Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 734
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
От къде да купя хубава раница за ясла за дъщеря ми? Гледах малките на Габол, но са ми малки като размер, нещо по-голямо искам и не кичозно.
Самоцитирам се.

# 286
  • Пловдив
Дали има още куверти за новогодишината нощ. На прилични цени ... Помолиха ме за помощ, а аз идея си нямам, все си мисля, че може би е вече късно.
Peace Вчера купихме /65 лв./ за този https://www.facebook.com/restorantpassion?fref=nf ресторант. Има тел. за връзка  032/ 62 66 72 . Това е бившият р-т Розенхоф - на гърба на дома на младоженците.
Имахме коледно тържество там и много ми хареса кухнята и обстановката  Hug

Благодаря!   bouquet

# 287
  • София
Здравейте, къде в Пловдив ще ми препоръчате йога практика?

# 288
Момичета, моля, препоръчайте ми турски ресторант с вкусна храна и хубава обстановка!

# 289
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте ми турски ресторант с вкусна храна и хубава обстановка!

Бразилията /Кършияка/

# 290
  • Пловдив
Аз съм доволна от Георги Яръмов. Това е графика.

# 291
  • под тепетата
Малко  Embarassed - има ли откъде да си купя хубаво втасало кисело зеле за сърми ?

# 292

http://cinta-yoga.com

# 293
  • No Line On The Horizon
Малко  Embarassed - има ли откъде да си купя хубаво втасало кисело зеле за сърми ?

От пазара на Младежка

# 294
  • Пловдив
Момичета,в Кичука някъде около Събота пазара имало магазинче с детски играчки и дрехи от Англия.Някой може ли да ме упъти къде е и дали ще работи утре? Само да вметна,че знам магазина на ул.Георги Кондолов 2,но става въпрос за друг магазин.

# 295
  • под тепетата
Благодаря,fros!

# 296

Тъй като и аз се интересувам от йога, но не разбирам какво значи НИТРО и НГСЕИ  newsm78 И на този телефон ли се записваш или направо се ходи на място?

# 297
  • Plovdiv
Нитро е фитнес, който се намира на булевард Марица 154 и явно организират йогата там

# 298
  • Пловдив

Тъй като и аз се интересувам от йога, но не разбирам какво значи НИТРО и НГСЕИ  newsm78 И на този телефон ли се записваш или направо се ходи на място?
И аз ходих при него . Peace

# 299
  • Пловдив
НИТРО е фитнесът зад м-н Била на бул "6-ти септември", а НГСЕИ е училището по сценично изкуство, което се намира на ул. "П.Д. Петков". Не е нужно да се записваш предварително. Избираш си денят, който ти е удобен и час и отиваш на мястото. Много често пускат ваучери за Нитро. Доскоро вървеше ваучер в Грабо и за училището.

Общи условия

Активация на акаунт