Къде в Пловдив? - 55 тема

• 65 586
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте  Hug
Можете ли да ми кажете къде в Пловдив и по точно в Кичука продават памперси на бройка /на Памперс/
Малкия отдавна не ползва вкъщи, но за яслата като спи ми искат поне до плолетта да му слагат, а не ми се взима цял пакет, понеже ще останат  Whistling

# 676
  • Plovdiv
Момичета, някой беше питал за пижама на Замръзналото кралство...Вчера случайно във Фейсбук попаднах на някакъв сайт  NaNNI и там видях, че имат детски на въпросното филмче.

# 677
Някой дали знае плучиха  ли Розов цвят  при Надя(сергията с био продукти)  на Четвъртък пазара?  Или поне Самодивкото Биле  newsm78

# 678
Къде да намеря магазин за бонбони /детски - желирани, цветни, плодови../? Трябват ми по-скоро в определени цветове, отколкото вкус...

# 679
Къде да намеря магазин за бонбони /детски - желирани, цветни, плодови../? Трябват ми по-скоро в определени цветове, отколкото вкус...

В магазина за бонбони на Пешеходния мост  Peace

И да питам между другото,Природонаучният музей работи ли вече?Помня,че беше дълго време в ремонт,но нямам идея приключил ли е  Rolling Eyes

# 680
  • Пловдив
ЛЪВИЦA, музеят все още е в ремонт.

# 681
Лъвица, благодаря!

# 682
  • Пловдив
Желирани бонбони продават и в МОЛ Пловдив м/у 2 и 3 ет.

Ще правим ремонт и искам да продам цялата спалня и холовия диван. Има ли оказиони в Пловдив за стари мебели? Или единствения вариант е OLX  Rolling Eyes

# 683
Моля, за препоръка за ендокринолог,ако е в Тракия още по-добре! Peace

д-р Мария Генева - приема в медицинския център, който е в Гранда, на етажа на Писанец.

# 684
  • Пловдив
ninand миналата година продадох детското в OLX

# 685
  • Пловдив

Детски неща се търсят повече от другите. То, че ще ги пусна в OLX, но ми се иска да имам още един вариянт.

# 686
Виждала съм ги и в магазин на Събота пазара, ако там ти е по-удобно.

# 687
  • Пловдив

Детски неща се търсят повече от другите. То, че ще ги пусна в OLX, но ми се иска да имам още един вариянт.
Зад халите в Кичука има магазин за мебели втора употреба.Може да питаш там.  Peace

# 688
Здравейте!Препоръчайте ми класически хомеопат,моля!

# 689
  • Пловдив
Перах, наблизо ми е, ще проверя. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт