РУСЕнска тема

• 71 058
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
Не знам как стои въпроса с логопедите по у-та .Моето ходеше при логопед  Катя Златева от у-ще Васил Априлов ,а не е от него.Нищо не съм плащала

# 376
И моя син ходи на логопед в училище, така че нямам инфо за други.  Peace

# 377
Здравейте,
когато имам време хвърлям по един поглед в тази теми и често намирам отговори на въпросите си, затова реших да ви помоля за съвет. Търся координати на адвокат с опит в сферата на недвижимите имоти и строителството. Ако някой от вас има мнение и координати на такъв човек в Русе, ще съм много благодарна ако ги сподели.
Благодаря предварително.

# 378
Честито на днешните именици!   bouquet

# 379
  • Русе
Здравейте, момичета. Искам да помоля, ако на някоя от вас все още й се намират стикери от 1-ви Билла албум, нека ми пише. Племенника го даде на децата преди седмица, но е частично попълнен и сега търсим липсващите Simple Smile

# 380
  • Русе
Те всъщност два ли са били? Имам някакви от един жълто-червен албум, ако той е първия. Нашия също не е попълнен, тези са ми повтарящи, но в момента не живея в Русе, а в Ловеч.

# 381
  • русе
Някой да си има напредстава, от колко часа отваря окръжният съд-трябва да си извадя свидетелство за съдимост,и се чудех сутринта преди работа дали ще успея

# 382
  • Русе
Те всъщност два ли са били? Имам някакви от един жълто-червен албум, ако той е първия. Нашия също не е попълнен, тези са ми повтарящи, но в момента не живея в Русе, а в Ловеч.

Бяха 3 Simple Smile Да търся от този жълто-червения и аз имам повтарящи.

# 383
Търся спешно GSМ на д-р Галя Андреева.

# 384
Търся спешно GSМ на д-р Галя Андреева.
Дано някой се включи бързо и ти помогне.  Praynig Късмет.  Praynig  Heart Eyes
Намирам само неин стационарен в кабинета в нета.   newsm78

# 385
Бяха 3 Simple Smile Да търся от този жълто-червения и аз имам повтарящи.
Ние и от трите имаме липсващи, но повтарящите ги изхвърлих миналия месец - пред-новогодишно разчистване на шкафовете на синковеца - да направим място за новите подаръци от Дядо Коледа.  Rolling Eyes

# 386
Здравейте, моля препоръчайте агенция за недвижими имоти-ще продаваме апартамент и се чудим с агенция или имот.бг...мерси!

# 387
Здравейте, моля препоръчайте агенция за недвижими имоти-ще продаваме апартамент и се чудим с агенция или имот.бг...мерси!

Я, дай малко инфо за този апартамент и тук, че то мамите сме голяма работа.
Извън майтапа, моя приятелка си търси апартамент, така че сериозно можеш да споделиш.
(ако искаш на ЛС).
Аз съм ползвала само агенция "Нова". Купувала съм и съм продавала през тях. Доволна останах.

# 388
  • Русе
Дори и да пуснеш обява в Имот.бг, тя ще ти излезе без снимки и без абсолютно никаква информация за теб. Агенциите имат някакви други регистрации в този сайт, те веднага ти я "грабват", започват да ти звънят и те ти търсят купувач на имота. Малко объркано го написах Crazy

# 389
  • Русе
Агенция "Куриер" на "Цар Освободител" 7, препоръчвам я. Много съм доволна. Изключително коректни са.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт