Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 693
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
От къде си купувате пъдпъдъчи яйца?
Имаше един магазин за яйца на ул.Родопи, там дали има такива?
Взимала съм от Лидл, около 2,30 лв. струваха 12 бр. и от Лекси /там бяха около 2,60/

# 406
От къде си купувате пъдпъдъчи яйца?
Миналия ден видях в Кауфланд Кичука, значи и в другите им магазини ще ги има.

# 407
  • о`майна лунна нощ е
И в изгревския има. В Билла също съм виждала.

# 408
Препоръчайте ми добър офталмолог.Оказа се,че съм с астигматизъм и късогледство,но ми се ще да чуя и второ мнение.Досега не съм имала проблеми от такъв характер и изобщо не знам накъде да се ориентирам.Благодаря предварително на тези,които ще ми отговорят.

# 409
Здравейте, искам да ви попитам къде в Пловдив и по-точно в Кършиака има пералня, не химическо. Тъй като моята се развали и не знам кога ще я оправят и дали ще се взима нова. Изключвам 5aSec, че там всичко е на бройка и една пералня от 4-5 кг ще ми излезе 30 лв минимум #Crazy

# 410
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър офталмолог.Оказа се,че съм с астигматизъм и късогледство,но ми се ще да чуя и второ мнение.Досега не съм имала проблеми от такъв характер и изобщо не знам накъде да се ориентирам.Благодаря предварително на тези,които ще ми отговорят.
Очен медицински център Света Петка Laserex - Пловдив, ул. Колхида - продължение, Транспортна болница, ет.3, Тел.: 032 / 210 601; 210 899 Ако решиш да ходиш, непременно си запази час  Peace
Това е филиал на Варненската. Имат много добра апаратура. Аз ходя при д-р Рачев и съм много доволна. http://st-petka-eyeclinic.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/%D0 … 0%BA%D1%82%D0%B8/

# 411
  • о`майна лунна нощ е
Астигматизмът не се лекува /аз съм с придобит такъв/, а късогледството се коригира с очила, така че според мен /без да претендирам, че съм права/ в оптика с добър лекар биха ти помогнали в избора на очила или лещи, като ще ти замерят точно стойностите на стъклата/лещите.

За лекар - баща ми посещава от години Луксор, тъй като има проблеми с глаукома и др. изменения вследствие на диабет и ЕГН. До тук се справят добре с удържане на положението. Операции не е правил.

Очила, които са ми правили офталмолог, са ми били ужасни за очите после. Така и не ги носих, защото ме докарваха до лудост с диоптрите и ъгъла, който беше измерен точно от лекарят.
Не издържах и отидох в оптика, където отново ме измериха - на апарата + стената, и резултатът е вече трети чифт /+ един слънчеви/ очила, които нося ежедневно без прекъсване.

# 412
Къде има най-голямо разнообразие и съответно най-ниски цени на медицинска козметика ?
Кои аптеки/магазини ?

# 413
  • о`майна лунна нощ е
Виждала съм в аптеките на Авеню. Друга, която е много добре заредена и пускат наистина хубави намаления, е аптеката на партерния етаж на Гранда. Когато имат намаление, наистина си заслужава. Далеч ми е и рядко ходя там, но моя дружка ги обикаля редовно.

Аз имам молба да ми препоръчате антимикотичен и дезинфектантен спрей за обувки. Минах през три аптеки /Марешки, Сейба и една, на която не и запомних името, но ми предлагат само варианти обезмирисител, а аз искам да е с дезинфекцираш ефект.

# 414
  • Пловдив
Търся си майстор за метални конструкции.

# 415
Аз се следя при д-р Теодосиева, но тя не работи със ЗК. И аз съм с леко късогледство и висок астигматизъм.

# 416
  • Plovdiv
Аз съм доволна и от намаленията на 36.6, но тази, която е на центъра, защото с тази на Билата на "6 септември" имат 2-3 лева разлика (което за мен е необяснимо).

# 417
  • Пловдив
Момичета,здравейте!  bouquet
Да сте виждали някъде из Пловдив да продават чугунените съдове LAVA?Гледах им сайта,но пишеше само за София  Thinking
Мерси предварително  Hug

# 418
Здравейте, къде могат да ми реставрират и подвържат няколко стари книги?

# 419
addicted2U на приятелка на скоро и подвързаха и зашиха един учебник, тя остана доволна. Каза, че е ходила в някакво копирно студио в пресечката на  Пловдивския университет.

Общи условия

Активация на акаунт