Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 627
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро! Черпя с коледно кафе с много надежда и търпение!
tip Lorry, пия Дуфастон 2x1. Пила съм го и преди . Успех ти пожелавам! Аз съм със синдром на ПКК Sad ...
Angels_ ,благодаря за куража! Лека и бременност! Теб с какво те стимулираха?

# 136
Благодаря ви, Марсче и Марая!
Не знам кога ще правим биопсия, каза да отида на 10 ден на следващия цикъл, до тогава да пия Инофолик, а като започне цикъла и Естрофема.
Цитономазка не съм правила от 3 месеца, но преди да отида при Персенска, бях на колпоскопия, защото имам две конизации и шийката ми е почти импутирана.
Всъщност Марая, не съм писала, че имам синдром на ПКЯ, но нито един лекар досега не ми е изписвал лекарства за това. В клиниката на Щерев, Андреева ми каза, че не я притеснява това, а Персенска ми каза, че може да има лошо качество на яйцеклетките.
Преди година съм правила всички други изследвания, бяха ок, сега ще видим като започнем.
Мъжкият фактор вече не е фактор, защото показателите му се подобриха до такава степен след лечение, че ако сега кандидатствахме за фонда, щеше да е друга причината.

Мила, и аз съм с конизация и се следя постоянно. Дано да имаме късмет да стснем мами! Praynig

А за Инофолика - в Надежда го изписват на всички и има ефект. За биопсията - вика те нс 10 ден, за да установи ову, биопсията се прави 5 дни след доказана ову.

Стискам палци на всички момичета  за желаното коледно чудо

# 137
  • на морето
Момичета, след трансфер какво количество фолиева приемате?
Док ми каза да продължавам с лекарствата до сега и изписа само но-шпа за първите 7 дни.
Четох, че на някои изписват и аспирин протект.

# 138
Фолиевата 2*1 ми я беше изписал. Аспирин протект е само за тези, които имат такава необходимост. Аз изрично питах за него, защото не ми беше изписан, а в генетичните ми изследвания имах препоръка за такъв прием, но доки не беше съгласен с тези препоръки и така...

# 139
  • Пловдив
Момичета, след трансфер какво количество фолиева приемате?
Док ми каза да продължавам с лекарствата до сега и изписа само но-шпа за първите 7 дни.
Четох, че на някои изписват и аспирин протект.

На мен след трансфер ми изписа 2*1 Фолиева киселина, 2*1 Естрофем и 3*2 Утрогестан. На останалите момичета, които бяха на трансфер с мен им изписаха същите рецепти, но някои ходиха после и да им бият инжекции Прегнил. След като установихме бременност, д-р Стаменов каза да продължа с лекарствата по същата схема.

# 140
  • на морето
Благодаря, момичета!

# 141
Не смея да се зарадвам,след 3 отрицателни резултата за пръв път виждам подобен резултат 578.50,днес е 11 ден от трансфер на 2 бластоцитчета. Ох дано да са се хванали и двете

# 142
Не смея да се зарадвам,след 3 отрицателни резултата за пръв път виждам подобен резултат 578.50,днес е 11 ден от трансфер на 2 бластоцитчета. Ох дано да са се хванали и двете
Всичко ще е наред хванали са се, тихичко ЧЕСТИТО от мен.Не се притеснявай този път е твоя   bouquet

# 143
  • Ст. Загора
Рени,  Hug

# 144
Рени,  Hug
Дано Сави този път да успея

# 145
Иринка, тихичко честито мила. Много се радвам като чета за такива тлъсти резултати! Успех до края!  Hug  Hug

# 146
  • Ст. Загора
Рени,  Hug
Дано Сави този път да успея
Ще успееш! Мисли си позитивни неща и се наслаждавай на това, което се е случило!

# 147
Благодаря ви, Марсче и Марая!
Не знам кога ще правим биопсия, каза да отида на 10 ден на следващия цикъл, до тогава да пия Инофолик, а като започне цикъла и Естрофема.
Цитономазка не съм правила от 3 месеца, но преди да отида при Персенска, бях на колпоскопия, защото имам две конизации и шийката ми е почти импутирана.
Всъщност Марая, не съм писала, че имам синдром на ПКЯ, но нито един лекар досега не ми е изписвал лекарства за това. В клиниката на Щерев, Андреева ми каза, че не я притеснява това, а Персенска ми каза, че може да има лошо качество на яйцеклетките.
Преди година съм правила всички други изследвания, бяха ок, сега ще видим като започнем.
Мъжкият фактор вече не е фактор, защото показателите му се подобриха до такава степен след лечение, че ако сега кандидатствахме за фонда, щеше да е друга причината.

Мила, и аз съм с конизация и се следя постоянно. Дано да имаме късмет да стснем мами! Praynig

А за Инофолика - в Надежда го изписват на всички и има ефект. За биопсията - вика те нс 10 ден, за да установи ову, биопсията се прави 5 дни след доказана ову.

Стискам палци на всички момичета  за желаното коледно чудо
Церемония и Марсе, аз имам приятелка, която с няколко операции-конизация забременя от първи опит в Надежда. После бремеността беше тежка, но роди здраво бебе.

# 148
Добро утро! Черпя с коледно кафе с много надежда и търпение!
tip Lorry, пия Дуфастон 2x1. Пила съм го и преди . Успех ти пожелавам! Аз съм със синдром на ПКК Sad ...
Angels_ ,благодаря за куража! Лека и бременност! Теб с какво те стимулираха?

Аримидекс и менопур  bouquet.

# 149
След положителен резултат продължавате ли да пиете Медрол? От спешния ми казаха да си пия лекарствата,но на трансфера сестрата ми каза до теста да пия Медрол и сега съм в една питанка. В понеделник ще пусна 2-и кръвен да видя как се удвоява ЧХГ-то и пак ще звъня да питам

Общи условия

Активация на акаунт