Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 608
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Толкова много ме развълнувахте, мили мои дружки, благодаря ви, че винаги сте до мен!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз още не мога да се зарадвам, ужасно ме е страх да не се получи като предишния път, за това ще треперя докато чуя сърчицето.

За имплантационния прозорец да споделя, трансферът ми трябваше да бъде на 6-ти ден, но се оказа, че ембриончето започва да се разпуква на 5-ти ден и няма да издържи. Ембриолозите не искаха да го замразяват и размразяват за няколко часа, а Стаменов държеше много на пресен трансфер заради много доброто качество. Уточни ми, че при стимулация леко се измества импл. прозорец и ми направиха трансфера на 5-ти ден късно вечерта.

# 76
Ето затова е изключително важен индивидуалният подход  Hug Следваща крачка - сърчицето, и само да кажа, че притесненията и след това си продължават, че и след раждането.

# 77
Връщам се назад във времето с една година и с умиление си спомням предколедното трепетно  очакване на. чудото. И ето, че се случи. Само два дни преди Коледа видях така жадуваните седем години две черти. Получих най- хубавия подарък. в живота ми. А сега нашето Чудо спи до мен и не мога да спра да й се усмихвам. Пожелавам това щастие на всички вас. Не спирате да вярвате. В най- добрите ръце сте. Успех. на всички. babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Как да не се разплаче човек, като чете такива постове  newsm53

Момичетааа, ЧХГ 409,78 на 11-ти ден, не мога да повярвам.  Heart Eyes
Честито, това е най-хубавият коледен подарък, успешен финал   bouquet

# 78
Здравейте,

Иля, честито, падна ти се най-хубавия подарък за Коледа. Пожелавам ти безпроблемна бременност и ревлив край   bouquet

Искам да ви питам, възможно ли е тест за бременност да е - и да сте бременна. Вече ми закъснява три дни, а теста на първи ден закъснение е отрицателен. Ние сме с мъжки фактор, но ММ пие хапчета от един месец, а на мен за първи път ми проследиха овулацията и действахме доста активно. Чудя се, дали е възможно сама да съм си спряла Ц с моите мисли....  newsm78
Днес сутринта имах съвсем леко червеничко и до там.

# 79
Момичетааа, ЧХГ 409,78 на 11-ти ден, не мога да повярвам.  Heart Eyes

Иляяяяя, много се радвам за теб! Тихичко честито и ти пожелавам успешен финал! Praynig

# 80
  • София
Честито,Иля!  Hug Толкова е хубаво да четеш такива постве!
Моята цветната снимка ми я дадоха на същия ден . Шефи я видя,коментира и след това ми я даде.Ако искаш може да ти я запишат и на диск -цена 15 лв. Цена 243 с ПКК и упойка.Информацията от началото на декември.

# 81
Иля Честито и от мен.Стискам палци скоро да чуеш сърчицето на бебчо и да се успокоиш  Hug
Zori_f -изчакай още ден два и направи кръвен тест Peace

# 82
Иля, благодарим ти, че ни правиш съпричастни.
За мен беше изключително важно да прочета, че в клиниката, екипът е проявил към твоя случай индивидуален подход. Че всички са положили много труд и себеотрицание.
И с този твой пост ти вдъхна на мен кураж, вяра и надежда за моя случай, които толкова силно ми бяха нужни точно в този момент.
  bouquet

# 83
Искам да ви питам, възможно ли е тест за бременност да е - и да сте бременна.
Да  Peace Щом ти закъснява 3 дни, те съветвам утре да направиш един кръвен - ако е положителен, може да ти включат малко прогестерон за подпомагане.

# 84
Здравейте и от мен, влизам в новата темичка с надежда, че и моето Коледно чудо се е случило.
След 7 години борба, сменени 5 клиники, 14 пункции /последните 5 при д-р Стаменов/ след 6-ия трансфер /1-ви при д-р Стаменов/ видях първия си положителен тест, надявам се приказката да продължи докрай.
Пунктирахме 1 яйцеклетка на ЕЦ и док. реши че ще правим смесен трансфер, понеже имах 1 замразено бластоцистче, но прясното спря развитие и върнаха само снежинката.
На 11-ти ден ЧХГ -52, на 14-ти ден /днес/ ЧХГ -120, мислите ли че е ОК, акушерката днес каза че е добре.
Когато пуснах първото ЧХГ пуснах и ТSH, което излезе 3,29 което малко ме притесни и утре съм при ендокринолог за консултация, може би ще ми вдигне дозата на л-тирокса, сега пия по 50 мг.

Последна редакция: нд, 14 дек 2014, 17:58 от Pingvin4e

# 85
  • София
Pingvin4e, нисичко е мааалко, ама те тия от женски пол са така, да знаеш  Laughing
много ти се радвам   Mr. Green

# 86
Бамба, от твоята "уста" /клавиатура/ в божиите уши  Hug

# 87
Иляяяяяяяя  newsm44 от известно време ти следя последния трансфер и ти стисках палци. Много се радвам за теб. Като знам само през какво мина и не се предаде. Такова ЧХГ на 11-ти ден и то на един ембрион е повече от идеално. Стискам палци за сърчицето и за успешна бременност до финала  Hug
Пингвинче, даже и да е нисичко, това, че се удвоява през 48 часа мисля, че е добър показател. Стискам палци и на теб.  Hug

# 88
  • Пловдив
Честито на Иля и стискам палци за сърчице! И аз да споделя една добра новина - на вчерашния преглед д-р Стаменов видя и сакче и жълтъче и сега чакаме следващия път да чуем сърчице... Ох, надявам се всичко да е наред, че и аз не смея да се зарадвам истински още.

# 89
Еееееее  много хубави новини и то в самото начало на темата. Много ми харесва първата страничка. Поздравления за авторката.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт