РУСЕнска тема

• 71 061
  • 721
  •   1
Отговори
# 360
Понеже сега сте на тази вълна, аз да питам, в бившата дискотека Платинум (под Космополитън), дали се правят рожденни дни?
По едно време знам, че се правеха. То и на място трябва да мина да проверя, ама ако имате някакво инфо, че моята щерка вече е голяма, и избора на място и забавления малко ме затруднява  Crazy

# 361
Здравейте, препоръчайте ми салон за оформяне на вежди в центъра. Ходих в Галка до училище Иван Вазов, но съм много разочарована. Още не могат да израстат като хората. Уж отидох за оформяне, то се почнаха ножици, кола маска, накрая се чудех дали ми е останал някой косъм....

# 362
Понеже сега сте на тази вълна, аз да питам, в бившата дискотека Платинум (под Космополитън), дали се правят рожденни дни?
По едно време знам, че се правеха. То и на място трябва да мина да проверя, ама ако имате някакво инфо, че моята щерка вече е голяма, и избора на място и забавления малко ме затруднява  Crazy
Този клуб в момента го ремонтират, в неделя едни работници изнасяха чували със строителни отпадъци.

# 363
Той ми трябва евентуално за 28.02, ама дали ще са го завършили до тогава, едва ли Whistling Grinning

# 364
Здравейте! Ако някои има впечатления за детски рожден ден в детски кът Кръстника моля да я сподели, а също ме интересува дали са ви искали сертификат за тортата. Казаха ми че на някои места искат там дали е така.
Благодаря
Ние празнувахме РД на синът ми там преди 3 дни. Доволна съм. Дет.кът е в отелна зала. Когатондецата влизат една мацка им записва имената и годините. Две жени се грижат за децата вътре и не им дават да излизат при родителите си. Оборудвано е добре и за малки и за по-големи дечица. Първите два часа се плаща по 5 лева на дете,а всеки следващ час престой е по 3 лева на дете. Задължително искат сертификат за тортата.....

# 365
Здравейте! Ако някои има впечатления за детски рожден ден в детски кът Кръстника моля да я сподели, а също ме интересува дали са ви искали сертификат за тортата. Казаха ми че на някои места искат там дали е така.
Благодаря
Ние празнувахме РД на синът ми там преди 3 дни. Доволна съм. Дет.кът е в отелна зала. Когатондецата влизат една мацка им записва имената и годините. Две жени се грижат за децата вътре и не им дават да излизат при родителите си. Оборудвано е добре и за малки и за по-големи дечица. Първите два часа се плаща по 5 лева на дете,а всеки следващ час престой е по 3 лева на дете. Задължително искат сертификат за тортата.....
Чочи , а как стои въпроса с деца под 3 год знаеш ли ?

# 366
Той ми трябва евентуално за 28.02, ама дали ще са го завършили до тогава, едва ли  Whistling   Grinning
Моя син там празнуваха края на учебната година.  Peace Много се е впечатлил. Дано го направят - в днешно време като има пари - бързо стават нещата.  Peace

# 367
Благодаря за споделеното мнение относно детския център. И отново на тази вълна, мисля че някои търсеше скоро покани със героите на замръзналото кралство. И аз търся и ще съм благодарна ,ако споделите къде може да има .

# 368
  • на една крачка от Дунав Мост
Здравейте,ако може някой да ме насочи към добър логопед,от който е видял резултат ,
ще съм много благодарна.Може и на лични.

# 369
и аз търся логопед.но в нета излиза само Генади Симеонов

# 370
И аз исках мнение за логопед в Русе. Класната ни препоръча логопеди"Верба", срещу Халите било, Даниела/логопед/ - 0899489295. Била много добра! Дано съм помогнала, ние при нея ще ходим!

# 371
и аз търся логопед.но в нета излиза само Генади Симеонов

е чак само той да излиза  Wink , ето и това излиза http://logoland-bg.com/

# 372
  • Русе
С големият ходихме при Мария Иванова. Твърде кратко за да има ефект но вината беше наша. Иначе доволна. Има сайт.

# 373
  • на една крачка от Дунав Мост
Аз искам да разбера ,защо има само в някои училища логопед,
в други няма,и това не е ли дискриминация.
В училище където няма, децата трябва да ходят на частен.

# 374
  • Русе
Аз искам да разбера ,защо има само в някои училища логопед,
в други няма,и това не е ли дискриминация.
В училище където няма, децата трябва да ходят на частен.
Това не е проблем само в Русе, и тук в Ловеч е така. В нашето училище има логопед, но в други няма. Peace
Една позната, чието дете е със слухови проблеми си водеше детето при логопеда в училището и то безплатно, но по друга линия.

Общи условия

Активация на акаунт