Звездни компромати -225 част

• 61 280
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Споделям мнението на joy. Няма нито една с хубаво тяло. Да си слаба не е достатъчно условие за хубаво тяло.

И снимките са ужасни. Всичките изглеждат с мощни бедра, някакви хилави рамена и големи глави.

Надявам се, че не съм права и всичко е от кофти ъгъл на снимане.

И гримът не ми харесва. Трябва да се насиля, за да рабера коя е хубава.

# 541
Бижу, живея в страна, в която хубавото спортно тяло е норма. За мен всички тези момичета нямат добри тела. И лицата им не ми харесват. Имам право на лично мнение, нали?
(в допълнение 18-годишните в страната на феите, в която живея, не изглеждат като тези девойки Peace)
Ама имаш естествено, но както винаги преиграваш. Wink Знаем ги баварските крави, дори и да не живеем в тая страна на "феи" Crazy

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Директно с локален конкурс ще ти отговоря, Доли.
Ето снимки от миналогодишния конкурс на унито:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.550185418407389.107374 … 262935&type=3
Сравнени с нашия подбор за най-красива в държавата- съжалявам, не мога да се възхитя на родното Embarassed. Надявам се чисто и просто снимките да са кофти, но тогава за какво се пръскат пари за организация?

# 543
Ето снимки от миналогодишния конкурс на унито:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.550185418407389.107374 … 262935&type=3
Сравнени с нашия подбор за най-красива в държавата- съжалявам, не мога да се възхитя на родното Embarassed.
Естествено, бях права, че се превъзнасяш... Mr. Green

# 544
Няма да ти оспорвам правото на лично мнение Laughing

# 545
  • Gotham City
По принцип и аз съм с точно противоположно мнение на това на Джой, но и на мен нито една не ми харесва. Паулина ми е поносима. Чудя се, тези момичета минават ли кастинг? Или само със записване?
Иначе миналогодишния "конкурс" не го включвам дори, за мен той беше просто риалити, нищо повече.

А за конкурса от университета, да готини са, но не мога да разбера защо на университетски конкурс имат дефиле по жартиери Thinking

# 546
А за конкурса от университета, да готини са, но не мога да разбера защо на университетски конкурс имат дефиле по жартиери Thinking
Щото са феи... Mr. Green

# 547
О, даже са скромни, конкурсите на Икономическия са съвсем за феи (Бижу,  Mr. Green).

# 548
тази са с хубави лица , например :

# 549
# 550
Еее да,колкото и да ми е странно,ще се съглася.В Мис БГ за момента няма добри тела.От снимките ли е,що ли е не знам.Честно моя 30 и бая плюс два пъти раждал задник е по-добре от към релеф и стегнатост.Подкрепям Джой.Тя ми иде малко остра,ама тука е 100% права.
И какви са тия приплеснати коси?Изглеждат мазни по дяволите!

# 551

Според мен проблемът е в модела на банския, не може всички да са толкова зле.

# 552
  • Sofia
не съм впечатлена от избора на журито  Naughty https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/1 … _1221592941_o.jpg
нашите са си по-хубави  Crazy

# 553

Според мен проблемът е в модела на банския, не може всички да са толкова зле.

И аз мисля, че е от банския, този модел е много коварен. Освен това можеха да им сложат малко автобронзант по телата, бялата кожа прави тялото да изгежда по-пухкаво и меко отколкото е.

# 554
Е, какво толкова остро съм казала пък аз Laughing. Споделих личното си мнение, че тези девойки са твърде обикновени за конкурс за красота. Рибозом, ти даже си по-директна от мен Wink. Иначе и аз като бях на техните години, имах що-годе такава фигура, да не си помислите, че съм кой знае колко по-прекрасна. Просто никога не ми е хрумвало с нея да кандидатствам за кралица на красотата Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт