Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 606
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Полски колички има в "Касида". Мисля, че и във "Вис Виталис" ми предлагаха, но не помня марка.

# 661
  • Пловдив
Здравейте, може ли за съвет за свестен педиатър, който не работи със здравната каса и по възможност да е в Смирненски.
Д-р Пепеланов в "Селена".

+1  Peace
Нищо лично.Но два пъти лежим в Пълмед след лечение при него.Следил ни е до година и половина.Мил и внимателен е.Тогава не работеше в Селена.Ходила съм в кабинета му на Родопи.
Аз лично ходя при Тулумбаджиева и Данева в Пълмед.Попадала съм и на други педиатри там и съм сравнително доволна

# 662
  • Plovdiv
Много детски колички има в магазина на Макском (май така се казваше) на пътя за София и на брезово срещу търговиите. Съжалявам ама днеска съм много зле с имената....  Embarassed Embarassed Embarassed

# 663
Здравейте, може ли за съвет за свестен педиатър, който не работи със здравната каса и по възможност да е в Смирненски.
Д-р Пепеланов в "Селена".

+1  Peace
Нищо лично.Но два пъти лежим в Пълмед след лечение при него.Следил ни е до година и половина.Мил и внимателен е.Тогава не работеше в Селена.Ходила съм в кабинета му на Родопи.
Аз лично ходя при Тулумбаджиева и Данева в Пълмед.Попадала съм и на други педиатри там и съм сравнително доволна

А каква е цената на прегледа в Пълмед и чака ли се много за преглед?

# 664
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам за магазини за детски колички, от малък град съм и няма никакво разнообразие тук. Обмисляме разходка до Пловдив да разгледаме моделите, за да се ориентирам към коя точно марка да се насоча и после да си я поръчам онлайн. Видях списъка от 1-ва страница, но незнам колко е актуален, затова ще помоля за съвет къде има по-вече модели и си заслужава да се разгледа. Благодаря предварително!  bouquet
Най-голям избор на качествени детски колички според има в Baby Life Малечко.Намира се на бул. Санкт Петербург № 131(до "Технополис").Това е ако търсиш нещо качествено и различно от Бертони и Чиполино.Там не продават такива.За споменатите две марки можеш да провериш във Вис виталис.

# 665
  • Пловдив
В Пълмед, в приемния кабинет, лекарите се "въртят" по график. Как точно да уцелиш предпочитан лекар, особено, ако ти е спешно. Моето дете Данева го следи от новородено и ни приема по всяко време след лична уговорка.....Затова не посочих лекар от Пълмед.  Peace

Пред кабинета в Пълмед е тясно, задушно и ако има много хора е непоносимо. Веднъж само съм я водила там, за контролен преглед, и умрях от ужас да не прихване нещо друго. Не се дишаше буквално. Добре, че има вход с врата и държах през повечето време вън на студа и дебнех да не си пропуснем реда, защото по това време нямаше записване на часове, отиваш и чакаш. Лекарката ни вижда, че сме там, знае, че сме за бърз преглед, но не може да прередиш останалите......Дано да са го оправили това, защото е много неприятно.  Peace

# 666
  • Пловдив
Моля, за препоръка за ендокринолог,ако е в Тракия още по-добре! Peace

# 667
Къде в Пловдив могат да се купят тези ортопедични стелки от корк
http://www.bmg2007.com/stelki/ortopedichni-stelki-komfort-a-detail

# 668
Можете ли да ми кажете за някое романтично местенце в Пловдив. Ще идваме с моят приятел в Пловдив за Свети Валентин и нямаме идея какво да посетим. Също така ме интересува и ресторантче с хубава кухня, стилно, но не прекалено снобско. Благодаря предварително Simple Smile

# 669
Аз бих препоръчала р-т Poco Loco - мексиканска и италианска кухня. Името звучи тъпо Laughing, но обстановката вътре е много стилна и приятна, без да е снобска. Само един път съм ходила, обаче много ми хареса Peace

# 670
Благодаря, със сигурност ще го пробваме някога, но за 14-ти казаха, че нямат места Sad

# 671
  • Пловдив
Мисля, че на пешеходния мост ги гледах. Има магазин с чехли и стелки. Утре ще проверя.
В подлеза на четв ртък пазара проверявала ли си? Там правят по мярка ортопедични  Peace

# 672
  • Пловдив
Ataraxia , Южен полъх 2 /до Полиграфията/, ще имат някаква програма, а кухнята е страхотна  Peace персонала е много мил.

# 673
Мисля, че на пешеходния мост ги гледах. Има магазин с чехли и стелки. Утре ще проверя.
В подлеза на четв ртък пазара проверявала ли си? Там правят по мярка ортопедични  Peace

Намаше ли магазин за ортопедични стелки и обувки до дома на младоженците?

# 674
Срещу природо-научния музей магазинът за Шол-обувки затвори. Благодаря за идеите,ще предам информацията.
Усмихнат ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт