РУСЕнска тема

• 69 638
  • 721
  •   1
Отговори
# 315
Колоноскопия може да се направи и под анестезия срещу допълнително заплащане и уговорка с д-р, за да присъства анестезиолог.Не е болезнена процедурата по скоро неприятно усещане.

# 316
Момичета, събирате ли новия футболен албум със стикерите на футболисти от шампионската лига?
Имаме вече за размяна, та за това питам...
Ние започнахме да събираме стикерите....

Ами, значи ще се ослушваме.
Пак добре, че този път се съгласиха само един албум да събират двамата. Щото те са над 600 стикера вътре. Вече направо ще  smile3511
По принцим ММ и синчето се занимават с това,но при дублаж на някой стикер,веднага ще те осведомя Simple Smile

# 317
Намерихме и се уговорихме даже с много добър ортопед в Плевен. Вече съм спокойна, благодаря, че изказахте мнения!

# 318
Аз да се повторя...

И друго ме интересува - някой да е купувал кафемашина/кафеавтомат втора употреба от фирма Ласек? Отзиви?

# 319
Камалия, съчувствия.  Sad  Heart Eyes
Благодарим за информацията. Няма да ходим при този "доктор" .  Peace

# 320
Момичета, събирате ли новия футболен албум със стикерите на футболисти от шампионската лига?
Имаме вече за размяна, та за това питам...
Ние започнахме да събираме стикерите....
Преди малко, прибирайки се от училище, моя син коментира въпросните стикери.  Rolling Eyes Вероятно и ние ще ги събираме.  #Crazy

# 321
Ясно, колекционерите се увеличават.
Тези дни може да кача номерата, които ни се повтарят.

# 322
Момичета, имате ли информация за някакъв пункт, където бих могла да занеса запазени зимни дрехи? Миналата година се бях включила към една група, които носиха в бежанския лагер в Пъстрогор; сега пак извадих от гардероба няколко запазени топли пуловера - идват ми в повече. Колежка беше споменала, че в някои църкви събирали, но предполагам все трябва да има организация някаква...Ако някой може да помага с инфо - ще бъда благодарна:)

# 323
Може да ги дариш и на Кризисен център за лица, пострадали от домашно насилие и жертви на трафик.
Но се приемат само сезонни дрехи за жени. Peace

# 324
Може да ги дариш и на Кризисен център за лица, пострадали от домашно насилие и жертви на трафик.
Но се приемат само сезонни дрехи за жени. Peace

Супер! Камалия, имаш ли координати?

# 325
Ами не мога да ти кажа адреса, мога да ти дам номера в офиса на управителката.

# 326
във фейсбук има група-подари и получи без пари.Аз там разчиствам ненужни работи.Но пиши за кризисния център вземат ли ги.Зад бл.Мадара има някакъв център да не би да е той

# 327
Не, адресът се пази в тайна- все пак там се крият жертви на насилие и трафик.
Тел на управителката е 082/826-770(г-жа Димова), може да се разберете с нея да оставите дрехите в нейния офис.

# 328
  • Русе
Червеният кръст ( бл. Плиска) и Каритас. Последният път носих в Каритас. Бяха много любезни и всичко взеха. Хич не разпитваха какво, що. В Червеният кръст ме разпънаха на кръст а после отказаха да вземат нещата.

# 329
  • София
Можете да занесете дрешки, които не ви трябват в Приют за бездомни лица „Добрият самарянин”, намира се в кв. Тракция, ул. "Тракция" 25, преди сградата е била училище, незнам точно кое... Там ходих на практика, имат си нужда хората а и персонала много ще ви съдействат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт