Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 66 617
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
На кой ден да отидеш, трябва доктора да ти е казал. Единствено той (тя) може да ти дате пълна информация. Зависи дали ще има стимулация или не.  Цената на самото инсе е 300лв.
Самата процедура се прави обикновено след обед, защото мъжката част трябва да даде материал който да бъде обработен преди процедурата, но незнам кога ги викат мъжете. Манипулацията е  около 2-3 мин и после оставаш да лежиш 10-15 мин. Може да те викнат сутринта за да видят дали е имало овулация. А може и да ти назначат прегнил около 2 дни преди инсето.

Зададох въпроса си така, защото д-р шефкетова като бях последно октомври ни даде три цикъла време за естествено забременяване (всички изследвания са ни наред )и ако не стане след третия да отида за ИНСЕ. Но не ми каза на кой ден

# 421
  • София
Ами иди на 2ри ден тогава, за да може евентуално ако реши да ти даде нещо за стимулация. Поне аз така мисля Simple Smile

# 422
  • В сърцето на любимия човек
Ами иди на 2ри ден тогава, за да може евентуално ако реши да ти даде нещо за стимулация. Поне аз така мисля Simple Smile
И аз съм на същото мнение, за да може да те прегледа дали нямаш някой задържан фоликул и ако прецени да ти назначи изследвания преди лека стимуация  Peace

# 423
И аз съм на същото мнение, за да може да те прегледа дали нямаш някой задържан фоликул и ако прецени да ти назначи изследвания преди лека стимуация  Peace

Тогава следващия ми въпрос. Днес започнах да кървя. Утре е първи ден, нали?

# 424
  • София
Днес, по кое време? ако е преди 12 на обед се брои днес 1ви ден, ако е след 12 утре е 1ви ден

# 425
Днес, по кое време? ако е преди 12 на обед се брои днес 1ви ден, ако е след 12 утре е 1ви ден

Днес към 12 започна да ми цапа леко. Сега все още не е започнал нормален цикъл

# 426
  • София
ами значи брой го утре първи ден

# 427
За ЦС какво трябва да си нося за неколкочасовия болничен престой, може ли съвет?
Пантофи и някакви такива глупости , нощница? Превръзки?

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 15:26 от Анонимен

# 428
  • София
аз за ЦС не съм лежала изобщо там. Носех си само превръзки, защото има леко кървене след това.

# 429
За ЦС какво трябва да си нося за неколкочасовия болничен престой, може ли съвет?
Пантофи и някакви такива глупости , ношница? Превръзки?

1 превръзка и лекарстно за болка, аз бях с упойка, но после пак усещах тежест. Ако си с упойка-гладна и жадна. И търпение, моя час беше 11.30, а минах в 15ч. Вечерта пиний повече вода, за да издържиш.

# 430
ами значи брой го утре първи ден

Много благодаря за помощта. Сега остава да мога и час да запиша

# 431
  • София
Ако питаш мен, още сега звънни за час. Но ако няма за твоя втори ден, не се притеснявай принципно може до 4 ден да отидеш.

# 432
Ако питаш мен, още сега звънни за час. Но ако няма за твоя втори ден, не се притеснявай принципно може до 4 ден да отидеш.

Записах за вторник. Благодаря отново за обясненията и помощта

# 433
  • София
Успех  Flowers Four Leaf Clover
Аз във вторник, дай боже, съм на пункция 

# 434
Успех  Flowers Four Leaf Clover
Аз във вторник, дай боже, съм на пункция 

Успех на пункцията! Hug

Общи условия

Активация на акаунт