Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 611
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Може ли да ми кажете от къде да си купя качествена дребна бяла техника за кухнята? Интересувам се за ел. кана, тостер и уред за готвене на пара, но и някои други.  Flutter
Не искам да пазарувам в Техномаркет и Технополис, заради ужасните истории с гаранциите и качеството на стоките, които съм чувала.  Confused
Можете ли да ме насочите към магазин където мога да намеря марки като Russel Hobbs например? Може и чуждестранни интернет магазини.  Peace

Най-голям избор и добри цени в Amazon.co.uk ще откриеш  Peace Също и отношение към клиента на светлинни години от нашите магазини  Peace Тази марка също я има там със сигурност.Само ще трябва да имаш предвид да слагаш преходници на уредите,но не е проблем.

# 646
ЛЪВИЦА, не искам от амазона, защото не ми се слагат преходници, а и цените са си по-високи от тези у нас, особено с тези скокове на валутите напоследък.  Confused

# 647
http://apteka.framar.bg/30020757/%D1%82%D0%B8%D0%B9%D0%BD-%D0%B4 … %D0%BB-isispharma

Здравейте! Къде мога да намеря тази маска за лице в Кичука?
Къде също мога да намеря прословутия конски шампоан? Четох, че бил много хубав и искам да го пробвам! Благодаря Ви предварително! Simple Smile

# 648
Виж сайта на Стоп2Шоп,дребна техника взимам от тях,стоките са английски,имат и гаранция! Peace

# 649
  • Пловдив
Здравейте!
Някоя от вас да използва услугите на "Ситигаз"? Имам няколко въпроса относно обслужването, цените, както и дали си заслужава инвестицията. Ще се радвам някой да ми отговори от собствен опит. Благодаря предварително! Simple Smile

# 650
ЛЪВИЦА, не искам от амазона, защото не ми се слагат преходници, а и цените са си по-високи от тези у нас, особено с тези скокове на валутите напоследък.  Confused

Можеш да видиш и в немския Амазон,там са с европейски щепсели,но според мен в английския е по-евтино.Иначе магазини за английски стоки в града колкото искаш,но пак са с английските щепсели.

# 651

Можеш да видиш и в немския Амазон,там са с европейски щепсели,но според мен в английския е по-евтино.Иначе магазини за английски стоки в града колкото искаш,но пак са с английските щепсели.

Хахах, мислим еднакво, точно приключих да разглеждам там, цените са си доста добре. Някой може ли да препоръча надежден превозвач от Германия до тук? Ще разгледам и в раздела за пазаруване в чужбина, но всеки отзив ми е важен.  Flutter  bouquet

# 652

Хахах, мислим еднакво, точно приключих да разглеждам там, цените са си доста добре. Някой може ли да препоръча надежден превозвач от Германия до тук? Ще разгледам и в раздела за пазаруване в чужбина, но всеки отзив ми е важен.  Flutter  bouquet

http://www.uktobg.com/

# 653

http://shopping-feya.com/de.html

Peace Peace Peace

# 654
Здравейте! Искам да попитам за магазини за детски колички, от малък град съм и няма никакво разнообразие тук. Обмисляме разходка до Пловдив да разгледаме моделите, за да се ориентирам към коя точно марка да се насоча и после да си я поръчам онлайн. Видях списъка от 1-ва страница, но незнам колко е актуален, затова ще помоля за съвет къде има по-вече модели и си заслужава да се разгледа. Благодаря предварително!  bouquet

# 655
Вис Виталис
Хиполенд
Джъмбо

# 656
За сега съм се насочила към полските марки, но в Джъмбо и Хиполенд мисля че ги няма, във Вис Виталис дали ги предлагат?

# 657
  • Пловдив
Може ли да ми кажете от къде да си купя качествена дребна бяла техника за кухнята? Интересувам се за ел. кана, тостер и уред за готвене на пара, но и някои други.  Flutter
Не искам да пазарувам в Техномаркет и Технополис, заради ужасните истории с гаранциите и качеството на стоките, които съм чувала.  Confused
Можете ли да ме насочите към магазин където мога да намеря марки като Russel Hobbs например? Може и чуждестранни интернет магазини.  Peace
Може да видите и тук-представител е и продават на место.Има контакт в сайта
http://www.arnica-bg.com/productov-katalog

# 658
За сега съм се насочила към полските марки, но в Джъмбо и Хиполенд мисля че ги няма, във Вис Виталис дали ги предлагат?
Касида предлагат X-Lander, също и Чиполино, но не знам какво предлагат, само веднъж съм влизала в магазина. Вито Де Симоне за Пег Перего.

# 659
  • Пловдив
Малечко?  Thinking

Уреди Russel Hobbs съм виждала в Метро.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт