Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 607
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Еееееее  много хубави новини и то в самото начало на темата. Много ми харесва първата страничка. Поздравления за авторката.   bouquet
Synni_ благодаря ти за поздравленията! Hug Hug Hug Искам всяка една от вас да гушне своето най-голямо щастие - собсвеното си дете (дечица)!

# 91
Честито, Иля ! Зарадвай се !   bouquet
Момичета, престои ми 4-ти трансфер и  се чудя утрогестана в деня на трансфера поставя ли се или се пие ? Досега съм го пила. И още нещо ако някоя от вас е пила витамини за бременни преди трансфера, дали доктор ги е спирал до теста ? Ще се радвам ако споделите  Simple Smile

# 92
  • София
Днес след 48 часа ЧХГ 942.75.
Обаче ТСХ 2,49, струва ми се високо и записах час при Начев.

# 93
  • В сърцето на любимия човек
Браво, Иля  Hug След няколко дни ще можете да видите точицата  Heart Eyes
ТСХ е скочило от бременността, добре си направила, че си запазила час за Начев  Peace

# 94
Здравейте, правихме опростена спермограма, тази която струва 50 лв и излезна, че имаме влошена морфология, не помня процента, но попадаше в процентите, които отговарят на проблеми с оплождането. Не знам дали някой ще се ориентира в това което пиша. Действително, при първия ми опит имах неоплодени яйцеклетки, но ембрионите бяха ок. Сега се чудя трябва ли да пуснем спермограма по Крюгер и ако да, колко струва? Лекарката ще ми каже най-добре, но ще се видим чак след нова година, затова ще се радвам на мнение.   bouquet

# 95
Честито Иля. Браво на екипа и на теб! Леки и спокойни 9 месеца ти пожелавам.  Хубаво да ни орисаш тук всичките до една!  Hug  Hug

# 96
Леле какви новини чета!!!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Иля   bouquet  bouquet  bouquet
А Pingvin4e ти толкова много ме изненадааааааа!!!!!! /звънни ми че пак ти изгубих номера -хахахахахаха/

# 97
  • Пловдив
Здравейте дами, до какъв период посещавахте д-р Стаменов, след като забременяхте? Той все пак се занимава с проблеми до забременяването и  не ми се струва много приемливо да му отнемам времето за проследяване. Чудя се, дали след 8-10 г.с. да не се преместя да ме проследява някой специалист в Пловдив (тепърва трябва да търся и препоръки са добре дошли) и само в някакви по-екстремни ситуации (не дай Боже) да записвам час при д-р Стаменов.
Благодаря!

# 98
До БХС и ти не му отнемаш от времето, а той е този, който ти казва, че иска да те види да кажем след 10-12 дни. Освен това държи БХС да бъде направен там, но естествено ти си решаваш. Аз правих всичко, което той ми казваше и след БХС си останах там за ФМ. Иначе на ЖК съм си във Варна. Само последната ФМ, на която ме извика доки в края на 7-ми месец смятам да я правя във Варна, защото не ми се пътува толкова в напреднала бременност.

# 99
  • Пловдив
Здравейте дами, до какъв период посещавахте д-р Стаменов, след като забременяхте? Той все пак се занимава с проблеми до забременяването и  не ми се струва много приемливо да му отнемам времето за проследяване. Чудя се, дали след 8-10 г.с. да не се преместя да ме проследява някой специалист в Пловдив (тепърва трябва да търся и препоръки са добре дошли) и само в някакви по-екстремни ситуации (не дай Боже) да записвам час при д-р Стаменов.
Благодаря!

bambucha_85 относно проследяване на бременност в Пловдив бих ти препоръчала д-р Троянчев, страхотен лекар и много голям професионалист. Ако решиш пиши ми на лични ще ти дам координати.

# 100
  • Пловдив
До БХС и ти не му отнемаш от времето, а той е този, който ти казва, че иска да те види да кажем след 10-12 дни. Освен това държи БХС да бъде направен там, но естествено ти си решаваш. Аз правих всичко, което той ми казваше и след БХС си останах там за ФМ. Иначе на ЖК съм си във Варна. Само последната ФМ, на която ме извика доки в края на 7-ми месец смятам да я правя във Варна, защото не ми се пътува толкова в напреднала бременност.

Благодаря Съни! За щастие разбрах всички съкращения Wink. Да, той си ме извика да ида след седмица, но на други познати им беше казал, ако искат да се запишат на проследяване в Пловдив, вместо да пътуват. И на мен не ми се пътува в напреднала бременност, но наистина мисля, че най-добре и БХС и ФМ да ми ги направят в Надежда.

Общо взето сондирам за мнения Simple Smile

# 101
Намесвам се по отношение на споменатото име на д-р Троянчев. Аз бях бременна, а плодът беше спрял да се развива, и бях започнала да вдигам температура. Когато се обадих на д-р Троянчев и му казах, че няма тонове плода, че трябва да се констатира, дали е спрял да се развива, за  да се предприеме отстраняването му,беше  ден събота, той ми даде някакъв далечен час, за да ме прегледа ехографски. В този ден звънях на много лекари от гр. Пловдив, защото се налагаше преглед на по-модерен ехографски апарат. Повечето казаха, че това е почивният им ден.
 Единственият лекар,който ми зададе няколко въпроса, и констатира, че случаят е спешен беше д-р Даскалов. А аз дори не му бях и не съм му пациентка.
 Но приятелката ми е много доволна от д-р Троянчев.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 20:07 от Анонимен

# 102
Днес след 48 часа ЧХГ 942.75.
Обаче ТСХ 2,49, струва ми се високо и записах час при Начев.

Отиди веднага, не чакай часа, ако е след доста време. Браво, добро ти е ЧХГ-то.

# 103
Не бих се бъркала, ако не беше казала, че търсиш съвет, но от Троянчев бягай далече. Ако искаш мотиви - пиши ми на лични. Аз и от Даскалов не съм с особено добри впечатления, но става въпрос като репродуктивен специалист.

# 104
Бамбуча, моя приятелка, която забременя в Надежда следеше бременността си в клиниката.
Мисля, че предлагат някакъв пакет.Попитай и ни пиши тук да споделиш.
  Екипът за следене на бременност от клиниката  е много добър, а  тя имаше трудна бременност и всичко завърши успешно.

Последна редакция: пн, 15 дек 2014, 20:09 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт