Haya Labs - отзиви

• 39 641
  • 19
  •   1
Отговори
Здравейте!
Имате ли впечатления от продуктите на фирмата Хая Лабс? Предлагат различни хранителни добавки на доста изгодни цени.

http://fhl.bg/products/brand_listing/131/haya-labs.html

Като прочетох името, в началото помислих, че става дума за Хималая, която дълги години е препоръчвана от в. Лечител и имат мн добри продукти. Че даже и етикета малко наподобява.

Притеснява ме да не се касае за някакъв вид имитатори...  newsm78

Някой ползвал ли е?

# 1
  • София
Haya Labs са американски продукти, които се внасят от Сила бг.
Добри са, но са доста скъпи спрямо подобни български продукти на пазара.

# 2
Здравей, utro77!

Да, американска марка са - натурални продукти, билкови екстракти, витамини, минерали, доста продукти имат.
Ползвала съм жълтия им кантарион, комплекса за кожа, коса и нокти, а наскоро взех на леля ми един витамин за остеопороза, че има проблем. Аз лично съм доволна. Като бях малка доста антибиотици изпих и сега вече гледам да редувам билки, добавки, хомеопатия както по време на заболяване, така и превантивно, когато е възможно разбира се. Заради желанието ми да избягвам традиционните лекарства от няколко години внимавам кои продукти как ми се отразяват. Така например прехвалените уринали хич не ми помогнаха, но пък случайно си намерих българска фирма, на която червената боровинка е много добра. също така открих на кои фирми имуностимулантите имат ефект при мен и на кои - наямат - тук беше обратното - спечели друга американска марка, а европейската загуби.
За хая лабс мога да кажа, че това което съм пробвала няма да го сменям, защото има резултат.
Взимам си ги от сила бг, там доста често имат отстъпки и промоции, пък и ми е по-лесно онлайн.
Успех!  Peace

# 3
И аз ползвам едно yohimbe  на haya, не съм имала такъв резултат от хранителна добавка. А и не знам как винаги се намира някой, който да оплюе която и да е било марка, че се прави някъде в България, в нечие мазе...

# 4
  • София
Правят се в САЩ, но там нямат сайт, не са популярни. Сила са ги намерили и ги внасят.

# 5
Щом действат, смятам, че всичко е наред....

# 6
Ами честно да си кажа, че аз много много не вярвам на подобни "разследвания", защото работя в доста голяма фирма, със сериозна конкуренция и перманентно попадам на подобни хора, които се правят на Робин Худ и ужким помагат на хората... Не съм склонна да повярвам...

# 7
И аз знам, че се произвеждат в щатите... В интерес на истината най-доволен съм от тяхното йохимбе. Не искам да навлизам в подобни хорейшиовски неща, според мен щом нещо работи е окей. А и цените са им конкурентни.

# 8
  • Sofia
Премахвам няколко публикации не заради съдържанието им, а заради опитите на потребители съзнателно да заобикалят или грубо да нарушават правилата на форума.
Всеки има право да изкаже мнението и отношението си по темата, ако го прави коректно.

# 9
  • София
Превела съм над 100 описания на продукти на haya. Гледам, че от известно време са ги махнали от сайта. Който има желание, може да ги провери чрез БАБХ! Има нещо гнило...

# 10
Да, ползвам хая и съм адски доволна. Другото, което е, дали Вие имате представа къде се произвеждат добавките, които влизат като внос? Вашият случай ми се струва малко патологичен Simple Smile

# 11
  • София
Започвам да се съмнявам дали въобще са внос. Или се правят в някой от малките цехове в Дупница, пълнят се в шарени шишенца и това е.

# 12
Според мен взимат някакви евтини неуспешни добавки и прехвърлят в нови шишенца под името Haya Labs в някое дупнишко мазе и както казват господарите на ефира: "ай чиститу"

# 13
  • София
A 2014, когато аз се занимавах със Сила и Хая, нямаше ни американски, ни английски сайт, ни нищо.
И всъщност нямаше английско описание на продуктите.

Обясниха ми, че те били американски, ама там не били популярни. Затова нямали материали за тях. Което много ме учуди, тъй като американците много държат на маркетинга и ПРа на всякакви марки и винаги имат материали за каквото поискаш. А когато си официален дистрибутор, ти предоставят един куп материали. Тук нямаше.

Аз пишех описанията на английски!

# 14
  • София
Явно измамите са им метод на действие отдавна.
Аз, например, още ме е яд на тях, защото ми дадоха да подпиша Граждански договор. После им поисках Служебна бележка и други документи, които вървят с плащанията по договора, тъй като плащах данъци, трябваха ми за детската градина и т.н. И се оказа, че са ми дали да подпиша едно листче, колкото да се радвам като идиот! Този договор не е заведен никъде и плащанията не са отчетени. А бяха над МРЗ. Като ги притиснах за документите, обидено спряха всякаква кореспонденция с мен.

Общи условия

Активация на акаунт