Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 679
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, вече не знам какво да мисля... На 11-ти ми беше първият трансфер от първото и надявам се последно инвитро и както се досещате всеки ден до 14-тият (на 25.12 - Коледа Simple Smile, когато ми казаха да си направя тест минава много бавно... Това, което ми притеснява, че въпреки всички хапчета Но-шпа, които пия вече няколко дни имам болки все едно всеки момент ще ми дойде цикъла.
Това нормално ли е?
Пожелавам на всички по две коледни чертички Simple Smile

# 106
  • на морето
Gabolinka, стискам ти палци на Коледа да имате най- прекрасниь и чакан подарък, а след 9 месеца да бъде в прегръдките ти!
Нямам опит с положителни резултати, но и аз имам болки ниско долу в яйчниците, като на втория ден след трансфера бяха доста силни. Гледам да се пазя, да не се претоварвам, старая се да не мислю, но това последното не ми се получава много.

# 107
Габолинка,с болки или без болки не можеш да си правиш изводи преди теста..
аз преди да видя положителния си тест имах силни пмс болки и умирах от ужас,че ми идва цикълът... така че дишай спокойно и гледай да си повече сред хора и да не мислиш за това

# 108
Ака имате хоби и не ви натоварва физически и психически го правете. Аз ставам банална,но още преди трансфера започнах благотворителна инициатива като правя коледни сладки. Вчера дори отново месих,пекох,по цял ден съм изгърбена да ги рисувам и се измарям,но  така изобщо не мисля че съм след трансфер. Понаболява ме понякога леко корема и лягам за малко и после пак започвам. На предните ми опити само лежах и все отрицателни бяха,сега като водя нормален живот ще видя дали ще има успех  Praynig

# 109
Момичета, бях в клиниката и на таблото имаше писъмце от мама Таня. След 22 години борба, 5 аборта и 30 упойки е станала мама на 49 години!!! Докато докторите ни не губят надежда, не трябва и ние да губим вяра! Живейте с мисълта, че ще станете мами - ако не на този опит, на следващия! Пожелавам ви много вълшебства за Коледа!  Hug

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 10:54 от mars_4e

# 110
Много благодаря момичета! Вече малко съжалявам, че си взех болничен, защото стоенето сама денем съвсем ме побърква... Ирина и моето хоби е сладкарството и може и да последвам съвета ти и малко да се разсея с него Simple Smile
 Hug

# 111
Невероятна е историята на тази мама. Учудвам се колко силни и борбени жени има. Аз също няма да се откажа, поне докато не ми свършат финансите. След това не знам...Мисля, че е крайно време да се създаде клиника с безплатни процедури и да се помисли за финансирането и от международни фондации.

# 112
  • Пловдив
Момичета, бях в клиниката и на таблото имаше писъмце от мама Таня. След 22 години борба, 5 аборта и 30 упойки е станала мама на 49 години!!! Докато докторите ни не губят надежда, не трябва и ние да губим вяра! Живейте с мисълта, че ще станете мами - ако не на този опит, на следващия! Пожелавам ви много вълшебства за Коледа!  Hug

И аз желая на всички Весела Коледа и вярвам, че ключът към успеха е в позитивното мислене.

Не мога обаче да не си призная, че това писмо ми се стори неподходящо да бъде закачено точно пред кабинета и да се чете от всеки. Знам, че тук може всички да ме анатемосате, но наистина не намирам за приемливо аз да чакам пред кабинета за установяване на бременност и да чета как някой е имал 5 аборта... Случват се и такива неща, но това е много натоварващо и почва да вкарва, може би, излишни страхове и притеснения на другите хора. Радвам се за жената и чудото, което и се е случило, но не на всеки му понася да чете за такива лични трагедии.

# 113
  • Пловдив
Момичета, вече не знам какво да мисля... На 11-ти ми беше първият трансфер от първото и надявам се последно инвитро и както се досещате всеки ден до 14-тият (на 25.12 - Коледа Simple Smile, когато ми казаха да си направя тест минава много бавно... Това, което ми притеснява, че въпреки всички хапчета Но-шпа, които пия вече няколко дни имам болки все едно всеки момент ще ми дойде цикъла.
Това нормално ли е?
Пожелавам на всички по две коледни чертички Simple Smile

Аз и в самия ден, в който си направих теста имах много силни болки и бях сигурна, че ще ми дойде цикъла и общо взето очаквах само това да се потвърди и от самия тест. Пък той взе, че се оказа положителен Simple Smile

# 114
  • София
bambucha, обаче за някой с 5 аборта тази история си е мотивираща, че дори и след толкова шанс има.
на теб явно ти е бил първи опит  Rolling Eyes

# 115
bambucha_85 - Благодаря! Дано и аз последвам примера ти Simple Smile

Пак имам въпрос, но този път към тези от вас, които са имали опит по Фонда.
Току що видях, че съм със статут одобрена. Това какво означава? че вече имаме финансиране от фонда или?  newsm78
Извинявам се ако въпросът ми не е към тази тема...

# 116
Gabolinka13 означава, че са ти одобрени документите за финансиране. Следи номерата за да видиш кога ще ти се обадят.   bouquet

# 117
  • В сърцето на любимия човек
Това означава, че отговаряте на критериите на фонда и ще получите заповед, но кога точно зависи от скоростта, с която ще раздават заповеди през новата година (а това зависи от бюджета на МЗ). Горе-долу очаквай обаждане около 9-10м от подаването на документите.

# 118
  • София
И аз го прочетох това писмо.Много ме развълнува и ми даде кураж да се боря!
След прегледа при Шефи отново няма и следа от овулация при мен. Изписа ми Дуфастон и след два цикъла лека стимулаця. Какво представлява леката стимулация-какви лекарства пихте,как протича?   newsm78 Благодаря предварително  !

# 119
Искрено много се радвам за Таня, да й е жива и здрава рожбата. Мислих обаче по въпроса с писмото и добронамереното му поставяне, с цел окуражаване  на видно място. Мисля, че не е много удачно. Най-вече защото всякакви сравнения между пациенти в тази ситуация, не решават личния проблем. И дори да си позитивно настроен и да вярваш, че тъй като на Х. са се случили определени положителни събития при изпълняване на определени действия, то ще се случат и на теб, е не само безполезнено, но понякога и доста вредно, защото натоварваш с очаквания бъдещето, които не винаги се реализират. Всеки има да извърви определен индивидуален път, за някои е по-кратък, за други по-дълъг, но за трети завършва понякога със задънена улица. Каква е ползата тогава този, на който е писано да извърви краткия път да се сравнява с този, който е на дългия, и обратно - този, който е стигнал до път без изход, да гледа към кратката пътечка на първия?

Общи условия

Активация на акаунт