътрешни органи, за да се открие проблем, който ме мъчи вече два месеца и слушам само предположения за евентуален проблем, а нещата се влошават  ooooh!

Доволна останах. Прегледа ме на ехограф, разпита ме доста подробно и разсея съмненията ми. Имаше доста пациенти. Мисля, че мога да го препоръчам.
Ако този "доктор" си беше свършил работата като хората и беше хванал проблема навреме, сега баща ми най-вероятно нямаше да има метастази в белия дроб...  Sick

# 310
Момичета, събирате ли новия футболен албум със стикерите на футболисти от шампионската лига?
Имаме вече за размяна, та за това питам...
Ние започнахме да събираме стикерите....

Ами, значи ще се ослушваме.
Пак добре, че този път се съгласиха само един албум да събират двамата. Щото те са над 600 стикера вътре. Вече направо ще  smile3511

# 311

Ако този "доктор" си беше свършил работата като хората и беше хванал проблема навреме, сега баща ми най-вероятно нямаше да има метастази в белия дроб...  Sick

Оф, съжалявам да го чуя!
Незнам какво да кажа...

# 312
Искам само да предпазя повече хора.  Hug

# 313
Искам само да предпазя повече хора.  Hug
Значи и аз ще имам едно на ум и ще продължа да се самонаблюдавам.
В интерес на истината, той ми предложи колоноскопия, за да бъдем сигурни на 100%, че всичко е ок, но аз отказах.

# 314
Колоноскопията не е толкова страшна, колкото звучи.  Peace
Тъпото е че при нас всичко е крещяло какъв е проблема и той, и Новаков и още някой изгубиха времето напразно с приказки за Синдром на раздразненото дебело черво от стрес, да ходел да се лекува на психиатър...  Crazy
На патил човек съветът ми е да търсите такива специалисти в друг град.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт