Къде в Пловдив? - 55 тема

• 66 704
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Keara, препоръчвам Трансинг и по-специално Гочеви - баща и син. Спокойни и внимателни са. Simple Smile
http://www.transing.com/drivers.html

# 436
  • Пловдив
От мен препоръка за автошкола Рапид (в Тракия до гарата) - инструктора а Димитър

# 437
  • Пловдив
А аз да питам, знаете ли хубава фирма за смяна на дограма?  Решихме да сменим дограмата другия месец, нали сега правели и намаления уж, защото е мъртъв сезон.  Thinking Не съм решила категорично дали PVC или алуминиева, но май първото е по-хубаво.
Някой знае ли фирма, която работи качествено?  Flutter

От Ролпласт съм доволна аз. Качествена немска дограма има гаранция и са голяма фирма, та няма как да изчезнат след ден, два от пазара. Имат намаление в момента.

# 438
Може ли да ми препоръчате добър инструктор и автошкола. Имам книжка, но никакъв опит и искам няколко часа шофиране.

Авто школа "Гавазов и син" - Гиньо Митков. Мога и телефон да ти дам. В момента ги карам при него и съм доволна Simple Smile

# 439
  • Пловдив
Дайте идея къде да ми залепят срещу заплащане протектора на телефона?
В магазина, от който купуваме по принцип слагат, но ми отказаха, защото не бил купен от тях.

# 440
  • Пловдив
Знам, че не е съвсем по темата, но все пак ще питам. Simple Smile
Мнения за д-р Наташа Цилева и д-р Златка Кумчева?
Приемам и препоръки за други педиатри, работещи със ЗК, по възможност в Кичука.
Благодаря!

# 441
  • Пловдив
Дайте идея къде да ми залепят срещу заплащане протектора на телефона?
В магазина, от който купуваме по принцип слагат, но ми отказаха, защото не бил купен от тях.
А в някой от сервизите по Руски?Напр. още в първия,оранжев е отвън и е още в началото като идваш откъм гарата.

# 442
Някой питаше за прясно мляко в Тракия. От известно време виждам кола на Ваневи, Стряма пред Триумф (Сани). Днес попитах за графика - идват всеки ден, вторник и четвъртък са само следобед.

# 443
Търся дърводелец за изработка на дървени детайли (даже само за да ми нареже една греда на парчета с определени размери). Някой да знае такъв?

# 444
  • Майничка
Търся дърводелец за изработка на дървени детайли (даже само за да ми нареже една греда на парчета с определени размери). Някой да знае такъв?

Не съм сигурна дали работи още дърводелската работилница на операта, беше на ул.Каменица 1, пресечка на Родопи.

# 445
  • Пловдив
Някой питаше за прясно мляко в Тракия. От известно време виждам кола на Ваневи, Стряма пред Триумф (Сани). Днес попитах за графика - идват всеки ден, вторник и четвъртък са само следобед.
Тия ги знам,но доооста развалиха млякото и вече не взимам...след 2 неуспешни опита-спрях Crossing Arms

# 446

Не съм сигурна дали работи още дърводелската работилница на операта, беше на ул.Каменица 1, пресечка на Родопи.

Благодаря, ще проверя. Simple Smile

# 447
  • Майничка
С някакво много странно работно време бяха, до 14 или до 15ч.

# 448
Момичета,къде продават алуминиев профил за стъклени вратички
такива

Не за алуминиева дограма,а за вратички на шкафове.

# 449
  • Пловдив
Момичета,къде продават алуминиев профил за стъклени вратички
такива

Не за алуминиева дограма,а за вратички на шкафове.
Балкан Юг-но доста трудно ще го намериш къде е, ако не го знаеш.
http://www.balkanyug.bg/bg/catalogue/product/329

Общи условия

Активация на акаунт