Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 500
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз съм много доволна от Маккуин. Две години подред празнуваме РД то на дъщеря ми / 6 г./  там и аниматорите са много добри.

# 16
  • Пловдив
Пагане, аз се жених юни месец и горещо ти препоръчвам хотел Империал

И нашата сватба беше лятна. Двоумяхме се между Империал и Тримонциум и в крайна смета избрахме втория. Доволна съм.
Моят съвет е сватбата да е в закрит ресторант, защото ако е горещо в ресторанта има климатици, или пък ако вали си на сухо.
По миналото лято наш познат прави сватба в Чановете(отвън). Такъв дъжд валя......  ooooh!

# 17
Пагане, аз се жених юни месец и горещо ти препоръчвам хотел Империал

И нашата сватба беше лятна. Двоумяхме се между Империал и Тримонциум и в крайна смета избрахме втория. Доволна съм.
Моят съвет е сватбата да е в закрит ресторант, защото ако е горещо в ресторанта има климатици, или пък ако вали си на сухо.
По миналото лято наш познат прави сватба в Чановете(отвън). Такъв дъжд валя......  ooooh!

На мен ми се иска да е на закрито и да има излаз към градина Grinning Империал засега ми е на първо място

# 18
Добър уролог бихте ли ми препоръчали?

# 19
Голямата зала на Империал, тази, на 1 етаж, е с мн широки колони и голяма част от гостите са скрити зад тях. Това беше и причината да отпадне от нашата класация.

# 20
На деветия етаж на хотел Империал има страхотна зала. Бях на сватба сега октомври и мога да кажа, че залата е така направена, че дори няма нужда и от много окраса. За пушачите беше малко трудно, понеже имаше само някаква малка тераса, ама се оправяха някак Grinning

Peace Peace Peace

# 21
  • Plovdiv
И пепелници изнасят на стълбите, не е толкова голям проблем (аз съм страстен пушач).

# 22
Здрвейте ! Simple Smile Търся формички за сладки "Линцер". Моля, ако някой е виждал някъде да сподели къде, защото аз не откривам.

# 23
  • Пловдив
Скрит текст:
С нашият скромен опит мога да препоръчам Тон Бонбон в Рива център.
Аз пък точно от там останах разочарована от аниматорките. Бяхме на РД на приятелче. Дъщеря ми искаше да се пързаля на пързалката. Първото "стъпало" е мн високо за нея и се налага да я повдигам, за да се качи, от там нататък няма проблем. Та, играхме си двете, по едно време се появиха 2 момиченца в начална училищна възраст с 2 аниматорки. Аниматорките обръщаха внимание на момиченцата, но се наложи да отида до тоалетната, с ясната идея, че там има ДВЕ аниматорки на 3 деца. Като се върнах детето ме търсеше из клубчето, а двете аниматорки с двете по-големи дечица се бяха преместили с др кът на клуба... Та, в общи линии не обръщат голямо внимание на дребосъци като моята госпожица.
Аз говоря за празнуване на рожден ден, при който залата е резервирана само за нас и аниматора е ангажиране само с нашият празник.

# 24
Скрит текст:
С нашият скромен опит мога да препоръчам Тон Бонбон в Рива център.
Аз пък точно от там останах разочарована от аниматорките. Бяхме на РД на приятелче. Дъщеря ми искаше да се пързаля на пързалката. Първото "стъпало" е мн високо за нея и се налага да я повдигам, за да се качи, от там нататък няма проблем. Та, играхме си двете, по едно време се появиха 2 момиченца в начална училищна възраст с 2 аниматорки. Аниматорките обръщаха внимание на момиченцата, но се наложи да отида до тоалетната, с ясната идея, че там има ДВЕ аниматорки на 3 деца. Като се върнах детето ме търсеше из клубчето, а двете аниматорки с двете по-големи дечица се бяха преместили с др кът на клуба... Та, в общи линии не обръщат голямо внимание на дребосъци като моята госпожица.
Аз говоря за празнуване на рожден ден, при който залата е резервирана само за нас и аниматора е ангажиране само с нашият празник.

Не съм твърдяла нищо по-различно, къде прочете друго?

# 25
Да се запиша и аз тук.

# 26
Не мога да отворя линка за благотворителния базар в мол-а.Кои дати ще е?

# 27
  • Пловдив
Като обясняваш, че от някъде се появяват деца и аниматори...така сякаш от нищо в нещо, останах с впечатление, че сте били в някаква обща зала.
Ама ти си знаеш най-добре, къде, какво и как.

Аз съм предоволна от нашият си празник!

# 28
  • Пловдив
Сурвачки виждали ли сте някъде?

# 29
  • Майничка
Сурвачки виждали ли сте някъде?

Не е ли рано още? Май преди Коледа се пълни с такива.

Да попитам и аз - търся сервиз за ремонт на таблет Престижио, по-точно за смяна на ЛСД дисплей.

Общи условия

Активация на акаунт