Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 598
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
neji_s,пожелавам ти успех защото това което разказваш е нещо ужасно.
Аз лично не бих останала в тази клиника повече....
аз я напуснах преди две години и започнах да забременявам, а вече си имам вкъщи едно прекрасно бебе...
Успех и дано нямаш повече такива случки!

# 616
Neji_s, ти си пример за всички ни за борбеност и позитивизъм.
Това, което се е случило е истинско чудо.
Браво, пожелавам ти съвсем скоро да се похвалиш с успех! Simple Smile

# 617
Eel, колко мило, че писа. Благодаря ти, утре е денят на трансфера и се надявам на чудо Simple Smile
Цитат на: Lavender88 в ср, 14 яну 2015, 14:17
Ембрионите са бластоцисти, замразени на 6 ти ден. Д-р Персенска каза, че в нейната практика няма до сега успели момичета с такива замразени 6-дневни ембриони, но в световен мащаб- ИМА и затова продължават да правят такива трансфери в "Надежда". Каза, че се надява аз да съм първата и пациентка, която успява с такива ембриони.
Здрасти  Lavender88,
аз успях в Истанбул с двойно замразени ембриони на 6-ти ден/двойно означава-замразени на 3-ти ден, след това размразени и оставени да се делят до 6-ти ден и отново замразени/. Но там ембриологията е на друго ниво. Д-р Персенска е страхотен лекар, но тук няма толкова добри ембриолози. Аз бях 4-ри години пациент на д-р Стаменов и при тях ембрионите ми се делеха до 3-ти ден и спираха, не стигаха до бластоцисти. Започнах да забременявам, когато заминах за Турция-и то с ембриони на 5-ти ден. Успешния ми опит е от тези 6-дневни бавноделящи се бластоцисти. Имах лека бременност и едно страхотно бебе. Пожелавам ти успех в опита! Може би ще ме нападнат защитничките на Стаменов, но аз исках да ти вдъхна кураж,че съм от тези пациентки от световния мащаб които са успели с 6 дневни ембриони.

# 618
Лавандулке, късмет утре  Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 619
Нежи, радвам се, че сега си добре. Ти си пример за силен дух!
Оценям отговорността на екипа и усилията, които са положили, за да се овладее положението. Направили са наистина много.
 Имам позната, която след усложнение в друга софийска клиника, (няма да цитирам имена) , беше захвърлена на произвола на съдбата в държавна болница.
 Случвало ми се е,когато се оплескат нещата, в моя случай при мисед с ясно изразен токсичен синдром, или температура и морави петна, как никой лекар не иска да те поеме.
 Имам много близка, която направи перитонит от извънматочна бременност,когато  се спука тръбата.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 11:06 от Анонимен

# 620
Стана работата на Нежи от Осанна до Разпни го, ама в обратен ред. Лично аз мисля, че може да си измислят за яйчника. Доколкото знам само опашката на гущера регенерира и то ако е откъсната до еди кой си прешлен. Главо, главо докога ще приемаш всичко по форумите за чиста монета. Това си го приказвам на мен. Успех на всички ви аз май направо ще ходя в Истанбул. Клиниката Мемориал ли е?

# 621
  • София
Не само опашката на гущера регенерира. В човешкия организъм също има орган който регенерира и това е черния дроб. Да яйчника няма как да регенерира. Но дори съвсем малко парченце е "работоспособно" и произвежда яйцеклетки. Аз също съм с част от единия яйчник но това не му пречи да си работи и да произвежда яйцеклетки.
И преди някой да е скочил срещу това изказване... Медицинско лице съм
А по отношение на това дали да се бяга от там след като се е случило такова нещо... Това може да се случи навсякъде. Има неща, които понякога са извън властта на когото и да било освен на Господ.

# 622
Така е. Може да се случи подобно нещо и другаде. Това което притеснява мен обаче е, че не е предприето нищо след това. Явно че не правят клизми, нещо толкова елементарно, което обаче може да коства живот. На мен това ми говори много за клиниката и начинът по който се случват нещата там. Била съм пациент на друга клиника. Може да не са китка в други отношения, ама подобни простотии и то на такова елементарно ниво не е имало!

# 623
  • В сърцето на любимия човек
Марая - какво целиш всъщност?

# 624
  • София/Стара Загора
Марая - какво целиш всъщност?

И аз това се чудя? Започна да става малко досадно да се върти една и съща плоча. Мисля, че един път е достатъчно да се сподели нещо и всеки да си направи собствени изводи, няма нужда да се "дъвчи" едно и също нещо вече 5 страници

# 625
Всъщност...не целя нищо. Просто отдавна не се оставям да ме правят на маймуна. Поне така си мислех и тук, но сбърках. Но явно за теб целя нещо когато реагирам така. Нормалната реакция е да кажа на Нежи бъди позитивна и Господ е виновен! Или да и скоча. Чувствам се разочарована от нещо от което съм очаквала много. За да е спокойна темата я напускам вовеки. Може ли само болницата в Истанбул може и на лични.

# 626
  • В сърцето на любимия човек
Всъщност...не целя нищо. Просто отдавна не се оставям да ме правят на маймуна.
Добре де,  до момента някой от лекарите накарал ли те е да се чувстваш така? Питам, защото не си споделила нищо подобно до момента и откровено се учудвам как може хем да си доволна, хем постоянно да критикуваш  newsm78

# 627
  • София
В случая на Нежи, не липсата на клизма е била виновна. Просто се е получило възпаление на яйчника. А факта, че са й дали антибиотик, говори за това, че не са стояли безучастни. Друг е въпроса, че не е подействал. Не може за всяко възпаление да се отваря корем, което само по себе си е рисково. Има си алгоритъм на действие при различни ситуации.
Ако си мислите, че в Истанбул, Испания, САЩ или където и да е по света не се случват такива неща...

Maraya not Carey има тема за ин витро в Истанбул.

# 628
  • Перник
Пожелавам на всички от сърце успех  Hug Съжалявам, че разбуних духовете с моята история.

# 629
Марая, и аз смятам, че мястото ти е в турската клиника. Казвам го без ирония.

Общи условия

Активация на акаунт