Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 718
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • под тепетата
 Виж тук
 http://www.royal.bg/samsung.html
  По принцип на гаранционната карта трябва да ти е посочен сервиз, а оттам да си търсиш и резервни части.
 Не видях, че Elfita e писала същото  Peace

# 331
Момичета, помагайте! Къде в Пловдив мога да видя на живо и да купя за бебо пелени за многократна употреба? Имам все още време да поръчам по интернет, но искам преди това да пипна и видя на живо различните видове, за да се ориентирам по-добре.
Благодаря!

# 332
Здравейте!Да попитам къде на хижа Здравец, Копривките може да се приспи?!Знам,че има доста станции и хотели,но не съм ходила скоро. Освен Еко-хотела има ли друг приличен хотел,с добра кухня и условия? newsm78  Thinking

# 333
Метличина, няма. Ако искаш мога да ти покажа всичко в 1, тип джоб и непромокаеми гащи. Джобовете ми бяха най-удобни, на Чарли банана са ми повечето.

# 334
  • Пловдив
Момичета - и аз имам нужда от помощ  - къде мога да намеря сувенир "трите маймунки - не знам не чух не видях". Ако сте ги срещали в някой магазин...не знам къде да търся вече!

# 335
  • Пловдив
Момичета, помагайте! Къде в Пловдив мога да видя на живо и да купя за бебо пелени за многократна употреба? Имам все още време да поръчам по интернет, но искам преди това да пипна и видя на живо различните видове, за да се ориентирам по-добре.
Благодаря!
такова животно няма...
Аз поръчах по 1 бройка от вид и след това взех тези, които ми харесаха Simple Smile
Допълнителни подложки не си взех - за целта ползват потънат тензух Mr. Green Предимството му е, че съхнеше за минути под климатика Mr. Green

# 336
  • Пловдив
Момичета - и аз имам нужда от помощ  - къде мога да намеря сувенир "трите маймунки - не знам не чух не видях". Ако сте ги срещали в някой магазин...не знам къде да търся вече!
Маймунките ги има в магазини Деникс - в мол Галерия, ет.1 и в мол Пловдив ет.2  Wink.

# 337
Знае ли някой къде се е преместил магазина на "Мизи фешън"? Вчера ме отнесе вятърът до мястото, на което беше до преди 2 - 3 месеца и реших да проверя  има ли нещо ново и интересно, но се оказа, че там има друг магазин.  newsm78

# 338
  • Пловдив
Благодаря ти, sunflower Simple Smile

# 339
  • Пловдив
Търся майстор на мозайка.
От едно времешната черно-бяла, с която правиха стълбите във входовете и дори пода в баните.

# 340
Тъй като и аз се интересувам от йога, но не разбирам какво значи НИТРО и НГСЕИ  newsm78 И на този телефон ли се записваш или направо се ходи на място?
НИТРО е фитнесът зад м-н Била на бул "6-ти септември", а НГСЕИ е училището по сценично изкуство, което се намира на ул. "П.Д. Петков". Не е нужно да се записваш предварително. Избираш си денят, който ти е удобен и час и отиваш на мястото. Много често пускат ваучери за Нитро. Доскоро вървеше ваучер в Грабо и за училището.

Благодаря за разяснението  Hug

# 341
  • Пловдив
Трябва ми детско фотьолче, къде да търся?

# 342
  • гр.Пловдив
Мацки, между детски център Марабу и детски център Дисни, кой е за предпочитане?

# 343
  • Пловдив
Трябва ми детско фотьолче, къде да търся?

Ние имахме такова: http://kasida.bg/chipolino-detsko-fotyojilche-rusano-219-2410.html
Нашето си беше от Чиполино. Може да провериш в техния магазин или в Касида.

# 344
  • Пловдив
В събота, пак ли е позволено до 22ч. да се кърти?

Общи условия

Активация на акаунт