Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 645
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
   Препоръчайте ми магазин за мебели с добро качество и прилични цени - искаме да си купим кухненски ъгъл. Благодаря!

# 601
Попитай в bulmeb.com. Имат и онлайн магазин. Работят по поръчка с много добро качество на прилични цени.

# 602
   Препоръчайте ми магазин за мебели с добро качество и прилични цени - искаме да си купим кухненски ъгъл. Благодаря!

С две ръце съм ПРОТИВ мебели "Виденов". Ще ти е от полза и подобно мнение, защото при тях винаги има проблем, разминаване, за сметка на това цените им са доста примамливи.
Проверете в "Зона" -мебелна къща в Тракия и в "Явор" срещу централни гробища, до Полиграфията.

# 603
  • о`майна лунна нощ е
Последната ни покупка беше от Зоната на легло 120/190 см. + матрак на Нани и гардероб с две крила. Гардеробът и леглото бяха със заявка и спазиха абсолютно точно срока за изработката и доставката. Матрак имаше наличен, но го взехме заедно с останалите неща.
Коректни са.

# 604
Аз съм на обратното мнение за Зоната - с нас подходиха много некоректно, но ставаше въпрос за диван по поръчка от мебели Симеонов.

# 605
  • Пловдив
Аз пък използвам възможността да изкажа мнение за "Дизма" - не спазиха уговорения срок и се опитаха да ме обвинят, че лъжа колко спешно ми е необходим бебешкият матрак, тъй като изобщо не съм им изглеждала бременна.
Ще гледам при евентуална следваща бременност да понаддам повече, за да ме вземат насериозно...

# 606
  • Пловдив
Случайно да знаете дали оранжерии "Диана" в Овощарския институт на Марковско шосе работи в неделя?

# 607
  • Пловдив
Бях дала отговор за Алито, но е изчезнал  newsm78

vanessa111, ето открих и в Пловдив

Скрит текст:

# 608
Мебели Идея - поръчвали сме кухненска маса, столове, диван, табуретки. И те са коректни, нямаше забавяния, доставиха ни даже диван, като конкретния модел по принцип не го предлагат.

Последна редакция: нд, 01 фев 2015, 00:07 от metlichina

# 609
Още един положителен отзив за Идея в ж.к. Тракия. Доста неща сме вземали от там и винаги са били точни и коректни.

# 610
  • Sunshine state
Ние пък сме доволни от Виденов- и скрин,и легло с матрак, и гардероб имаме от тях и не са мръднали. Цените са им повече от добри. Peace

# 611
Здравейте. Чудя се къде могат да се намерят хубави шушлякови елеци с качулка до към 60-70 лв.
Срещали ли сте някъде?

# 612
В Кенвело бях гледала преди няколко месеца шушлякови елеци.

# 613
В Кенвело бях гледала преди няколко месеца шушлякови елеци.
Ще проверя  Peace

# 614
  • Пловдив
Момичета, търся барабанчета. Детски, но не от тези, които вдигат шум, а с каишка да се слагат и палки да се удря по тях. Желателно е да са поне 25 см, но и 20 ще ми свършат работа ако не се намерят други.

Общи условия

Активация на акаунт