Haya Labs - отзиви

• 39 669
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
А добавките качествени ли са всъщност или не?

# 16
Единственото, което съм купувал за първи и последен път от тях, бе сублингвална форма на витамин В12.
Малки розови таблетки, които уж се разтваряли под езика. Метилкобаламин, защото цианкобаламина не е толкова ефикасен

Разтварят се, ама за около час...с доста неприятен, тебеширен вкус

айде, мерси  Twisted Evil

# 17
  • София
Определено приключих с Хайя лабс, както и със сайта Сила Бг.
На Хайя Лабс купувах само вит. К, на която си намерих аналог без проблем.
Сайта Сила Бг  ... там вече нещата са мътни и кървави. То са мулти левъл истории, то е чудо. То са степени, то са точки, то е печелене на пари, то е не знам какво. Дори елементарно ЛС не можеш да си видиш, да не говорим да правиш, това, което уж предпоставя твоето печелене на пари.
Абсолютна мъгла с големи претенции.

# 18
  • София
Винаги им е бил зле сайта. Като плащат стотинки да го поддържат. Нали аз им пишех описанията. И вървя по сайта. Един ден той се размести, а те ми казват - ама ти защо не си направила тези продукти?
А аз съм направила първите 50, които съм хванала. А отпред идват примерно четвъртите 50.
Абе, май...та им.

# 19
Иван Давидов. Пич сканирах баркода на протеина, който пия на Хая Лабс излиза ми CA/US  с приложение от Google Play... Плюс, че се продава в доста сайтове както и чуждестранни, намери си работа по-добре и спри да се правиш на палячо не ти отива. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт