Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 711
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Момичета помагайте !!!
Вчера без да исках счупих тавичката за лед ,която е под ледарката .В нея се събира готовия лед .
Самсунг е и е закупен октомври месец .Голям е и е доста скъп .Много се ядосах ,но да имате на идея дали някъде има резервни части ? Praynig
Благодаря !

В оторизирания сервиз трябва да знаят.Виж го в гаранцията
Огромно Благодаря   bouquet на момичетата за помощта .В понеделник започвам да зв.на всички номера на сервизи и дано да имам успех за тази част  Praynig

# 361
  • Пловдив
Здравейте,трябва ми куклата Маша от филмчето ,,Маша и мечока,, От къде   мога да  я  видя  и закупя,искам да  е за гушкане -мека,а не пластмасова.Ако сте виждали  при коледното пазаруване да ме насочите към магазин.

# 362
Най-голямо  разнообразие има в продавалник.
За гушкане са подходящи вариантите с пластмасова глава и дунапренено тяло, в лицето са много симпатични.
Цената им е между 20 и 30 лв.

# 363
  • гр.Пловдив
Отново повдигам въпроса, че ми е спешно.

Мацки, между детски център Марабу и детски център Дисни, кой е за предпочитане?

# 364
  • о`майна лунна нощ е
В Марабу не съм ходила, но през декември бяхме на рожден ден в Дисни. Ходили сме доста пъти там, но при това посещение момичетата, които се занимаваха с децата, ми направила много добро впечатление. За секунда не ги оставиха, пяха с тях, танцуваха заедно, игрите, които организираха бяха по-различни от обичайните. Щом на мен им направи впечатление, представете си децата как са изкарали. Определено ги похвалвам за анимацията. Не стоеше изкуствена и пресилена, а като забавление.

Не мога да кажа цени, тъй като бяхме гости на рождения ден, но щерката /та 5 и половина е/ ми даде заявка да празнува там.

# 365
Привет Simple Smile Само информативно да споделя, че Лего в Джъмбо няма  Peace Благодаря на всички за помощта  Hug

# 366
Мамчета, къде в Кършиака продават турския Pampers - Prima?

# 367

На търговиите на Брезовска.

# 368

Най голям избор памперси /пък и на най-добри цени/ съм виждала в едно магазинче, което се намира в пресечка на Брезовско шосе.  Уличката е тази, на която е паркинга на търговския център НОВА. /Където се помещава Чиполино/. Подминавайки паркинга, малко по-надолу от лявата страна има една автомивка, магазинчето с памперси е последното от редицата, гледайки към самата автомивка. Дано да става ясно.  

# 369
  • Пловдив
Някой със скорошни впечетления от кино Фейсис,Тракия?По-скоро дали е отоплено ме интересува  Grinning

# 370
  • Plovdiv
Аз бях преди около месец, беше си отоплено. Според мен киното е далеч по-добро от това в мола, поне за 3Д.

# 371
  • Пловдив
в събота мм води дребния - каза, че било много топло Peace

# 372
  • о`майна лунна нощ е
Гледахме Хобит с мъжа ми на 27.12.2014 г. Беше ни приятно в салона. Нито е било жега, нито са ни мръзнали краката. И аз го предпочитам за 3Д прожекции. Очилата са леки и не ти смачкват носа. Цената на билетите няма сравнение с другите кина, така че и по този показател ми е фаворит.

# 373

Най голям избор памперси /пък и на най-добри цени/ съм виждала в едно магазинче, което се намира в пресечка на Брезовско шосе.  Уличката е тази, на която е паркинга на търговския център НОВА. /Където се помещава Чиполино/. Подминавайки паркинга, малко по-надолу от лявата страна има една автомивка, магазинчето с памперси е последното от редицата, гледайки към самата автомивка. Дано да става ясно.  

Hug Супер се ориентирах с гугъл мапс. А дали имат от турския точно ще видим.
До търговиите не ми се ходи с количката. В събота работят ли търговиите?

# 374
  • Пловдив
Да знаете къде в Пловдив правят парафинова терапия за ръце?
Някой правил ли си е и ефекта видим ли е?
 Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт