Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 588
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Привет, момичета! Трябва ми дамски бял потник. Най-обикновен, без надписи, камъни и др. Дали сте виждали в някой магазин по това време на годината?

Миналата седмица гледах в "H&M" такива потници.

Би трябвало да има и в магазин Акропол, на малката главна Simple Smile

Не го ли затвориха този магазин  Rolling Eyes Май е парфюмерия сега.

# 91
  • Пловдив
Да, магазин Акропол не съществува вече от доста време  Peace

# 92
Да, магазин Акропол не съществува вече от доста време  Peace

Така ли, жалко  Sad Извинявам се за подвеждането.

# 93
В Тракия правят ли някъде катми?

"Aлекс фуудс" правят дюнери и катми. Намират се до "Форума", срещу аптека "Марешки".
Благодаря ти много. Hug

# 94
  • Пловдив
Някой да знае кога през седмицата идва камиончето с мляко на големия Триумф в Тракия Rolling Eyes Онзи,който зареждаше и млекомата,а се га е до малкия Триумф нещо развали стоката...Сменям го!

п.п. А има ли мляко в района на Бирената и Кап.Райчо?

И аз се включвам в запитващите(ако става въпрос за хисарската фирма). Мама беше купила от него кисело мляко 1кг и сирене -бяха много вкусни, а и с киселото мляко страхотно ми се подкваси домашното прясно. Но тя не помни в кой ден точно ги е взела.
преди беше понеделник, сряда и петък, но това от времето на втората ми бременност... Сега и идея си нямам - спряхме да звзимаме от него като открихме някакви странни мазни буци в киселото мляко Sick
В прясното пък, след около ден в хладилника, се образуваха някакви твърди буци, на които им трябваше доста разтръскване на шишето, за да се разтворят. Не посмях да го опитам, но ММ каза, че нищо му нямало newsm78

# 95
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да купя само календариум?
Нещо като този.

Скрит текст:

# 96
Търся такива кошници за шкаф: http://promocii.bg/podraftovi-koshnici. Разбрах, че са пускани в кампании на Лидл и Кауфланд, но чак сега се присетих, че ми трябват. Някаква идея къде може да има?
Имам нужда и от магнитна лента, която може да се реже и залепя. По строителните магазини или в книжарници да се ориентирам?

# 97
Благодаря за предложенията  bouquet Взех потник от Н&M.

# 98
  • Пловдив
Здравей те, имали в Пловдив магазин за арабски хранителни  продукти

Какво по-точно търсиш?

# 99
  • Пловдив
Момичета,от спирката срещу паметника на Съединението до Метро с кой автобус мога да отида ? И полсе обратно от Метро до хотел Ленинград ?

# 100
  • Пловдив
44 ходи до Метро, но на връщане минава по другия мост - на ВХВП

# 101
  • Пловдив
Момичета,от спирката срещу паметника на Съединението до Метро с кой автобус мога да отида ? И полсе обратно от Метро до хотел Ленинград ?

От спирката срещу паметника на Съединението до Метро - 93, 44
От Метро до хотел Ленинград - 18

# 102
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

# 103
  • No Line On The Horizon
От къде мога да купя таблетки за съдомиялна Fairy Platinum?

# 104
Koй търсеше компютърен курс

http://ymca-plovdiv.weebly.com/

Общи условия

Активация на акаунт