Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 700
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Да знаете къде в Пловдив правят парафинова терапия за ръце?
Някой правил ли си е и ефекта видим ли е?
 Rolling Eyes
Правила съм  маникюр с лак OPI и парафинова терапия на ръце, от Салон за красота Pretty Woman при Таня. Усещането е много приятно,хареса ми ,но само веднъж съм правила парафин.Редовна  съм  на гел лак , търпи около 20-22дни.

# 376
Мамчета, къде в Кършиака продават турския Pampers - Prima?

Доскоро купувах турска Прима от магазинчето на ул. "Средец" - успоредна е на "Победа". Ако ти трябват повече ориентири, пиши ми Simple Smile

# 377
Здравейте, решихме, че искаме да сложим коркова подова настилка в детската стая и сега съм в търсене на фирми, които предлдагат такава. Моля ако някой има лични впечатления и е доволен, да сподели Simple Smile

# 378
Здравейте! Искам да попитам МОЛ Пловдив ли е най-развит като търговски център и заслужава ли си да ходя в Галерия? Ще бъда в града за два дни и искам да обиколя по магазините. Интересува ме има ли магазин  на Пул анд Беър?

# 379
Не, няма магазин на Pull and bear в Пловдив. Аз си пазарувам от моловете в София, тук не мога да си харесам нищо, но, разбира се, това не озн. че ти няма да си харесаш нещо Wink

# 380
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, решихме, че искаме да сложим коркова подова настилка в детската стая и сега съм в търсене на фирми, които предлдагат такава. Моля ако някой има лични впечатления и е доволен, да сподели Simple Smile

Извинявай, че не отговарям на въпроса ти конкретно, но всеки път, когато някой попита за подова настилка за детска стая и се сещам за един виц.

-Добър ден, моля да ми препоръчате паркет за детската.
- Здравейте, госпожо, колко деца имате?
- Четири.
- По-добре асфалтирайте.

Успех в търсенето! А има ли конкретна причина да изберете точно корк за пода? Освен, че изолира добре. Предлагат ли достатъчно твърди варианти за под? До сега съм обръщала внимание само на стенни коркови облицовки.

# 381
Магазинът за бельо който е срещу Дома на красотата съществува ли все още ?  Rolling Eyes

Търся си хубави сутиени, които да не са пуш-ъп, или пък с твърда чашка. Абе не знам как да го обясня точно, да няма много пълнеж е идеята  Joy
Цена до около 30-на лева по възможност Simple Smile

# 382
  • Plovdiv
Девил роуз, по-добре е мол Пловдив от Галерията, на мен поне повече ми допада, но определено не може да се сравнява с моловете в Сф и аз основно от там си пазарувам.

# 383
  • о`майна лунна нощ е
Магазинът за бельо който е срещу Дома на красотата съществува ли все още ?  Rolling Eyes

===

Магазинът за бельо, от който пазарувам, е в основата на дома на красотата, посока джамията и съда. Не срещу него. Срещу Дома на красотата има малко магазинче за пижами /дамски, мъжки и детски/, спални комплекти, потници .... Но сутиени там не съм виждала. Той е за български стоки. Вероятно имаш предвид другия - който описах първо. Там стоката е италианска. Цените на сутиените са от 12 до над 60 лева за бройка.

# 384
Знаете ли от къде мога да намеря втора ръка Учебно помагало за кандидат-шофьори на издателство "Труд"?  Thinking
Не ми се дават 10-11 лева, за нещо, което ми трябва за няколко дни? Знаете ли някоя книжарница за учебници втора ръка, където биха продавали такова?

# 385
  • о`майна лунна нощ е
В тунелчето на сградата след Дом Левски в посока РДВР-то има книжарница за книги втора ръка. Дори, когато нямат налично това, което търсиш, може да се пусне заявка и ако го открият, звънят да отидеш да си го вземеш. Пускала съм така поръчки при тях и са ми намирали невероятни за издирване книги.

# 386
Благодаря за отговорите - сега е ред на Пловдив Simple Smile, за София следващия път. Ще гледам H&M i LC Waikiki за детето основно. За мен, ако нещо си харесам добре дошло. А още нещо някъде в центъра има ли магазина с обувки Гидо? Искам да меря, примемам идея за други магазини с български обувки естетствена кожа и ботуши.

# 387
  • Пловдив
Само, че H&M e в МОЛ Пловдив, а LC Waikiki в Галерията.

# 388
`ТуиГ, явно аз съм се подвела нещо. За същият магазин става въпрос, но не съм ходила от няколко години та съм загубила ориентир. Благодаря ти !   bouquet

... примемам идея за други магазини с български обувки естетствена кожа и ботуши.
Дарис на главната Simple Smile

# 389
  • Пловдив
Здравейте,трябва ми куклата Маша от филмчето ,,Маша и мечока,, От къде   мога да  я  видя  и закупя,искам да  е за гушкане -мека,а не пластмасова.Ако сте виждали  при коледното пазаруване да ме насочите към магазин.
Купих хубава мека кукла Маша преди месец от магазин Берьозка на бул. Христо Ботев. Дори има мелодийки. Около 30 лв. беше, но не знам дали още ги имат.

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 17:58 от Vanessa_MM

Общи условия

Активация на акаунт