Празници вълшебни наближават и втората черта ни подаряват! - Тема 97

• 25 929
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Софи   newsm51  Това не беше насочено критично към теб  Hug  Всеки сам си решава кога да си направи теста. Просто знам какво е да побързаш да си направиш и да се разочароваш. Знам и какво е желанието по-бързо да се разбере резултата, нооо... за жалост трябва да се чака Cry А производителите на тестове много кофти правят, че подвеждат жените така и всичко само и само да си докарат някой лев отгоре  #Cussing out #2gunfire  Много добре правиш, че изчакваш - по-добре повече надежда, отколкото разочарование и мисълта "ама все пак може и да се е получило, при положение,че няма МЦ" /мое мнение/ Simple Smile

А относно кога - за мен "рано" е 4-5 дни пред МЦ, но 1 ден - не  Whistling

# 571
  • София
Има много по-чувствителни от Престо, който е 20. Ибейските са с 10 чувствителност.
Не намерих такива или подобни по аптеките, намират се само в продавалник.
Аз поръчах от англия, но докато дойдоха забременях и ги продадох  Laughing

http://olx.bg/testove-za-bremennost-visokochuvstvitelni-i46098699

# 572
Ооо това е първия месец, в който правим опити, но вече съм напълно убедена, че правенето на твърде много тестове си е направо вредно. Пред седмица-две направо се чудех като чета, че момичета питат да правят ли тест или не. Казвам си:"Че какво толкова? Теста е 2-3 лв, не е милиони, пишкаш и след 5 мин. знаеш". Да, ама не. След два отрицателни теста за един месец(не искам да си представям какво им е на момичетата, които са го преживявали повече пъти) направо не ми се тества. Ето защо отлагам чак за понеделник-вторник. Така поне до тогава ще мога да си мисля, че има едно мъничко нещо, което се развива в мен.

# 573
Има много по-чувствителни от Престо, който е 20. Ибейските са с 10 чувствителност.
Не намерих такива или подобни по аптеките, намират се само в продавалник.
Аз поръчах от англия, но докато дойдоха забременях и ги продадох  Laughing

http://olx.bg/testove-za-bremennost-visokochuvstvitelni-i46098699

"Аз поръчах от англия, но докато дойдоха забременях и ги продадох"  Laughing-Ей тва ме изкефи  hahaha да взема и аз от там да поръчам че да стане чудото

# 574
София - и аз това щях да пиша Grinning Аз си поръчах Pregnacare Conception таблетките, вече месец пътуват и още ги няма, хайде дано ми се наложи да ги продам Mr. Green Даже ще ги подаря ако се окаже, че не ми трябват.

# 575
  • София
Пожелавам го на всички  Mr. Green

# 576
Айде дано който с каквото се е заредил да го подарява този месец!Ми то аз нищо не съм си купила  ooooh! и тест за о не съм купувала !

# 577
А сетих се имам едно календарче за цикъл от тези дето ги слагат в шуър чека а дано да се наложи да го подаря че е за 2015! smile3521

# 578
  • София
Календарчето за цикъл е най-добре да се накъса на малки парченца.
Дамските превръзки пък се бият в земята, след което се скача върху пакета  Laughing

# 579
Календарчето за цикъл е най-добре да се накъса на малки парченца.
Дамските превръзки пък се бият в земята, след което се скача върху пакета  Laughing

Хахаха така направих с дипломата си като си взех изпитите е без накъсваното разбира се! Joy Joy

# 580
  • София
Здравейте, момичета!
Пак много сте изписали, но се надявам да ви намирам в добро настроение.  Hug
Аз да споделя, че минах на преглед при д-р Персенска в Надежда с часа си, който записах през април. Споделих й, че вече имам по-редовен цикъл и добри хормонални изследвания, но държа на мнението й.
Е, оказа се, че
-няколкото миоми, които били вкопани в стената на матката ми, всъщност е една миома, и то като придатък извън матката и на нищо не пречи
-спешната вагинална пластика изобщо не е спешна
-трябва да се получи скоро, но наистина яйчниците са поликистозни
Интересно е, че при двуфазова графика на БТ с ясна О. на 16 ден, на прегледа ми на 25-ти ден тя ми каза, че не е имало О. Tired Как е възможно тогава да има такава двуфазност?
Като следващи стъпки каза:снимка на тръбите и спермограма.

# 581
  • От Луната
Голди честит рожден дееен. Пожелавам ти много здраве, любов и повече късмет. Нека следващата година е по-добра и успешна. Малко новогодишно прозвуча Simple Smile

Деси, стискам палци за утре ... Приготвям се за хорото.

За тестовете ... Еми няма гаранция за нито една марка. Всичко е рекламен трик и на всички е възможно да имс изпарителна. Не правете тестове без закъснение или 12/14 дни след доказана О. Меренето на БТ също си има специфика, две три температури нищо не значат. Моя съвет е да не се затормозявате от първия месец, живейте си живота и не мислете за бебета. В началото не е невъзможно ... Ако до 6 месеца не стане ...тогава мислете за тестове и температури. Една част от нас се борят отдавна и е разбираемо да следят О с тестове и БТ и да се тестват рано, но все пак за всичко си има начин и време ... Така че бъдете разумни и не харчете излишни пари за тестове, ами се отдайте на коледно настроение.

Соул съжалявам за лелката... Дано скоро стане магията Simple Smile

Исках и друго да пиша, ама забравих какво Simple Smile

# 582
Здравей те на всички,нямам никакво време да ви чета и мн ми липсвате с новата ми работа,иначе съм много доволна
Но най вече искам да споделя с вас радостта си,преди няколко часа видях двете черти txtloves newsm76 santa2
Най хубавия коледен подарък мн сме щастливи,пожелавам го на всички вас и дано вс е наред

# 583
  • София
Голди Честит Ти Празник,жива,здрава и скоро мама  Hug  bouquet

# 584
Мишле честито!!! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт