Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 699
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, решихме, че искаме да сложим коркова подова настилка в детската стая и сега съм в търсене на фирми, които предлдагат такава. Моля ако някой има лични впечатления и е доволен, да сподели Simple Smile
Успех в търсенето! А има ли конкретна причина да изберете точно корк за пода? Освен, че изолира добре. Предлагат ли достатъчно твърди варианти за под? До сега съм обръщала внимание само на стенни коркови облицовки.

Ами главно заради изолацията го избрахме - много хубави отзиви чух напоследък точно за коркови подове. Едно време много се бях навила, но цената ме спря, но сега вече има и по-достъпни варианти.

# 391
Здравейте, моля споделете за евтин и добър златар, от който сте доволни в Пловдив.

# 392
Здравейте!
Препоръчайте школа за курсове по френски, за възрастни, начинаещи   bouquet

# 393
  • Plovdiv
Crosswalk, аз всичките златни работи си ги взимам и давам в Сомаха. Това е златарския магазин до Римския стадион на Главната. Като цени не мога да ти кажа дали е евтино или скъпо, защото не съм правила сравнение.

# 394
Здравейте!
Препоръчайте школа за курсове по френски, за възрастни, начинаещи   bouquet

най-добре в  Алианс Франсез, провери дали скоро ще започват нови курсове за начинаещи, по принцип стартират курсовете през септември-октомври, но ако се събере група...

http://www.afbg.org/bg/bg_plovdiv/nous_contacter.html

# 395
Здравейте,вчера забелязах че имам дупчица на предното обзорно стъкло на автомобила,чувала съм,че някъде ги обработват по някакъв начин за да остане в този вид и да не тръгне цепнатина.Ще съм благодарна някой да помогне с информация.

# 396
За стъклото - зад бившия ресторант Чадърите. Там можеш да питаш някой и ще те упътят.

# 397
  • Plovdiv
За стъклото Мустанг, намират се на пътя за Труд от лявата страна е.

# 398
  • Пловдив
Благодаря за отговорите - сега е ред на Пловдив Simple Smile, за София следващия път. Ще гледам H&M i LC Waikiki за детето основно. За мен, ако нещо си харесам добре дошло. А още нещо някъде в центъра има ли магазина с обувки Гидо? Искам да меря, примемам идея за други магазини с български обувки естетствена кожа и ботуши.
[/q uote]
  Обувки Gido има в магазина на ул " Иван Вазов " № 49. То цялата улица е само с магазини за обувки, лично аз също много харесвам Gido. Преди всяка година ходих до аутлета им в Пещера.

# 399
Супер ще отида да разгледам.

# 400
От къде мога да купя лупа, трябва ми малка, може да е и сгъваема?

# 401
Погледни в магазините за левче.

# 402
Трапезица, златна си! Hug  bouquet През ум нямаше да ми мине, намерих точно каквото ми трябваше.

# 403
  • Пловдив
От къде си купувате пъдпъдъчи яйца?
Имаше един магазин за яйца на ул.Родопи, там дали има такива?

# 404
  • Пловдив
miraluba, на 30.12. гледах, че има в Кауфланд /Изгрев/, предполагам, че и в останалите магазини от веригата ще има.

Общи условия

Активация на акаунт