Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 625
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
медролът се продължава, не се спира

# 151
ИРИНА,
Медрола се пие докато доктор не каже да се спре. СПИРА се по схема, не изведнъж.

# 152
  • София
Не смея да се зарадвам,след 3 отрицателни резултата за пръв път виждам подобен резултат 578.50,днес е 11 ден от трансфер на 2 бластоцитчета. Ох дано да са се хванали и двете
.            
Irina-ех, че хубава новина честито и от мен. Дано резултатът да са две силно тупкащи сърчица.  
Относно медрола не го спираш докато доки не каже, спира се по схема.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 19:52 от Мaksy

# 153
След 10 дни съм на преглед и ще ги питам. А от вчера имам и киселини

# 154
  • София
На Игнажден Ви наричам здраве ,а след 9 месеца с бебета на ръце!
Браво,Ирина!  bouquet Тази темичка е на късмет!
Предписват ли за стимулация Клостилбегит?
Д-р Шефкатова почива от 23.12 до 5.01.2015.

# 155
  • София
stefa , аз съм имала стимулация с Клостилбегит.

# 156
Stefa, аз съм имала стимулация само с клостилбегит, както и в комбинация с менопур.

# 157
Аз пих Клостилбегит при 1-я ми опит на ЕЦ,аз пожелах да го пия,защото ня 1-а пункция нямаше яйцеклетка и на следващия цикъл го пих 10 дни и имах 7 зрели яйцеклетки. Но замразихме ембрионите,защото клостила изтънява лигавицата.

# 158
Stefa, прави се стимулация с клостилбегит, но няма трансфер в същия месец, заради изтънената лигавица. Затова Шефи използва аримидекс- той не изтънява така лигавицата

# 159
Stefa, прави се стимулация с клостилбегит, но няма трансфер в същия месец, заради изтънената лигавица. Затова Шефи използва аримидекс- той не изтънява така лигавицата
А, на мен ми изписа фемара, незнам защо. Каква е разликата между аримидекс и фемара?
Като ви чета на никои май не е изписвала фемара

# 160
А, на мен ми изписа фемара, незнам защо. Каква е разликата между аримидекс и фемара?
Като ви чета на никои май не е изписвала фемара

Може и Фемара, но аз нямам опит с нея. Разбира се, че и клостил дават - зависи от индивидуалните проблеми

# 161
Успешният ми опит беше с Фемара няколко дни, после Фемара + още нещо, не помня точно какво, но мога да проверя, ако трябва. Къс протокол.

# 162
  • София
Преди година ми направиха хидротубация в Токуда. Първо ми изписаха Клостилбегит без снимка. Добре,че чета форума и не го пих .Резултатът беше-две запушени тръби.Шок,рев и т.н преди Коледа.Веднага ми обявиха цените за инвитро . Д-р Димитрова безцеремонно ме отряза за цветна снимка(там нямат такава апаратура). За нея било ясно. Търгаши подли!  После разбрах,че така си набират пациенти и са най-некадърните в областта на стерилитета. #2gunfire

Тази година от цветната снимка в Надежда-две проходими тръби. Чаках близо 1 година за преглед,но съм сигурна,че това е моята болница!  

# 163
Stefa  Hug Hug
Попаднала си на точното място, само търпение и постоянство са ти необходими. Ако имаш късмет може и от първия път да се получи, желая ти го.

# 164
  • София
Момичета 👭 браво за хубавата коледна темичка и благодаря   bouquet

Аз вече писах в другата тема за Надежда, но ще си копирам мнението и тук, за да не преразказвам.

"Аз искам да похваля болницата. И да Благодаря.  Много да благодаря!
Не е свързано с раждане /дай Боже и за това да благодаря в близко бъдеще  baby_neutral/,  а с операция,  която доктор Стаменов, доктор Еленчев и доктор Григоров направиха за мен. Не беше правена такава операция в България и всички лекари преди това ми казваха, че не се наемат да я направят, защото рисковете и усложненията са много.
Екипа, който доктор Стаменов сформира за да бъде направена тази операция е най-добрия в България, за този тип операция и ми помогна да преодолея всички съмнения и да се доверя. И не съжалявам за доверието. Измъчили са се с мен, имало е и неочаквани от тях неща след отварянето на корема, но са реагирали светкавично, адекватно, отговорно и напълно професионално!  Операцията започна в 09.00 часа и продължи до 15.00 часа - 6 часа.
Не мога да ви опиша отношението на всички сестри, акушерки, санитарки и лекари в реанимацията. За трети път ме оперират, винаги са били мили и учтиви, но истинска грижа проявяваха тези 5 дни. Всеки искаше да ми помогне да се почувствам по-добре, да не се притеснявам, да не унивам. Голямо благодаря!

Вярвам, без грам съмнение, че грижата за всички пациенти в болницата е най-доброто, което в България може да се предложи за женските нужди, както за забременяване, така и за раждане, така и за операция и всичко друго.

И за да не съм голословна ще кажа кои са лекарите, които казаха, че тази операция е почти невъзможна и не биха се наели да я правят /и то в период, в който ендометриозта беше значително по-малка по размер/. Д-р Карагьозов,  който я диагностицира, д-р Доганов - шеф на Втора ГК в Майчин дом , д-р Пламен Димов от Шейново, още един куп лекари в България, при които мъжа ми носи изследванията, за консултация, които казваха, че трябва да забременея, а не да се оперирам, защото те не могат да я направят тази операция. От болницата в Истамбул също казаха, че трябва до последно да се пробва инвитро, и че операцията е много трудна. Проф. Бернар Хедон - вицепрезидентът на Френския колеж по акушерство и гинекология в Монпелие - специалист по ендометриоза и стерилитет лично ме прегледа и каза да не се оперирам, защото операцията е рискова и трудна. И още много други лекари.
Такава операция,  която ми направиха е правена няколко пъти в Русия и 3-4 пъти в Европа /поне по мои сведения/ но не и в България.

Просто исках да ви кажа, че не трябва да имате съмнение и да се доверите, защото грижата ще е пълна за вас.
Надявам се да не звуча като реклама, но това, което казвам не са просто приказки, а действителността.

Поздрави и леко бременеене и раждане на всичко майчета - настоящи и бъдещи  bouquet bouquet bouquet. "

Отново благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт