Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 31

• 65 585
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Леле, сериозно се притесних, утре трябва да ми дойде и да запиша час на 2-3 ден за стимулация. Ако 2 се падне събота, а 3 неделя и др Шефкетова не работи....
Ще се гръмна, ако пропусна още един месец  Sad
Момичета, преди стимулация по къс протокол пускат ли се хормони, Шефкетова не ми каза и се чудя дали да ходя гладна и жадна?

Пускат се, Тара, обаче изчакай прегледа, за да види дали нямаш задържан фоликул и да потвърди, че започваш стимулация и тогава ще дадеш кръв. Излизат за 2 часа, както знаеш, и при акушерките ще си намериш дозата медикаменти и кога да е следващият преглед.

# 766
  • В сърцето на любимия човек
Та-ра - като отидеш на прегледа на място ще ти кажат. За половите хормони не е нужно да си гладна и жадна, на мен са ми взимали кръв и в ранния следобяд  Peace

ПП: Марсче ме е изпреварила

# 767
  • София
половите хормони като всички хормони, по правило се изследват сутрин на гладно до 10ч максимум. Всички хормони имат денонощен ритъм. Ако е започнала стимулацията там няма как много да мърдат и за това ни ги пускат и след обед

# 768
половите хормони като всички хормони, по правило се изследват сутрин на гладно до 10ч максимум. Всички хормони имат денонощен ритъм. Ако е започнала стимулацията там няма как много да мърдат и за това ни ги пускат и след обед

Нандин, затова и часовете за започване на стимулация се дават сутрин, по-ранко, за да може да дадем и кръв в нормално време.

# 769
  • София
права си, марсче Simple Smile

# 770
  • В сърцето на любимия човек
Нандин, Марсче - прави сте, благодаря  Peace
Та-ра - за твое спокойствие попитай по телефона всичко, което те притеснява, предполагам, че ще ти обяснят.

# 771
Благодаря ви, момичета  Heart Eyes

# 772
И аз се чудя защо Шефк. ме вика на 2-3ден. Добре, че ви следя. Най-вероятно се започва стимулация и ще се видят хормоните, нали така да разбирам? Щото иначе какъв задържан фоликул ще се види, като днес имах пункция и нямаше Я. ?!?!

# 773
  • София
Шакира, задържания  фоликул не е този който пунктират. В яйчниците едновременно започват да растат няколко фоликула и 1 или 2 порастват най-много (без стимулация). При естествена овулация доминантния се пука, а останалите претърпяват обратно развитие (тъка да се каже) когато ти дойде МЦ. Само, че е възможно някой от тях да не е дегенерирал и тогава се нарича задържан фоликул.

# 774
А тези задържани фоликули могат ли да извадят читава яйцеклетка?

# 775
  • София
А тези задържани фоликули могат ли да извадят читава яйцеклетка?

не, но не се започва стимулация, ако има такъв

# 776
сега ми се изясни. Благодаря за инфото

# 777
  • Пловдив
Здравейте, ако все още никой не се е захванал с подготовка на новата тема, мога аз да се пробвам... Така или наче от сега се считайте за поръсени с вълшебен прашец за бързо забременяване Wink

# 778
нареждам се под прашеца ти! Wink Peace Simple Smile

# 779
Бамбуча, давай новата тема, че тук може и да ни заключат вече Simple Smile Мда, сега се обадих да си запиша час и се оказа, че наистина лекарите преглеждат през събота, а в неделя няма прегледи - само наблюдавани за стимулация, пункции и други неотложни неща.

Общи условия

Активация на акаунт