Габриел Гарко, "Чест и уважение"... и още италианско - тема 20

• 54 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Швейцария
Имаме нова звезда  #Crazy Мария  Hug говорили ти нещо  newsm78
....
героинята и се казва Алина

Привет момичета  Hug

Новата, като че ли участваше в скуадрата 3 или 4 сезон  newsm78 не си спомням точно, а и забравих каква ѝ беше ролята  hahaha Мисля, че е бивша миска и модел. Нямам много впечатления от нея, защото не съм я гледала никъде другаде.
Ами това за март месец, че тогава ще го излъчват  ooooh!.... ако го направят, направо ще изненадат и маймуните  hahaha

# 466
ООО , Кали  Hug .... и комисар Рола се обади

.....да пита Блубел как е  Heart Eyes и да каже ...да потърпим още малко  #Crazy искаме , не искаме  Joy Joy Joy  " Честта ......4 " ще я излъчат СКОРО  Mr. Green
....веднага след като излъчат новия филм .....който още се снима  Sick " .....сина  "  hahaha пак ми избяга точното име  ooooh! ще взема да си го запиша на  работния бележник  #Crazy

Не ме кефи този човек и това е!
Прекалено е напомпан, грубоват...

Но ако Габриел не се "покаже на светло" още малко.
Давам му два месеца срок, ще се насиля да му стана фенка на комисаря.
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 467
  • Швейцария
Днес моя предпочитан комисар Марко Боччи стана баща. Бебето се казва Енеа...По странно име не бях чувала  Rolling Eyes Да му е честито   bouquet

# 468
Значи така, до днес беше с Габриел, сега ще се "насилваш" за нови начинания Joy Joy Joy Joy
ПП. /Пардон, мислех, че ддд е написала поста, че ще става фенка на комисаря и ще се откаже от Габриел Joy Joy Joy/ ooooh!
Пази си здравето...точно ти, дето си най-вярната фенка на Гарко....виж ние с Кали Hug по ставаме за тези смени, щото сме си универсалистки от малки rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Аз пък снощи чинно си изгледах по БНТ1 втория епизод на "Страх да обичаш"...леко филмче, направо се приближава до приказка...приятно и забавно, но и с интрижки, харесва ми! Peace

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 20:26 от lia-martin

# 469

Ами това за март месец, че тогава ще го излъчват  ooooh!.... ако го направят, направо ще изненадат и маймуните  hahaha

Мария  Hug Hug Hug
Според мен , ако успеят за ТОЗИ март , дори себе си ще изненадат  Mr. Green

Честито на Боччи  Heart Eyes

# 470
Днес моя предпочитан комисар Марко Боччи стана баща. Бебето се казва Енеа...По странно име не бях чувала  Rolling Eyes Да му е честито   bouquet

И от мен честито!  bouquet Енеа - много ми харесва името Peace
Мария Hug

# 471
Лия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кали ще се  " насилва " с комисаря , и то САМО ако Гарко не се покаже на светло  Naughty аз си го обичам  , в дискотеки , на снимки , дори и с МУСТАЦИ   #Crazy Mr. Green , само в Ebay нещата куцат ......никой не иска да го купи , но има още 5 дни  Heart Eyes

# 472
Е как да не го обича човек  #Crazy #Crazy #Crazy

......

# 473
Само за сравнение ....агресивната нова реклама на мъжката линия на Версаче  Heart Eyes

Скрит текст:

# 474
...."само в Ebay нещата куцат ......никой не иска да го купи , но има още 5 дни  Love
"

Скрит текст:
Поправих си поста с послепис, който е в началото на предишния ми пост Joy Joy Joy
За ибей сигурно наддаваш веднага щом се появи някой купувач, та не им даваш на желаещите да дишат Laughing Да видим на последния ден какво ще става hahaha

# 475

Хубави сънища! Heart Eyes

# 476
Привет момичета Hug,може ли да ви попитам нещо Simple Smile
Загледах по кино нова сериал на име "Въпрос на чест",мисля че е същият този вашият и го хванах от серия дето Тонио излиза от затвора и започват да обират камиони,това ли е филма и това ли е началото,или съм изпуснала доста.Моля newsm17някой да ме осветли,благодаря предварително  Heart Eyes

# 477
Здравейте момичета  ooooh! ooooh! ooooh! Да ви покажа с каква снимка  ни изненадаха от култовата страница  " Честта......4 "  Sick #Crazy #Crazy #Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
Калпазанче Hug, добре дошла    bouquet Днес в нашата тема тук е особено оживено hahaha

Не разбрах на какво кино гледаш Чест и уважение, ето ти линк на сериала, не съм проверила дали ги има всички сезони, но поне ще се ориентираш същия сериал ли гледаш Peace

http://vbox7.com/collection:1849061?&page=1

# 479
Привет момичета Hug,може ли да ви попитам нещо Simple Smile
Загледах по кино нова сериал на име "Въпрос на чест",мисля че е същият този вашият и го хванах от серия дето Тонио излиза от затвора и започват да обират камиони,това ли е филма и това ли е началото,или съм изпуснала доста.Моля newsm17някой да ме осветли,благодаря предварително  Heart Eyes

Здравей  Hug точно това е началото на филма - първи сезон . Изпуснала си само 2 серии предполагам , но можеш да ги гледаш във VBOX

http://vbox7.com/play:dec7da3f1f

Общи условия

Активация на акаунт