Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 590
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пих 2 месеца Дуфастон и чакам досадната лелка ,за да запиша преглед при Шефкетова за 2-3 ден за стимулация . Толкова ми е чорлаво,че ... Обадиих се по-рано за час,но ме отрязаха и казаха да звънна 2-3 ден. Това нормално ли е или нещо са ме финтирали администраторките? Едва се свързах,а те ме натириха набързо  Laughing

# 721
  • В сърцето на любимия човек
Д-р Персенска ми е казвала да се обаждам за час веднага щом ми дойде цикъла. Предполагам, че всички лекари процедират така, защото при евентуално закъснение или подраняване на цикъла, на практика часът става ненужен за нас, а на негово място е можело да запишат друга жена.

# 722
Здравейте, отдавна не съм писала тук. Някоя от вас преминавала ли е през процедура 'изтегляне на течността на хидросалпингс' със спринцовка без да се прави операция за премахване на тръбата?

Къде правят такава процедура?
Това не е ли безсмислено?
Тя течността пак се събира.  newsm78
Особено след стимулация, за това всеки отговорен репродуктивен лекар прекъсва тръбите преди опит.

Оказа се, че на няколко места практикуват изтегляне на течността на хидросалпингс по време на пункция на фоликули. Мога да ти пиша на лични точно кой лекар ми го предложи. А може ли да се прави реконструкция на тръбата след прекъсването на тръбата? И въобще прави ли се реконструкция на тръби, които имат хидросалпингс, след като той се премахне? А течността дали успява да се събере за 5 дни до трансфера не знам.  newsm78

# 723
Хидрото уврежда тръбата и тя трябва да се отстрани, повярвай, не искаш да го носиш това в себе си, по-добре да се замрази, да се направи операция и тогава трансфер, отколкото да се рискува с аспириране на течност. Лично мнение.

# 724

Оказа се, че на няколко места практикуват изтегляне на течността на хидросалпингс по време на пункция на фоликули. Мога да ти пиша на лични точно кой лекар ми го предложи. А може ли да се прави реконструкция на тръбата след прекъсването на тръбата? И въобще прави ли се реконструкция на тръби, които имат хидросалпингс, след като той се премахне? А течността дали успява да се събере за 5 дни до трансфера не знам.  newsm78

Ако си пациентка на Надежда не мисля, че ще ти позволят да започнеш процедура с хидро.
И аз като Estlar смятам, че тръба с хидро просто трябва да се махне.
А течността, която се събира в тръбата е токсична за ембриона и може да го убие, така че дори да се събере след 10, а не след 5 дни след отстраняването и, ако има ембрион след трансфера той е застрашен. Така ми е обяснено на мен.
Знам, че сега ти се струва страшно да махнеш тръбата, но повярвай по-страшно е да загубиш плод заради това, че не си я махнала.

# 725
  • Перник
Момичета, при ЗЕТ винаги ли се слага лепило?

# 726
  • София
Момичета, при ЗЕТ винаги ли се слага лепило?
не

# 727
Момичета, д-р Шефкетова ще работи ли в събота?

# 728
Момичета, д-р Шефкетова ще работи ли в събота?

Тази събота, доколкото аз знам тя почива, а работи др Персенска.

# 729
   И на мен по телефона ми казаха, че няма да е на работа в събота.

# 730
Аз пък звънях за час при Стаменов и ми казаха че ще ме запишат в списък.Явно са доста натоварени Confused

# 731
  • София
И аз съм в списък за час при Стаменов за събота... Казаха ми по тел.,  че вече не преглеждали в неделя.  Rolling Eyes

# 732
  • София
и на мен за стаменов два пъти вече ми отказват за неделя, тогава почивал.

# 733
  • София
На мен ми казаха, че не само той ами: " Докторите вече не преглеждат в неделя", не че съм и питала изобщо за друг. Този път само той ми трябва, отивам 5 дни преди цикъл, за да видим какво е измислил.
Бамба, ти продължаваш ли с пункциите на ЕЦ?

# 734
  • София

Бамба, ти продължаваш ли с пункциите на ЕЦ?
да, никакво отказване.
чакам да ми се обадят днес кога да ходя за прегнил, ама никой досега. чудя се да ходя лина място или още да чакам  newsm78
с детето ми е много сложно ходенето за всяко нещо дотам.
поне резултатите от хормоните да можех да видя, та да се ориентирам дали да се напъвам днес да ходя, то не работи.

Общи условия

Активация на акаунт