Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 617
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро момичета. Някой да знае къде мога да намеря съдовете на Luigi Ferrero? Трябва ми по- специфично това:

# 631
  • Plovdiv
В мол Галерия видя ли, там има два три магазина, които продават тенджери, тигани и така нататък.

# 632
  • Пловдив
Според сайта на магазин Рино /намира се в МОЛ Галерия на първия етаж/ го има... ето линк http://reno.bg/gotvene/sydove-gotvene-pechene/tigani-gotvene.html?manufacturer=4

# 633
Благодаря много. Ще погледна.

# 634
  • Пловдив
един ввъпрос към тези, които са изкарвали карти на децата (до 7г.) за градския транспорт...
Освен акт за раждане, оригинал и копие и лична карта на родителя, нещо друго трябва ли да се представи? newsm78
Благодаря!

# 635
  • о`майна лунна нощ е
Аз като вадих миналото лято нищо друго не съм носила. Към онзи момент искаха снимка, но сега тя отпадна, заради заснемането на място. Та - водете и хлапето.

# 636
Връщам се от там,взеха ми само копието на акта за раждане,ЛК за справка и това е,стана за 2мин,детето не съм водила!

# 637
  • Пловдив
Връщам се от там,взеха ми само копието на акта за раждане,ЛК за справка и това е,стана за 2мин,детето не съм водила!

Вече без снимка ли са картите

# 638
Без снимка са да,и миналата година също! Peace

# 639
Като сме на тема карти за градския транспорт - вадих миналата година и ми сложиха печат, че е валидна до май 2015, но сега чувам, че се вадили година за година. Така ли е и ще ме таксуват ли с малката, че не съм пътувала с нея от началото на годината.

# 640
  • Пловдив
и аз от там се прибирам - само копие на акта за раждане и ЛК за справка искаха. Децата не бяха с мен.
Картите са валидни 1 година от датата на издаването.

# 641
Здравейте, може ли за съвет за свестен педиатър, който не работи със здравната каса и по възможност да е в Смирненски.

# 642
Десиссслава Благодаря ще го  посетя , не мога да повярвам какви разминавания в цените има.

# 643
  • Пловдив
Здравейте, може ли за съвет за свестен педиатър, който не работи със здравната каса и по възможност да е в Смирненски.
Д-р Пепеланов в "Селена".

# 644
Може ли да ми кажете от къде да си купя качествена дребна бяла техника за кухнята? Интересувам се за ел. кана, тостер и уред за готвене на пара, но и някои други.  Flutter
Не искам да пазарувам в Техномаркет и Технополис, заради ужасните истории с гаранциите и качеството на стоките, които съм чувала.  Confused
Можете ли да ме насочите към магазин където мога да намеря марки като Russel Hobbs например? Може и чуждестранни интернет магазини.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт